HAck píše:
"The premise is that Daniel shows up in Atlantis to do some research. He's been excited to come to Atlantis for five years now,
WTF?Není těch 5 (pět) let trochu přehnaná doba?
Jak je to teda se sladěním těchto seriálů?
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
.
. Tak to je hustý přirovnání
.
. John ho viděl chvíli v Pegasus Project a z dřívějška ho neznal. Jestli ho párkrát potkal, když byl na Zemi...? Rodney se s ním mohl vídat ještě při pátrání po Atlantis, ale pokud jde o něco jiného, s Rodneyho povahou a zaměřením by to stejně nevypadalo. Woolsey - tak možná tady by mohl dostat trochu vřelejšího přijetí, sice nejprve jako nepřátele, ale postupně se dobrali...řekněme k příměří. I když od Richarda zas tak vřelé přijetí...příměřové přijetí
. Radka párkrát viděl, viz i jako Rodney, ale viz zaměření obdobné. Lorne, toho zná, extra přátelší mi ovšem taky nepřipadali, a taky je to voják (ono to zaměření je všeobecně problém, jediný vhodný kandidát je mrtev
Tohle jsem slyšela už o 4. sérii. Tam to vypadalo, že zapomněli zaplatit za elektřinu (proto ta "temnota") a neviděli na to, co píšou.
. Jistě, bohužel někdy nestačí, ale i tak
. Ale co si myslím, že někteří už mají o sobě nebo celkově expedici Atlantis poměrně vysoké mínění, vždyť taky už leccos dokázali (přestože to většinou byly hlavní postavy, ale...oni jsou s nimi
). I když, záleží tu hodně na povaze toho kterého člověka - někteří ho mohou bezmezně obdivovat, někteří si budou říkat "jo, je dobrej, ale my taky" a jiný si pomyslí "to je zas ten, co na nás přivedl Goa'uldy i Ori...i když vlastně i Atlantis, i když vlastně tím i Wraithy (tak to už přeháním, i když, teoreticky...
.).
, než nudný díl i třeba s Rodneym v hlavní roli (kde by např. byl komandován Johnem a na oplátku by komandoval Radka, přičemž by si přitom, co by se rozhodovalo o životě a smrti přítele staral o to, že má špatné zažívání
...čímž netvrdím, že to bude skvělé (doufám), ale v orovnání s Return...
Ale jo, Jack tam byl skvělý a kdyby to tak mělo být s Dannym, tak by to bylo fajn. Jenom prostě rovnocennost, no, víc nechci.