Klenotka píše:
Jak jsi to poznal?
Jde to pomaleji než posledně, nemám tolik času. Ale je super sledovat Archera, jak se mění. Je trochu škoda, že v tom procesu zapomínají na ostatní postavy, v tomhle byla DS9 o dost lepší, ale i tak, je to super.
Akorát jsem si všimla další věci - ty atlernativní budoucnosti/životy se vždycky týkají kapitánů. Měl ji Picard, Sisko i Archer. Nevím, jestli Janeway, na to si už Voy dost málo pamatuju, ale dá se říct, že závěrečná dvouepizoda Voy to taky splňuje. A tyhle epizody vždycky patří k nejlepším.
Akorát jsem si všimla další věci - ty atlernativní budoucnosti/životy se vždycky týkají kapitánů. Měl ji Picard, Sisko i Archer. Nevím, jestli Janeway, na to si už Voy dost málo pamatuju, ale dá se říct, že závěrečná dvouepizoda Voy to taky splňuje. A tyhle epizody vždycky patří k nejlepším.
Mám hrozně rád ten dialog Archera s tou kapitánkou Columbie v S4, kdy ji řekne něco jako že v jejím průzkumnickém přístupu vidí sebe před třemi lety. IMO takový doklad vystřízlivění z mírového zkoumání neprozkoumaného
No, bylo by pěkné, kdyby udělali alternativní budoucnost bez Mayweathera a zjistitili, že galaxie vypadá úplně stejně bez něho jako s ním
Mě se teď po dvouleté vytrvalé misi konečně vrací od kamaráda S4, takže asi taky zkouknu ten trojdíl s Vulkány, můj oblíbený.
Damn, asi si z ENT udělám nějaké mp3ky... DS9 už mám naposlouchanou skrze na skrz.