Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 22.5.2008 16:11:06
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Shial a objednala jsi si tu od tech 12:35 a zpatecni 14:40? Jak tu psala Klenotka?
(nechtela bych letet sama, tak se radsi zeptam :oops: )
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 22.5.2008 16:28:17
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Jojo, přesně ten. :wink:
Já se taky raději ptám, když si nejsem jistá...třeba 100x a pak už tomu člověku lezu na nervy..lepší, než něco zeslonit :)

Příspěvek 25.5.2008 18:18:35
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Takže - upozorňuju, že mi přišly peníze od Shial. Miss Tucker to odřekla, že jede s kamarádem a ten to objedná, takže ta mi ze seznamu vypadla. Takže KATE.DANNY, čekám na tebe :wink:
A co Tar-ara - chceš tedy taky?

Já na to nijak extrémně nespěchám, ale ráda bych to měla do FF, protože pak můžou ohlásit hosta, až budeme na FF a prošvihneme prvních 300 :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.5.2008 19:46:06
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tar-ara ještě vstřebává informace (a hledá, jestli nejsou někde ještě nějaké překážky :?), ale chce taky :). Peníze pošlu, ale dej mi, prosím, ještě chvilku.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 25.5.2008 21:54:52
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka vim, vim :wink: uz se na to chystam - mela jsem tedkons fofr a nic jsem nestihala.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 25.5.2008 22:38:25
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Perfekto, takze ten let uz mam kupeny i ja. :)

Vypada to, ze s vama pofrcim jako jediny chlap, takze si pro jistotu koupim knihu. Protoze bych velmi nerad, abyste poslouchaly v kuse kysele a ironicke poznamky
:)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 26.5.2008 16:25:59
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak uz mam letenku taky, ale chci se jeste zeptat.
Prislo mi na mejl to potvrzeni (že jsem si to objednala, kdy a tak) a je tam napsano, ze tam ma prijit i cislo elekronicke letenky, ale me tam zadny neprislo. Tak se chci zeptat jestli je to nejaka chyba a nebo je to OK. (nebo to prijde pozdejs?) Diky
ALBERT EINSTEIN

JEAN DUTOURD

Příspěvek 26.5.2008 20:35:37
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Uz jsem se taky začal lekat, a ptát se Klenotky, ale podle ní by mělo být vše v pořádku, že jí došlo totéž :wink:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 26.5.2008 20:50:52
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Uf, tak je mi hned lip.
Jo ale jeste se musim zeptat. To cislo elektronicke letenky pak nejak poslou par dni pred letem nebo jak je to? Ptam se, protoze by me zajimalo jak se tam pak prihlasim, abych si treba vybrala sedadlo a tak.
(vim, otravuju, ale musim se zeptat, aby to bylo OK :wink: )
ALBERT EINSTEIN

JEAN DUTOURD

Příspěvek 27.5.2008 08:49:44
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Je to low-cost, takže sedadlo si vybereš až při nástupu do letadla -> je lepší být na letišti dřív, abys nastupovala brzo a měla z čeho vybírat.
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 30.5.2008 12:41:45
General
General

Odpovědět s citací

Malé upozornění - vypadá to, že hodně lidí, co si objednalo vstupenky na Meet Hewletts nebo P4 mělo napadené účty. Jelikož je to v okruhu fanoušků, kteří na cony jezdí, je možná spojitost. Je docela dobře možné, že to nemá s tímhle nic společného, třeba všichni máme účet i na Amazonu. Problém je, že mně osobně se nic z účtu neztratilo *ťuk,ťuk* a okruh lidí je vymezen právě na ty, kdo si koupili nedávno vstupenky od Wolfa a takový Amazon nebo eBay má účinnou ochranu proti útokům. Takže osobně s objednáváním vstupenek ještě počkám, protože pokud to má spojitost a někdo napadl účet Wolf Events, tak to snad brzy vyřeší. Samotní představitele Wolf events (Bryan a Katherine) se k tomu ještě nevyjádřili, protože jak víme, jejich rychlost všímání čehokoliv se rovná rychlosti brouka Pytlíka. Ale byly jim poslány maily, a tak, pokud je problém u nich, by to mohlo být během června vyřešené.
Nebojte se, vaše mezitím neutratím :D Pokud se ukáže, že je to opravdu jen náhoda, tak to objednám co nejdřív. Ne, že by mi měl kdo z účtu co krást, když koupím vstupenky, zbude mi na účtu pár korun, ale představa, že se mi tam někdo naboural, není zrovna příjemná.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.5.2008 21:28:35
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Takže má účast je definitivní :D ... Klenotce poslány peníze a zamluveny letenky... teď už se z toho nevyvleču :lol: .

EDIT: No, takže v mém případě nemůže jít nic bez problémů... špatně objednaná letenka :( ... takže kdo ví, jak to dopadne... ach jo.
Obrázek

Příspěvek 02.6.2008 08:00:06
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Malé upozornění - vypadá to, že hodně lidí, co si objednalo vstupenky na Meet Hewletts nebo P4 mělo napadené účty. Jelikož je to v okruhu fanoušků, kteří na cony jezdí, je možná spojitost. Je docela dobře možné, že to nemá s tímhle nic společného, třeba všichni máme účet i na Amazonu. Problém je, že mně osobně se nic z účtu neztratilo *ťuk,ťuk* a okruh lidí je vymezen právě na ty, kdo si koupili nedávno vstupenky od Wolfa a takový Amazon nebo eBay má účinnou ochranu proti útokům. Takže osobně s objednáváním vstupenek ještě počkám, protože pokud to má spojitost a někdo napadl účet Wolf Events, tak to snad brzy vyřeší. Samotní představitele Wolf events (Bryan a Katherine) se k tomu ještě nevyjádřili, protože jak víme, jejich rychlost všímání čehokoliv se rovná rychlosti brouka Pytlíka. Ale byly jim poslány maily, a tak, pokud je problém u nich, by to mohlo být během června vyřešené.
Nebojte se, vaše mezitím neutratím :D Pokud se ukáže, že je to opravdu jen náhoda, tak to objednám co nejdřív. Ne, že by mi měl kdo z účtu co krást, když koupím vstupenky, zbude mi na účtu pár korun, ale představa, že se mi tam někdo naboural, není zrovna příjemná.

Přišel mi od nich i email, že se to děje... tak snad to bude v pořádku.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 02.6.2008 11:49:04
General
General

Odpovědět s citací

Ta jejich stránka s online shopem je teď mimo provoz, jak zjišťují, jestli to bylo u nich.
Doufám, že ji ještě do FF zprovozní. Nechce se mi tam volat. Už vidím, jak jim hláskuju naše jména, to by byla sranda :)

Příspěvek 18.6.2008 13:18:01
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak mi včera volali z ČSOB, že mi zablokovali kartu, protože zaznamenali neoprávněný útok na kartu ve Velké Británii mezi lednem a dubnem 2008, což odpovídá, mě to z té karty strhávali až někdy v lednu.. Celkem mě těší, že to banka sleduje, na druhé straně mě docela děsí, že na to přišli až skoro po půl roce:-). Z karty mi nic nezmizelo, ale musím bohužel počkat na novou, tuhle už mi znovu neobnoví... Já jen, že Tě to Klenotko možná čeká taky.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony