Malé upozornění - vypadá to, že hodně lidí, co si objednalo vstupenky na Meet Hewletts nebo P4 mělo napadené účty. Jelikož je to v okruhu fanoušků, kteří na cony jezdí, je možná spojitost. Je docela dobře možné, že to nemá s tímhle nic společného, třeba všichni máme účet i na Amazonu. Problém je, že mně osobně se nic z účtu neztratilo *ťuk,ťuk* a okruh lidí je vymezen právě na ty, kdo si koupili nedávno vstupenky od Wolfa a takový Amazon nebo eBay má účinnou ochranu proti útokům. Takže osobně s objednáváním vstupenek ještě počkám, protože pokud to má spojitost a někdo napadl účet Wolf Events, tak to snad brzy vyřeší. Samotní představitele Wolf events (Bryan a Katherine) se k tomu ještě nevyjádřili, protože jak víme, jejich rychlost všímání čehokoliv se rovná rychlosti brouka Pytlíka. Ale byly jim poslány maily, a tak, pokud je problém u nich, by to mohlo být během června vyřešené.
Nebojte se, vaše mezitím neutratím

Pokud se ukáže, že je to opravdu jen náhoda, tak to objednám co nejdřív. Ne, že by mi měl kdo z účtu co krást, když koupím vstupenky, zbude mi na účtu pár korun, ale představa, že se mi tam někdo naboural, není zrovna příjemná.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.