Nejprv pár nadávek na jistou osobu:
|
Toto je spoiler!!!:
|
Takže žádnej klon, jo...ŽÁDNEJ KLON, JO!!! DOSTAT SE MI TEN MALLOZZI DO PAŘÁTŮ, TAK MU DÁM TAKOVOU NAKLÁDAČKU, ŽE SE Z TOHO NEDOSTANE DO KONCE ŽIVOTA!!! Teda ten mě ale nas....ehm...já vim, fórum, mám jít příkladem...naštval natřetí . Nejraději bych mu přišila rty sešívačkou a dráty a usekala obě ruce a pro jistotu i nohy, aby ho jimi nenapadlo psát!!! Ehm..klid, já vim. Já jen prostě fakt nemám ráda, když někdo TAKHLE kecá. U něj je to sice normální, ale vše má své meze. Hmm...ok, nejen jeho, kecali i jiní ! |
Takže díl. Teyla mě nezajímá, její linie mě nudila, ale plus je, že je teď v tahu. Dokonce ani Michael se mi nezdál nějak extra. Halling potěšil (i když ty vlasy..).
Linie Carson. Pominuli ten kec o tom, že to nebude klon...bylo krásné ho zase vidět. Byl to Carson - jak se tvářil, jak se choval, vším

(ok, měl nějakou dobrou mušku, ale..).
Sice to evidentně nebyl..."ten Carson", nebylo to jeho vědomí, ale mohlo být hůř. Asi bych to měla vítat mnohem střídměji, ale mě se po něm tak moc stýskalo...

. Alespoň mě těší, že má jeho vzpomínky (i když z třetí série skoro ne) a hlavně i osobnost .
Interakce s Rodneym byla úžasná. Bylo vidět, jak moc je Rodney rád, i když to není přímo "ten" jeho přítel. Jsem ráda, že tam byla scéna, kdy mu osvětloval situaci...že Carson zemřel a také to, že zemřela i Elizabeth a jak se přitom tvářil. Oni oba. Vůbec jejich scény byly moc pěkné. Jen mě zklamalo, že ho Rodney na konci neobjal...že se prostě jen postavil do mrazáku. To mě tam hrozně chybělo. Podle mě by se to tam moc hodilo.
Též se mi líbilo, jak příchodem prvního pacienta Carson zareagoval a vlastně ho převzal a Keller jen koukala. Prostě z toho doktorství nevypadl.
Ještě je mi líto, že neukázali na konci alespoň malý záběr s Radkem ..ano, já vím, že tam neměl být, ale jelikož Radek po Carsonovi taky truchlil, mohli tam dát alespoň pársekundovou scénku. Jemu na něm taky záleží

.
"Samantho" mi nevadilo, i když mi to přišlo trochu divné. Ale já si to okecám tím, že se prostě potkali už dřív (i když je to stejně divný..). Pokud jde o dopis samotný, tak je to velící, tak dobrá.
Další série, pět epek...obávám se, aby ho nevystrčili z mrazáku, píchli mu jednu dvě injekce (od Michaela), něco pak řešili, vyřešili, jenže pak došly injekce, tak hurá zpět do mrazáku. Jinak by tam snad mohl být víc než na 5 epek..