HAck: Asi takhle, nejsem z těch, kdo soudí něco předtím, než to vidí. Ale 4. série byla velké zklamání, tak je těžké být optimistická. Ale vůči 5. sérii jsem částečně optimistická (nebudu zastírat, hlavně proto, že tam nebude Carterová a částečně se vrátí Carson). Jenže tohle je imo blbost. Nezlob se na mě, ale Fran byla moc sympatická, i na tu chvíli, co tam byla a tady se i herečka bude muset chovat jako Torri. To znamená okoukat její styl hraní, její styl mluvení a prostě to nebude ani ona ani Torri (Elizabeth).
Dřív jim problémy se zabitím postavy mimo záběr nedělalo a Elizabeth je stejně fakticky mrtvá. Takže teď, když by to paradoxně dávalo smysl, říct, že ji zabili, tak to neudělají. Přijde mi to moc jako křečovité řešení. Chci Fran, chci Elizabeth, ale každou zvlášť.
Nebo si na to aspoň mohli vybrat novou postavu, jinou herečku, úplně neznámou a ne takovou, kterou si lidi oblíbili právě takovou, jaká byla

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.