Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x05 - Ghost in the Machine

5x05 - Ghost in the Machine

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 18.3.2008 21:29:16
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

for pan citron: jj to by mohla hrát ta herečka elizabeth, která hrála v dvojepce s těma goauldama! taková ta blonďatá! no a co se týče povznesenejch repliků tak doufám, že by tam moh být i Niam a druhá Kellerová! no a jestli by dělali potíže tak bych chtěl vidět jak by antikové zareagovali!!! :roll: :roll:
G.Hank Landry:Vy znáte toho muže???
Vala Mal Doran:Ano, je to můj otec!!!

Příspěvek 19.3.2008 12:01:05
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

podle me to zas scenaristi zkazi , zas nezasahnou protoze by to nebylo podle pravidel :roll:

Příspěvek 19.3.2008 12:36:44
Dwayne Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Miluju epizody s replikama :thumleft:
Vítězství ukazuje sílu.
Vítězství bez boje ukazuje skutečné znalosti.

Příspěvek 19.3.2008 12:40:38
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Hlavně ať se nepovznášejí a nejsou noví nepřátelé. Něco podobného tady bylo už v podobě Ori. Chtělo by to být zase trochu originální.

Oni můžou jednoduše nepřítomnost Elizabeth vysvětlit tak, že řeknou "teď tu není" nebo i že umřela nebo tak :? Beztak "naše" Elizabeth už dávno není :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.3.2008 13:14:28
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

http://stargate-sg1-solutions.com/blog/?p=1213

menší, ale docela dost zásadní update

Toto je spoiler!!!:
po včerejším nadšení, přichází vystřízlivění. Chtěl jse maby Fran byl Fran a ne aby to převlečená Elizabeth. Větší pitomost opravdu vymyslet nemohli

Příspěvek 19.3.2008 13:42:05
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

omfg :roll: ať už nechají Elizabeth být a soustředí se na další postavy...
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 19.3.2008 14:23:29
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toho jsem se bál...
Obrázek

Příspěvek 19.3.2008 14:23:56
General
General

Odpovědět s citací

Zničí tím dvě postavy :( Fran a Elizabeth. Fakticky to nebude ani jedna. :? Ach jo...já si říkala, že to vypadá až moc dobře, než aby to byla pravda.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.3.2008 14:27:31
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tahle skutečnost otáčí můj pohled na epizodu o 180°, dočkáme se ještě někdy solidní epizody? Nebo jen zase spousty keců a páchnoucí sebechváli... Je to hnus takhle ničit postavy. No ono vlastně nic lepšího s nimi ani udělat neumějí. :roll: Začínám se opravdu těšit na to až SGA skončí.
Obrázek

Příspěvek 19.3.2008 15:03:31
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mám štěstí, že jsem ještě nedospěl ke stádiu, kdy díl odsoudím půl roku před premiérou na základě jedné informace :) Stejně jsem něco takového tušil, že Weirovou přesunou do jiného těla. Uvidím, jak se mi to bude líbit. Může to být napsáno dobře. A konec konců, "Hello" může říct tak či tak :) Stále mi furt nedochází, na co si tu stěžujete. Weirová už je zničená dávno a Fran stejně žádnou budoucnost nemá...

Chci jen říct, že už se to tady obecně s tou nenávistí k SGA trochu přehání. Chápu, že po hrozné 4. sérii je asi těžší zachovat si aspoň trochu optimismu, ale jedna postava blbou epizodu nezachrání.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 19.3.2008 15:14:00
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

HAck: v minulosti jim nevadilo zabíjet mimo obrazovku. Nevim proč teď vymysleli takovouhle kravinu. Nezlob se na mě, ale timhle zničej dvě postavy. Fran nebude Fran, kterou měla spousta lidí ráda za to, jaká byla. Teď to bude jiná postava. Zkrátka přinutěj herečku, aby hrála úplně jinak a někoho jinýho. KDyž už Elizabeth odepsali, tak to měli udělat definitivně a ne vymejšlet takovýhle vyfikundace :)

vim, že z SGA se stala fraška hodně dávno, ale na tohle nemám moc slov. Tvůrci to už zrejmě píšou jen proto, aby měli kde pracovat. Takováhle kravina snad nemůže nikho normálního napadnout.

Příspěvek 19.3.2008 15:27:40
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

je to pravda. :roll: jak to asi udělají.Fran tam nakráčí a půl epizody bude vysvětlovat,že je elizabeth :roll: no to je něco.Scénaristi už nevědí co za blbost do tohodle stále klesajícího a zmrvujícího seriálu nacpou. :lol:

Příspěvek 19.3.2008 15:35:47
General
General

Odpovědět s citací

HAck: Asi takhle, nejsem z těch, kdo soudí něco předtím, než to vidí. Ale 4. série byla velké zklamání, tak je těžké být optimistická. Ale vůči 5. sérii jsem částečně optimistická (nebudu zastírat, hlavně proto, že tam nebude Carterová a částečně se vrátí Carson). Jenže tohle je imo blbost. Nezlob se na mě, ale Fran byla moc sympatická, i na tu chvíli, co tam byla a tady se i herečka bude muset chovat jako Torri. To znamená okoukat její styl hraní, její styl mluvení a prostě to nebude ani ona ani Torri (Elizabeth).
Dřív jim problémy se zabitím postavy mimo záběr nedělalo a Elizabeth je stejně fakticky mrtvá. Takže teď, když by to paradoxně dávalo smysl, říct, že ji zabili, tak to neudělají. Přijde mi to moc jako křečovité řešení. Chci Fran, chci Elizabeth, ale každou zvlášť.
Nebo si na to aspoň mohli vybrat novou postavu, jinou herečku, úplně neznámou a ne takovou, kterou si lidi oblíbili právě takovou, jaká byla :dontknow:

Příspěvek 19.3.2008 15:39:27
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jestli tohle měla bejt nějaká úlitba fanouškům Elizabeth, tak jim to moc nevyšlo. Akorát to ty lidi pořádně naštve.

Příspěvek 19.3.2008 17:10:44
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Souhlasím, měli tam buď dát Fran, Elizabeth nebo obě, ale ne z nich udělat jednu osobu...
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách