A já doufal,že to bylo srozumitelně

tak znova:
S těmi seriály,kde se objevil je to větší,než jsem myslel. O.K.
Připusťme,že má vyjímečné herecké schopnosti,ale dosud se s tím nikde neuchytil. Jenže má pointa byla,že nikde v SG neukázal,že stojí za víc,než za jméno ve statistikách ztrát. Je to stabilní vedlejší postava. Jako Chuck,jako Radek. Je to Zelenkův ekvivalent pucfleku svého nadřízeného. Jistěže kdyby ho napsali jako tajného zachránce galaxie,který mezi látáním Shepových ponožek podniká nebezpečné akce na záchranu Pegasuských dětí,tak by se mu zvýšil prostor. Ale čím je zajímavý? Hrál by na stejnou strunu jako Sheppard,jenže z mého laického pohledu heterosexuála by byl horší.
Blb to je,aby hlavní postavy měly pravdu. Je to jejich úděl. Kdyby tam rozvedli Treja nebo Culpa,tak se i main cast může jít koupat v slzách pokoření.
Tři díly,kde nebyl za blba? Teď mě zpatra napadá jen Tabula rasa. Ale jinak:Ukaž mi tři díly,kde je podhodnocen. A nemyslím tím,že udělal tohle,když logické by bylo něco jiného. To klidně může být jeho domnělá šikovnost,a ne zvrhlý plán scénáristů na ztrapnění úžasné postavy,která nic nepředvedla (nic proti. Jsem obecně proti kultu postav. I třeba O'neilla. Totéž platí i o antikultu Teyly)
SG je popkorn o hrdinech zachraňujících vesmír. Věděl jsem,do čeho jdu,a nic víc od SG neočekávám. Pokud někdo chcete sci-fi s rozvinutými postavami,tak doporučuji Babylon 5, Heroes a částečně BSG
g.o.d. :asi aby mu vydrželi dýl jak křeček,a aby nevypadali jak ti z 3x19. Ale už mě to taky napadlo:wtf ?