Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Star Trek Star Trek Enterprise

Star Trek Enterprise

jeden z nejúspěšnějších televizních sci-fi seriálů, který snad ani nepotřebuje představovat...

Příspěvek 14.3.2008 18:08:28
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Jak jsi to poznal? :D Jde to pomaleji než posledně, nemám tolik času. Ale je super sledovat Archera, jak se mění. Je trochu škoda, že v tom procesu zapomínají na ostatní postavy, v tomhle byla DS9 o dost lepší, ale i tak, je to super.
Akorát jsem si všimla další věci - ty atlernativní budoucnosti/životy se vždycky týkají kapitánů. Měl ji Picard, Sisko i Archer. Nevím, jestli Janeway, na to si už Voy dost málo pamatuju, ale dá se říct, že závěrečná dvouepizoda Voy to taky splňuje. A tyhle epizody vždycky patří k nejlepším. :wink:

Mám hrozně rád ten dialog Archera s tou kapitánkou Columbie v S4, kdy ji řekne něco jako že v jejím průzkumnickém přístupu vidí sebe před třemi lety. IMO takový doklad vystřízlivění z mírového zkoumání neprozkoumaného :-)
No, bylo by pěkné, kdyby udělali alternativní budoucnost bez Mayweathera a zjistitili, že galaxie vypadá úplně stejně bez něho jako s ním :lol:
Mě se teď po dvouleté vytrvalé misi konečně vrací od kamaráda S4, takže asi taky zkouknu ten trojdíl s Vulkány, můj oblíbený.
Damn, asi si z ENT udělám nějaké mp3ky... DS9 už mám naposlouchanou skrze na skrz.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 15.3.2008 11:56:29
bob 1 Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Co máte pořád proti Mayweatherovi ? Je to důležitý člověk na Enterprise a nevidím problém spíše pozitivum v tom že brán v podstatě jako Sulu v Tosce,takže je to sice hlavní postava ale není angažovaná do veškerého dění...
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 22.3.2008 22:00:07
PrometheusX Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To se mi asi nezdálo, že sem viděl Prometheus třídu v díle "Azati jedna"..

+ tunu dalších lodí.. cool crossover :)

Příspěvek 23.3.2008 23:06:05
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jedna vlezlá prosba. Nenašla by se tu nějaká dobrá duše, která by mi tenhle seriál vypálila, když pošlu DVDčka? :oops:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 10.5.2008 16:15:42
King_Houdy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

PrometheusX píše:
To se mi asi nezdálo, že sem viděl Prometheus třídu v díle "Azati jedna"..

+ tunu dalších lodí.. cool crossover :)

Útočný křižník třídy Prométheus byl poprvé viděn ve VOY v epizodě "vzkaz v lahvi" Kde úplně sám zlikvidoval bojovou verzi nebuly a posléze 3 romulanské ptáky třídy Dedrix s pomocí přepadové jednotky flotily která ho mela zničit! Myslím ze to byli lodě tříd: Defiant a Akira…

Příspěvek 24.6.2008 09:48:13
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tenhle seriál na mě dost zapůsobil. Jsem teprve u druhé řady a podle toho, co jsem se tu dočet, už se nemůžu dočkat třetí :D
Nejvíc se mi líbily díly týkající se temporal cold war. Ta u mě prostě vede. Agent Daniels je opravdu týpek 8) A Suliban Silik... pěkně slizký bad guy
Taky mě tam příjemně překvapil Connor Trinneer a to proto, že jsem viděl nejdřív Atlantis.
Jenom mi tam nějak nesedí hudba titulkách :roll:
Ty vždycky přetočím...
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 25.6.2008 20:42:29

Odpovědět s citací

Podle mě nejlepší Star trek,pořád nemám dokouknuté 4 poslední díly prostě nemůže je dokouknout.
Bobe, dobrá rada a souhlasím že osvěta je důležitá, avšak umístění takové zprávy na fóru, které navštěvují osoby mladší 15 let, je dosti nevhodné, proto byla odstraněna. Jenda.SG-1LoLwut ale já si už nepamatuju co jsem v podpisu měl, škoda.

Příspěvek 26.6.2008 15:47:37
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

V Sobotu jsem se díval na Deep Space Nine. Na třetí řadu,

Tobyl nějaký díl kde byl kradasianský chlapec který nenáviděl kardasiany i když on sam je kardasian.
Obrázek

Příspěvek 26.6.2008 16:38:01

Odpovědět s citací

Connor Triner hrál tedy i v dalších Star Treku než enteprise.

Příspěvek 05.11.2008 15:59:59
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Kdyby měl někdo zájem, začal jsem s uploadem DVDRipů 350 MB/díl, protože vím, jak jsou na netu těžko k sehnání. A když už se mi je podařilo natahat z eMule, tak proč se nepodělit, že. Odkazy sem však nepatří. Můžu akorát říct: Hledejte na warforu nebo mi napište PM.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 09.3.2009 15:49:16
The Best Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to Nohajc: chtěl bych si stáhnout enterprise, ale nikde na warforu to nemůžu najít, je tam jen 3 serie a něco ze čtvrtý :?:

Příspěvek 09.3.2009 16:34:23
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

The Best: Koukni se pořádně - v topicu Star Trek Enterprise/EN jsou úplně na konci Nohajcovi skvělé DVD Ripy s přibalenými titulky :wink:

Příspěvek 17.3.2009 23:39:30
Radooz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Právě sleduju tenhle seriál, a musím říct, že jsem nějak nepochopil, proč jsou tak negativní ohlasy na úvodní titulky/píseň? Mě se to náhodou moc líbí... :ok:

Jinak seriál se mi moc líbí taky, škoda, že jsou jen 4 sezóny - i když to dohromady dává jen o dva díly míň než u Atlantisu...

Příspěvek 18.3.2009 06:39:30
pilarius Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pro mě je to taky skvělý seriál, snad i nejlepší z Treků, které jsem viděl. Ten úvod mi k tomu dokonale sedí - plný optimismu, narozdíl od ostatních Treků, kde je z toho cítit taková pompéznost a jistota Federace. Ten novější úvod od 3. série mi nejdřív neseděl, ale postupně jsem si ho oblíbil a myslím, že je lepší, než ten původní.
Obrázek
Kritiku přijímám pouze tehdy, je-li podána slušně. Snažím se k vám chovat přívětivě, tak se ke mně prosím chovejte také tak.

Příspěvek 18.3.2009 22:02:37
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Radooz píše:
Právě sleduju tenhle seriál, a musím říct, že jsem nějak nepochopil, proč jsou tak negativní ohlasy na úvodní titulky/píseň? Mě se to náhodou moc líbí... :ok:

Když sem to viděl poprvý tak se mi to vůbec nelíbilo, ale časem sem si zvyk a teď s odstupem času si myslim, že to má možná i lepší titulky než třeba DS9. Asi je to tim, že e to pro ST takový netradiční. :)
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Star Trek