Klenotka píše:
...
Taky mě naštvalo, že tam Radek nebyl, ale zase to byl takový pěkný moment "nevzpomínám si, jestli tam byl Zelenka" a najednou scéna, kde se mihne. Ale souhlasím, že už to začíná být únavné. Totéž platí třeba o tom "byl jsem na ošetřovně s vážným zraněním"

To ještě nikdo autorům neřekl, že opakovaný vtip přestává být vtipem a že už je to protivné a postavu to sráží? Obzvlášť, když Rodney/David byl ve zbytku epizody tak skvělý?
To se Sam...já nevím, ale tady to asi moc pitváš

Rodneyho výraz při tom objetí neříká "tak se teda obejmeme, no". Spíš mi přijde, že byl překvapený, že ho Sam vůbec obejmout chtěla.
Sheppard je kapitola sama pro sebe. Vím, že být milý k hologramu nejde, ale jemu to dělá problémy i normálně. Je pravda, že v tom hologramu byly nahrané jenom určité důležité věci a nějaké projevování emocí k tomu asi moc nepatřilo, ale Sheppardova reakce na to, jak všichni umřeli a na to, že McKay v podstatě obětoval celý život na záchranu jich všech, byla dá se říct nulová. Tradičně na něj místy řval a na konci mu ani nepoděkoval. Sice to pak trochu vykompenzoval tím "jsi génius, Rodney", ale to bylo spíš takové překvapené vyjeknutí jako že to opravdu vyšlo.
Prostě jsou oba jako zaražené ****, když jde na nějaké vzájemné projevy přátelství. Moc mě to mrzí, protože mám zrovna ten jejich vztah ráda a štve mě, jak ho docela zazdili po první sérii....
Tak přinešení kafe s tím "ani si nevzpomínám, jestli tam byl" rozhodně za pěkný moment nepovažuju!

Naopak. Lepší, kdyby se tam vůbec nemihl (jen by ho zmínila Sam), protože tohle je akorát zesměšňování. Samozřejmě, já se na něj extrémně zaměřuji, ale v té třetí sérii to s tím opravdu přehánějí. Vždyť je tam furt něco. Bojím se, že příště bude ve scénáři, že se Radek kouká ve svém pokoji na Atlantis na svou zeď, kde má nějaké prasárny, případně něco, co ho nějak jinak zesměšní

.
A ano, to "vážné zranění" taky nic moc. Za 25 let by si snad tohle mohl odpustit.
K obětí - nesouhlasím (I disagree

). Tohle mi nepřišlo jako překvapení. Možná kapku, ale jako něco hodně v pozadí. Kdyby byl překvapený, tak by snad měl překvapený výraz, snad i potěšující, protože tohle by mělo být loučení přátel. On ale ale v reakci ušklíbne. Mno, alespoň trošku pohnul pusou do úsměvu či co to mohlo být, ale takhle by prostě reagovat neměl.
S tím holoRodneym...jo, dobře, to by se dalo, není naprogramovaný...ok, i když příběhy říkal dosti procítěně...ale minimálně John nebyl holo. To "jsi génius" bylo pěkné, ovšem reakce na ty vlasy...já nevim, nepřišlo mi to vtipné. Ale...tohle prostě vzdávám.
Rufu píše:
...
Kde je Ford ,aby zametl s Michaelem?Taky se živí enzymem ne?
Kde je nějakej 3tí odboj proti wraithům.Proč nenaklonovali Kolyu?
Kde je repli nerepli Weirowá která zdrhla s jednou lodí?
...
Ten je s největší pravděpodobností mrtvý (resp. tvůrci s ním nepočítají).
Kolyu? Tak to nevim, zda by byl ten nej tah, ten by se soustředil na sebe.
Mno, tady je to docela zajímavé...v době natáčení vlastně nevěděli, že Torri jim to napříště odmítne, takže tohle jim tam docela chybí. I když je samozřejmě spoustu možností, jak by tam být nemusela (prostě někde zničena a nikdo to ani nevěděl, krom Michaela).
Jo, jsem si říkala, jestli není vedle v mrazáku Carson, ale...to je příliš dlouhá doba. Tak možná kostra

. Elizabeth to ke smrti trvalo pouhých 10 000 let.
Tak jsem si říkala, že tenhle díl byl vlastně na podobný způsob jak Unending, tak v čem tak lišil, abych se na něj dokázala dívat pozitivně? Časovka - do budoucna a z budoucna zpět, změna časové linie, hodně let minulo, jeden člověk si vše pamatuje... mno, je toho ale dost, v čem se to liší - žádným naprosto idiotským způsobem nezamordovali jednu z nejlepších ras, nebylo to žádných xlet na malém prostoru v omezeném počtu lidí, kteří by se prostě museli zbláznit, nepopíralo to jejich schopnosti (jo, Rodney to taky vyřešil až za dlouho, ale myslím, že s dostupnou technikou a dalšími věcmi to není tak hrozné (i když za tu dobu a za dosažené úspěchy na poli technologií...ale tak s tím časem to není tak lehké

)) a John byl zmražený v mrazáku, nemusel si prožít celý život, aby se mohl vrátit. Navíc tam zajímavě pokračovalo "co by, kdyby" a uvěřitelně (i když nějaké mouchy to mělo).
Mmch., jsem ráda, že ho holoRodney nechtěl poslat do doby, kdy Michaela chytili...to by byl pak reset

.
Syrestesia: Jo, vlasy