Po zhlédnutí epizody musím říct, že mám docela rozporuplné pocity. Woolseyho nástup se mi líbil - žádný proslov, rovnou chce hlášení, zatrhne pátrání po Michaelovi a vůbec dá jasně najevo, kdo je tu šéf; interakce mezi Rodneyem a Jennifer také moc pěkná - kéž by to scénáristi rozvedli i do dalších epizod; potom celkový nápad - hive ship rostoucí z Keller, originální a musím říct, že když poprvé kamera zabrala ty šlahouny deroucí se z jejího těla, bylo to velice působivé.
Jenže pak se to nějak pokazilo... Woolsey přestal tolik lpět na pravidlech, osobně by se mi líbilo, kdyby si trochu dupnul. Takhle to bylo takové bezkonfliktní, lehké zklamání musím říct. Čekala jsem víc. Sheppardův heroismus snad ani nestojí za zmínku, tohle je jedna ze slabin SGA, se kterou asi nikdo nic nenadělá. Pak je tu Beckettův účes, ten je opravdu děsný a co jsem viděla pár fotek z nějakého dalšího dílu, kde se ukáže (název se mi teď nevybaví), tak se to nezlepší. Ale hlavně ten závěr - rychle, rychle, za chvílí končí epizoda, šup šup a je to, všichni jsou živí a relativně zdraví!
Bodově 6,5/10. Tenhle díl mě ve výsledku tolik neoslovil, i když potenciál tam rozhodně byl.

. Když vybouchl Carson, tak žádná zadní dvířka neudělali. Okolnosti tudíž byly jiné. Celý ten humbuk s návratem Carsona mi byl proti srsti. Jinak myslím, že by smrt měli respektovat i ve sci-fi tvorbě. Toť můj názor.