Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x09 - Tracker

5x09 - Tracker

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 28.2.2008 09:46:25
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

EPISODE NUMBER - 508
WRITTEN BY - Carl Binder

Gave Carl notes on his revised beat sheet for Tracker. My one big cover note: Change the guy’s name. Clearly frustrated, Carl informed me he was open to suggestions. I consulted the list of ingredients listed on the packaged mixed nuts sitting on the coffee table, immediately coming up with the inspired “Peanutia“.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 12.4.2008 00:01:03
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ronon, McKay, and Dr. Keller visit a world where the Wraith have recently arrived. The reason soon becomes clear: they are pursuing a Runner, a warrior who has been tagged with a homing device so that the Wraith can hunt him for sport. Before joining the Atlantis team, Ronon himself was just such a prey ("Runner").
The Runner's name is Kiryk, and he captures Dr. Keller. Jennifer tries to reason with him as he marches her through the woods and away from the team. Kiryk is surprised to learn that she not only knows what a Runner is, but she also claims that Ronon used to be one -- but isn't any more.
Keller's absence is only one problem, though. With help from a man named Erran, Ronon and McKay evacuate a village to the nearby caves, to try and keep the people safe.
Soon Kiryk's purpose for kidnapping the doctor is revealed, as they arrive at his destination: he has a companion, a 10-year-old girl who is in desperate need of medical attention.

Co je to s nimi poslední dobou? To musí všechny ženské v SGA unášet/zachraňovat/táhnout lesem...
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.4.2008 08:37:47
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jak tak koukám od čtvrté řady moc velká změna nenastala :D
Obrázek

Příspěvek 12.4.2008 09:16:06
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

2Klenotka: tak pokud ju budou tahnout tak si nemuze stezovat aspon nebde muset chodit po svych :-D

Příspěvek 12.4.2008 18:51:16
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Zní mi to jako "Runner" přes kopírák. Runner unese doktora/doktorku, náš heavyguy (Ford, teď Ronon) mu v tom bude bránit, McKay jako vtipný element u obou.

Co by bylo IMO zajimavé je, že Ronon by runnera z nějakého rozumného důvodu, ne že jen unese doktorku, musel zabít. Takže jeho vnitřní rozpor. Ale to by k tomu i ten runner musel mít nějaký důvod, a to by Expedice nemohla být tak hodná a pomáhat uprchlíkům.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 14.4.2008 01:32:11
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Kouknu na scénáristu - Carl Binder, to zní nadějně. Kouknu na obsah...tak to už zní poněkud hůř :?. Unešená dokrotra mě zrovna nebere. Doufám, že by tam alespoň mohly být nějaké dobré momenty Ronon/Rodney. Oni jich taky moc nemají.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 14.8.2008 10:53:12
col.O'neill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nj nejdřív unesou Teylu teď zas Kellerovou, to vypadá joko by trošku upravili starší díly sga a někdy i SG-1 a nazývali to dílem novým, tohle je asi Ot ale třeba The Deadalos Variations mi připadal jako kopie Unending z Sg-1(Team uvězněn na lodi a neví jak se dostat pryč, jako vždy to na konci vyřeší) a tohle mi příde jako kombinace 2x03 Runner a 4x18 The Kindred part 1
plk. Jack O'Neill: "Víte dokážu se orientovat v celé galaxii, ale ve Washingtonu se vždycky ztratím."

Příspěvek 14.8.2008 20:05:54
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak tady budu trochu oponovat - Unending byla nehorázná blbost a to hlavně proto, že to byla poslední epizoda seriálu. Měli si tam připravit půdu pro film, ne se vykašlat na všechno. DV sice blyo téma "paralelní vesmíry", ale ty jsou všude, takže dost těžko může někdo být originální, když je to v podstatě všude totéž. A DV byla celkem fajn epizoda - s tím zbytkem souhlasím :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.8.2008 20:52:56
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nevím, co vám tolik vadí na Unending (snad kromě vyhlazení Asgardů, to bylo opravdu špatné)...

A vzhledem k tomu, jak udělali Archu, by jim těžko pomohlo mít připravenou půdu z 10x20. Mě osobně se ten nápad celkem líbil, ale co, teď už nemá cenu to rozebírat.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 19.8.2008 15:44:17
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

první fotky

http://dryope.livejournal.com/403250.html#cutid1
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 19.8.2008 15:55:06
Sevca Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Že by přehazovali zase epizody? Protože pokud vím tak na foru je jako 9 epizoda The queen. NO uvidíme nechám se překvapit.

Příspěvek 24.8.2008 10:25:12
Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

The Queen teď má být osmá... Oni neví co mají dělat :D

Ohledně děje: Také se mi to moc nelíbí. Opět originalita sama. A unesená Jennifer? To mě také nějak nezaujalo... Proč se musí pořád opakovat? Doufám, že Universe takhle neskončí. Vždyť je pořád co vymýšlet, ne? :wink:
Obrázek

Příspěvek 25.8.2008 08:05:11
bulantik Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ctělo by to aby doktorku zachránil Ronon a něco mezi nima vzniklo začnou se tam muckat a potom by tam přišel Rodney.
Taková telenovela že??
-I když, se mince v letu točí, nakonec vždy dopadne správnou stranou.
SEIDON-13. 2. 2009

Příspěvek 30.8.2008 06:42:35
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zdá se mi to nebo se tam Zelenka válí po zemi ?

Příspěvek 31.8.2008 16:07:21
bzum Airman
Airman

Odpovědět s citací

no já vám nevim ale na unending mi docela vadilo že s rychlostí jako dokázali zlikvidovat jednu loď by zničili všechny co si na ně dovolovali takže to podle mě bylo úplně špatný rozhodnutí zdrhat a sorry za ten OT jen že ste se tu o tom bavili

Další

Zpět na Pokec o epizodách