Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x05 - Ghost in the Machine

5x05 - Ghost in the Machine

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 19.3.2008 17:25:25
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

takze , musim rict ze jsem uplne zmaten ...

Příspěvek 19.3.2008 22:25:09
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nejsi sám. A to jsem si u dilu typu Missing uz rikal, ze vetsi voloviny nedokazou vymyslet.
To radeji at se to nakonec zvrhne v telenovelu, nez Pokemony :lol:

Torri mi byla vzdy vicemene ukradena, ale skutecne - takhle zmrvi obe postavy, i kdyby se u toho psani rozkrajeli, tak je to tak.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 20.3.2008 16:09:11
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

První spoiler vypadal skvěle. Ten druhý...k tomu se snažím postavit ala "tonoucí se stébla chytá". Co se týče alespoň Elizabeth.
FRAN jsem sice považovala za zajímavou postavu, nicméně nijak přehnaně ulétlá jsem na ni nebyla. Úloze v příběhu "posloužila" dobře. Tím chci říct, že kdyby to s ní udělali jinak, ztratila by na zajímavosti.
Předně řečeno - pravá Elizabeth, ta, která mě zajímala nejvíce, je, podle všeho, mrtvá. Což mě samozřejmě velmi trápí a stejně, jako v případě Carsona, to bude nad SGA viset jako temný mrak, který nelze odehnat.
Když se ale vrátím k tomu stéblu, existuje někdo, kdo má stejnou osobnost, jako měla Elizabeth. Jediný problém je s vědomím. Je to trochu dilema, jak se na takovou postavu dívat. Ne jako na pravou Elizabeth, ale jako na Elizabeth ano. Já chci pro oblíbené postavy to nejlepší. A když už existuje někdo takový, jako ona...prostě, určitým způsobem...neřekla bych přímo vítám...i když já to ještě nemám srovnané v hlavě. Je to složitý :).

Tenhle díl píše Binder. Mám ráda jeho psaní. Jo, ne všude je to tak dobrý (Missing, ale až na ty bugy, kdybych si tam dosadila třeba Johna s Rodneym a jim uzpůsobené prostředí...), ale napsal většinou díly, co se mi opravdu líbí.
Další věc - Binder to umí s Radkem, který tam má být. Snad mě tedy nezklame. Takže to je další plus.
Mno a ta hlavní věc se spoilery - rozhodně zajímavý nápad s možností povznesení. Je velmi špatné, že Torri odmítla účast, to bychom ji tam měli. Nějak to zaplácat...mno, neřekla bych, že je tohle zrovna nejlepší řešení. Nevím tedy, jak to chtějí okecat, ale jsou věci, co mě trápí víc. Třeba hraní Elizabeth. Pokud to takto chtějí udělat, vyžaduji, aby herečka FRAN předvedla ne FRAN, ale Elizabeth...s veškerými gesty, způsobem mluvy, chováním atd. Aby se člověk podíval a řekl si...hele, Elizabeth. Což mi nepřipadá příliš pravděpodobné :?. Špatné taky je, že hodně lidí mělo FRAN ve veliké oblibě (jako většina tady) a přijmutí této nové role pro ně bude neakceptovatelné. Osobně bych raději, kdyby tam byla zářící chobotnička ala povznesená bytost (nebo nějakým nanitovějším způsobem ztvárněná...i když, nanitoElizabeth měla v sobě nanitů jen pár, vždyť byla vyrobena "jinak", Asuřani jsou replíci v pořádným slova smyslu...to teda taky nevim, jak to chtějí přesně udělat, jestli to chtějí připodobňovat). Takováto bytost by nemusela mít tvar...nebo by mohla mít občas záblesky obličeje počítačově udělané a hlas by se upravil. To by bylo asi ideální, ale přenést do FRAN, to se mi taky moc nezdá.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 20.3.2008 18:26:10
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nejprve jsem se radovala z návratu Fran, protože to byla opravdu moc sympatická replikátorka, ale když jsem četla dál, tak jsem vystřízlivěla. Ach jo, to už není možný, jaký seky dělaj. Vezmou dvě sympatické postavy a pokusí se z nich udělat jednu :roll: No, pochopitelně tím zničí obě. :roll:

Příspěvek 20.3.2008 20:16:37
Dwayne Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jen tak pro zajímavost, už se ta epizoda natáčela ?
Vítězství ukazuje sílu.
Vítězství bez boje ukazuje skutečné znalosti.

Příspěvek 20.3.2008 20:17:25
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ještě ne...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 20.3.2008 23:27:55
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ono je asi ještě trochu brzo na soudy. Třeba to nakonec bude jinak a jestli si Mallozzi vypne ty oslavné árie, které si pouští do uší, a všimne si nevole, tak by to mohli změnit.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.3.2008 01:50:48
Dwayne Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jo, mohla by se rozjet masová kampaň :D , poslat mu petice a stížnosti a doslova ho donutit ten scénář změnit. Něco ve stylu Změň scénář, nezabiješ sledovanost. Slovo sledovanost na ně platí.
Vítězství ukazuje sílu.
Vítězství bez boje ukazuje skutečné znalosti.

Příspěvek 21.3.2008 01:59:25
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
...jestli si Mallozzi vypne ty oslavné árie, které si pouští do uší, a všimne si nevole, tak by to mohli změnit.

Jop, ten byl dobrej ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 21.3.2008 12:55:33
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Ono je asi ještě trochu brzo na soudy. Třeba to nakonec bude jinak a jestli si Mallozzi vypne ty oslavné árie, které si pouští do uší, a všimne si nevole, tak by to mohli změnit.

použiju svůj oblíbený citát :D

Tak to dřív pojede čert na bruslích do práce.

Příspěvek 25.3.2008 11:59:07
Rudeboy 1905 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To sem taky zvědavej jak to vyřešej s tou Weirovou, sám osobně doufam že přece jen Tori Ukecaj aspoň na tuhle Epizodu! :!:

Příspěvek 06.6.2008 21:01:08
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

S Elizabeth se to vyřeší následovně: její naniti budou unavení a tak se jim nebude chtít opravovat Elizabethino tělo, no a Elizabeth bude v laboratoři, něco ji bouchne u ksichtu a tak jí nebude vidět obličej :D
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 24.7.2008 22:02:18
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Fotky z epizody:

http://www.gateworld.net/gallery/thumbnails.php?album=635
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.7.2008 12:44:52

Odpovědět s citací

Klenotka: pozitivní je,že tam je vidět Radek

Příspěvek 31.7.2008 22:01:04
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

jj na radka se tesim , mohl by prohodit nejakou tu ceskou hlasku

PředchozíDalší