Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x01 - Search and Rescue

5x01 - Search and Rescue

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 14.6.2008 00:29:53
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

To jsem jednak nepochopil, a druhak kvůli smyslu toho názvu a tomu, že onen film byl přeložen před 18 lety jako Millerova křižovatka, mi to příjde poněkud mimo...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 14.6.2008 13:05:00
Pako Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Proč prostě nepoužijí asgardský beam,že by plot hole?
The Ancients and their technology have been reduced to a complete joke in this show, and they were supposed to be the most advanced and powerful race ever, even above the Asgard.

This show is such a mess. We came to Atlantis to find technologies to aid ourselves and to find out more about the ancients. What have we found? Glorified apartments and space guns from SG-1.

Příspěvek 20.6.2008 23:14:34
xxendxx Airman
Airman

Odpovědět s citací

stargate.atlantis.s05e01.search.and.rescue

dvdscr verze promitana 11. cervna novinarum, kritikum ... :D

http://rapidshare.com/files/123857422/STGS05E01.part1.rar
http://rapidshare.com/files/123857776/STGS05E01.part2.rar
http://rapidshare.com/files/123858855/STGS05E01.part3.rar
http://rapidshare.com/files/123859014/STGS05E01.part4.rar

Jestli linky nepatri sem, tak se omlouvam, a dik moderatorum za presunuti do spravne sekce :)

P.s.: Vypada to ze efekty i hudba jsou jak maji byt.

Příspěvek 21.6.2008 11:25:17
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Dobrý díl, akčnější, záživnější než minulá premiéra. A co mě nejvíc dostalo byl
Toto je spoiler!!!:
Ford
na začátku. Doufám, že to značí, že s ním tvůrci přece jenom počítají do budoucna :)
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 21.6.2008 11:25:37
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Krásný díl. Start výborný. Ale ta závěrečná scéna vypadá na to,
Toto je spoiler!!!:
že Woolsey nebude nijak extra good guy
,tak bacha :lol:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 21.6.2008 11:27:32
Karloss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

prosím prosím prosím.. Iskladka :wink:

Příspěvek 21.6.2008 11:34:10
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tady ne lidi, už na to máte založený topic v příslušné sekci :wink:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 21.6.2008 11:37:29
dzouji Airman
Airman

Odpovědět s citací

dělají se titulky na první díl petky?nikde to nemuzu najit...tak jen abych vedel diky

Příspěvek 21.6.2008 11:38:40
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já raději napíšu celkové ohodnocení jako spoiler:
Toto je spoiler!!!:
Tak tento díl mě docela nadchl ukončení 4 serie bylo dost ubohý, ale tento díl začal velmi slibně jako Johnův sen s Fordem a Teylou s vínem..., poté celá ta bitva s křižníkem a daidalem byla velmi dobrá. Jen jedním mě zklamali a to tím že michael nedostal to dítka, ale aspon ma cenu utěchy jumper. Velmi me nadchla černovláska pálicí na darth a závěr s odkazem na popravu Baala a tim iodkaz na continuum a samozřejmě závěr s tím že Woosley bude velet a Sam bylo propuštěna z velení expedice. Jen tím jak museli sklopit štíty... mi připomnělo tolik epizod star treku.....
těším se na další díl a celkově slušnej začátek 8/10.
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 21.6.2008 11:58:18
Unown Airman
Airman

Odpovědět s citací

Budou k tomu titule?nemohu se dočkat...

Příspěvek 21.6.2008 12:09:22
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak díl za mnou. A byl i dobrý. Ale zase. :? Kdo velí Daedalu? Cartrová nebo Caldwell? :? Absolutně nechápu jak mohl riskovat loď a životy posádky kvůli tomu aby náhodou neohrozil člena SGA-1 týmu. :roll: Ale kromě toho to byl dobrý díl. :)
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 21.6.2008 12:17:47
martinit Airman
Airman

Odpovědět s citací

Linky na díl 5x01 najdete ZDE

Příspěvek 21.6.2008 12:32:13
Daffon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no tak sen s Fordom ma nadchovl najviac dufam ze s nim zamyslaju nieco aj dalej

Příspěvek 21.6.2008 12:36:21
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jestli nás tvůrci s Fordem tahali za nos, a plánují jeho, patřičně triumfální, návrat, a pokud ho úplně nezkazí, budu (možná) ochotný odpustit ten hnus se znovuzrozením Carsona, ktery nám zkazili a vylhali jak jen mohli. :roll: :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 21.6.2008 12:48:31
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Díl za mnou a pokud bych měla hodnotit bodově, tak si myslím těch 8/10 zaslouží... hlavně tedy díky tomu, že oproti předchozí sérii je tu jasné zlepšení. Průlet kamery od planety, kde byl zasypaný tým, k Michaelovi se mi líbil. Hudba taky příjemně překvapila, třebaže kromě té úvodní scény u Michaela jsem ji jinde moc nezaznamenala. Zdálo se mi, že kamera obecně došla zlepšení, ale možná je to jen pocit ;)
Toto je spoiler!!!:
A teď už do spoileru. Co se týče děje, tak nějaká zásadní výtka by nebyla. Jen pár rušivých drobností. Klišé k SGA už asi patří, ale ty štíty a přenesení Johna s Rononem na palubu to bylo vážně moc (Michealovi hybridi mrknou do kamery a *bzum* naši dva hrdinové jsou pryč v posledním možném momentu). Šlo to určitě udělat trochu méně předvídatelně. Carterová se mi v tomhle díle líbila, docela mě zamrzelo, že odchází. Jediný moment, kdy to zaskřípalo, byl, když Caldwella nutila do té záchrany Shepparda s Rononem. Zase, dovedu si to představit provedené mnohem lépe, aby z toho velitel Daidala nevyšel jako ten, co si nechá kecat do velení. Další klišé, porod Tayly na nepřátelském území... já nevím, tohle nemám moc ráda, ale zase Rodney nezklamal :) Další rušivý moment, výbuch hyperpohonu... uáá! Ne, že vybuchnul, ale to zpracování. Připomnělo mi to pád té budovy na konci 4. série. Naopak vyloženě dobrý pocit mám z nástupu Woolseyho. Jsem hodně zvědavá, jak se s tím scénáristé poprali, protože jeho oznámení, že přebírá velení Atlantidy...! Jo, to se mi líbilo :) A pak samozřejmě Ford, nečekala jsem ho a překvapil mě hezky, bylo by pěkné, kdyby se ještě někdy ukázal.

Celkový dojem - příjemné překvapení. Nevím, jestli to bylo tou pauzou, co jsem naposledy viděla SGA, nebo tím včerejším alkoholem a tudíž přetrvávajícím lehce zastřeným vnímáním, ale pokud se zbytek série ponese v podobném duchu, asi si nebudu stěžovat :)
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách