Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x05 - Ghost in the Machine

5x05 - Ghost in the Machine

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 09.8.2008 13:47:42
Danny Jackson Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Klenotka píše:
No, nejspíš proto, že by se jim na SGA asi nikdo nedíval, když všude běžela olympiáda. Ale to vědí jen oni.

OH je největší sportovní událost, těšila jsem se na ni kolik měsíců, ale tak každý máme svůj názor. :wink:

Já jinak sporotvní akce také samozřejmě zajímají,ale tahle olympiáda mi moc neříká vzhledem k tomu že je v zemi,kde pomalu ani na jídlo nemají,jenom musí před světem ´´machrovat´´ svými perfektními moderními stavbami a stadiony..Proto bych radši viděl SGA..A příští týden se pokračuje podle plánu vážení? :roll:
Mitchell:Hele kámo,mám dojem že jsme vykročili špatnou nohou ne??
....
...
Ale o co já se to tady snažím?Už od začátku mi bylo jasný že si debil..

Příspěvek 09.8.2008 13:53:18
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

St0rm píše:
No tak to potom nebude SG do skonceni olympiady,dyt Olympiada zacinala 08:08 pekingskeho casu, to mi vykladej ze pres casove pasma by se to krylo se zahajenim...

Šmarjá, já nevím, jak to mám vědět, nikoho ve Sci-Fi neznám :smile: Prostě to říkali na GW, že to byl ten důvod. Nevím jak to tam měli časově, to si zkus spočítat sám.

Ano, příští týden se jede podle plánu.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.8.2008 19:18:27
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ještě jedno další videjko z nasledujíci epky.
http://stargate.mgm.com/atlantis/

Příspěvek 09.8.2008 22:20:07
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aspoň někde jsem se dozvěděl, jestli jsem hlupák já nebo můj kalendář, měl sem drobný problém s tím, jestli je tenhle týden ještě ten minulý nebo ten co už má být, respektive, jestli ten pátek včera byl ten pátek, kdy měli dávat novou epizodu nebo jestli vcera byla premiéra Daedalose...ale no nic od te doby co je můj týden složen pouze stylem: dva dny odpolední, dva dny ranní, dva dny volna, mám problém orientovat se v čase..

Takže jsem uklidněn - Ghost in machine, premiéra 15.8.

Příspěvek 11.8.2008 16:21:41
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ahá, tak už vím :D Oni to v USA dali se zpožděním, v prime-timu, aby to přitáhlo víc lidí. Takže jo, bylo to kvůli OH. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.8.2008 00:46:15
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Ahá, tak už vím :D Oni to v USA dali se zpožděním, v prime-timu, aby to přitáhlo víc lidí. Takže jo, bylo to kvůli OH. :D

To me dneska rano napadlo taky :D ,ale rikal sem si ze prece nejsou takovi blazni... :D :D

Příspěvek 12.8.2008 10:18:03
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Každopádně se zrovna na tuhle epizodu netěším, protože vidět zničené dvě postavy, Fran a Elizabeth, se mi moc nechce. :?

Ne nadarmo se spoilerům říká právě spoilery. Platí tu nepřímá úměrnost. Čím méně přečtených spoilerů, tím lepší zážitek z epizody.

Nevím, k čemu je dobrá strategie "prozraď, co se dá, ještě před premiérou".
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 12.8.2008 17:30:22
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Zrovna v jejím případě se asi hodí vědět, o čem episody budou, když na index SGAP píše, o čem episody budou.

Mš teda zajímá, jak se herečka Fran vypořádá s gesty Weirové. Ale k tomu mi asi bude stačit podívat se na music video YouTube.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 12.8.2008 19:06:11
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já to myslel obecně... Chápu, že fanoušek může mít problémy s vydržením v nevědomosti až do premiéry. Ale všechno by mělo mít své meze. Taky jsem si přečetl, že Continuum bude o Ba'alovi, kterak naruší časoprostorové kontinuum, ale u téhle informace jsem i přestal...
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 12.8.2008 19:18:10
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Příjde na to. SGA IMO není typ mystery seriálu, kde člověk se zatajeným dechem čeká na odpovědi. Neodvážil bych se přečíst si, jak to dopadne se Zemí v BSG, nebo co je tajemství ostovu v Lostu. Ale když spoilery v 90% případů obsahují naprosto tuctový obsah, který navíc ani nemá vliv na životy postav, když seriál prostě není kontinuální, je IMO docela jedno, jestli si přečtu, že v téhle nebo tamté episodě si někdo vymění těla.

No ano, je rozdíl mezi synopsí a spoilerem.
Obrázek

Příspěvek 12.8.2008 19:59:03
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Raynor: to proto, že SGA/SG-1 jsou spíše epizodní seriály, kdežto BSG a Lost je úplně něco jinýho.

Příspěvek 12.8.2008 20:02:04
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No to já vím (byť je to IMO chyba), jenom říkám, že díky tomu není tak zdrcující si přečíst spoiler.
Obrázek

Příspěvek 12.8.2008 20:16:20
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

to je fakt. Ikdyž já si přečtu spoilery i k BSG, jenže oni skoro žádný nejsou. Kdyby mi teď někdo řekl, že je spoiler o tom kdo je poslední cylon, tak nevim jestli bych odolal :D

Příspěvek 12.8.2008 21:01:40
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

g.o.d: takovej spoiler nebude, oni si nás pěkně vychutnaj až do posledního dílu, kde se pak budem všichni nevěřícně chytat za hlavy, protože všechny indicie ukazovaly na kohokoliv jinýho, jen ne na něj :D :offtopic:

Právě proto, že spoilery neprozrazují žádné zásadní informace, jsou vypouštěny. Aby k seriálu přitáhly ještě víc lidí, protože ty lidi jednoduše nabudí, navnadí... cokoliv
5x04 jsem viděl spoiler-free a ještě po dvaceti minutách jsem přemýšlel, o čem ten díl vlastně je. Kdybych věděl, že navštívíme pár paralerních vesmírů, neznamenalo by to, že mám z dílu menší zážitek, ale naopak bych se moh pořádně soustředit na děj a chápat ho.
To samý teď. Vím, že bude RepliWeirová, bude na Atlantis. Dá se jednoduše dovodit, že bude nějakej konflikt mezi lidma a replikátorama a díl skončí buďto tak, že replikátory zničijou (popřípadě tomu replikátoři uniknou povznesením) nebo RepliWeirová unikne bude dělat trable dál. A když teď vím celý děj, má cenu se dívat? Jistě, protože o to víc mě zajímá, co se vlastně stane a hlavně JAK se to stane...

Oni ví proč spoilery vypouštějí: dejme tomu tak 60% lidí si je přečte a bude se dívat a eventuelně ještě řeknou někomu dalšímu "Tenhle díl bude fakt cool" a ten další se bude dívat taky. O tom to je... přilákat publikum zvýšit sledovanost.
:) tolik k funkci spoilerů z pohledu producentů.

Příspěvek 12.8.2008 21:33:24
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak podle mě final cylon bude už v 411..snad :)

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách