Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x19 - The Kindred (Part 2) [Spřízněný (Část 2)]

4x19 - The Kindred (Part 2) [Spřízněný (Část 2)]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.3.2008 23:36:52
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Kdo vi jak to meli puvodne pripravene.

Scenare se meli drzet i pres mrtvoly

- Teyla otehotnela - konec postavy, vyrazit ji, nebylo to puvodne psane nebudem to dodelavat

- Carson Beckett zemrel v Sunday. Konec šmytec, nadavejte si jak chcete, scenar se proste menit nebude.

- Carterova - moc komplikovane ji nenapiseme, a nepredpokladame, ze bude vyrazneji zasahovat do deje, stejne je jen reklamni figurka. Proto ji odsuneme do pozadi, a dame sanci napr Lornovi nebo Zelenkovi se vic projevit.

= S temi tremi docela logickymi body by 4. serie mela dle meho nesrovnatelne vyssi uroven, prestoze nevim jak puvodne scenar vypadal :wink: :arrow: :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 02.3.2008 23:56:01
leo124 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

dracul s tou carterovou mas pravdu podla mna tam ona nemala robit veducu..ona tam vobec nemala byt bo co ma ona spolocneho s Antikmi?! mne tam chyba Jackson ktory bol medzi nimi.. takze sa tesim na piatu seriu ako ho tam uvidim v niektorych dieloch..

Beckett je mrtvy neviem naco sa ho snazia vratit do deja..tak isto ako aj Weirova..a myslim si ze na Atlantis je omnoho viacej ludi ktory by sa mohly stat kazdodennou sucastou..aj Zelenka by mohol viacej vystupovat a Lorn by sa mohol presunut do prveho teamu namiesto Teyli kedze este neporodila..

inak tento diel bol dost zaujmavy narozdiel od kopu nudnych v tejto serii..tato seria ma dost sklamala neviem preco ale cakal som viac dufam ze to aspon zakoncia dobre a neprideme o nasu novu lod.:)
Prior:"Sme majákmi na ceste k povzneseniu"
Mitchell:"Nie,ste temní medzigalagtický predávači encyklopedií, ale bohužial k vám váš zamestnávateľ nebol úprimný"
Jackson:"pekné prirovnanie":)

Příspěvek 03.3.2008 00:35:59
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Dwayne píše:
Moje první myšlenka po shlédnutí dílu byla - No jo, oni vlastně odvezli Teylu. Druhá myšlenka - Paráda, oni odvezli Teylu !!!

:laugh: :laugh: :thumright:

Lirael: Podle reakcí to vypadá, že tě nikdo kamenovat nebude :wink: Sama jsem zapomněla na některé věci, které se mi líbily, protože negativa převážila. :dontknow:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.3.2008 10:13:19
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard píše:
No ještě mě napadlo, co když Carson nakonec nebude klon a to že má zkrácené telomery o 30 % je nějaký Michaelův ďábelský trik a nakonec se přijde na to, že klon byl Carson, co vybuchl v Sunday a tohle je právý doktor Becket...ale uznávám , že to zní docela krkolomně :roll:

Jo, tak tohle byla moje první myšlenka...něco jako "to ještě nic neznamená - to se mohlo stát tím, že si Michael s jeho DNA hrál". Ale to zní tak far-fetched, že se s tím nedá počítat.

Lirael: Myslím, že tahle reakce zdaleka není jen tvůj "problém"...jsem na tom hodně podobně.

Tronmkiheda píše:
BTW: Všimli jste si, jaký má Beckett pěkný zpěvný přízvuk? Stejně jako Desmond z Lost a nebo ta kůstka, co jí nechal v budoucnosti Peter z Heroes. bom

To je skotský/irský přízvuk. A podle mě je to jeden z nejkrásnějších přízvuků angličtiny vůbec, ale to je OT.
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 03.3.2008 14:11:22
Tod Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

o tom návratu jsem si původně myslel že ho třeba nějak michael před tím výbuchem transportoval nebo takovej nějakej technoblábol, ale jak tam padlo slovo o chromozonech tak jsem hned tušil že to je jen klon, ale mrzelo mě že tam neosvětlili jak získal i svou paměť

Příspěvek 03.3.2008 14:15:04
aknar Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, těšil jsem se na tenhle díl hodně, bohužel mě celkem zklamal. Michaelovy "superbrouky" degradovali na normální lidi s trochu větší silou, a celkově děj takovej nic moc. Snad bude finále lepší.

Příspěvek 03.3.2008 14:37:53
Klorel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

od předposledního dílu sem čekal trochu víc než bylo toto :cry: a nevíte proč mi Teyla připadá tak strašně zbytečna?doufám ze v 4x20 nebude :P

6/10
Co můžeš to urvi,co nemůžeš to zk**vi

Příspěvek 03.3.2008 16:44:24
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Náhodou, mě se tento díl celkem líbil. Pravda je, že mohl být lepší a lépe se připravit na konec série, ale mohlo to dopadnout mnohem hůře. Doufám, že se další episoda vydaří lépe a bude i lépe promyšlenější, protože pokud by zakončení čtvrté série nedopadlo zrovna šťastně (z hlediska promyšlenosti a příběhu), mohl by být start páte episody katastrofální.
Ale zpět k dílu: neřekla bych, že je nějak špatný. Znovu se objevil Michael, což vidím jako celkem pozitivní. Takže můj názor na tento díl je kladný :-)
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 03.3.2008 18:15:23
tarful Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ale no tak lidičkové! 4tá řada přeci není nějak zvlášť špatná, vemte si jen díly Adrift, Lifeline, BAMSR, This mortal coil, Spoils of War. Ohledně Teyly souhlasím, poslední dobou nic moc. A ta nová rasa, tak nějak doufám ve Furlingy. Lanteanská technologie je sice dobrá, ale je lepší naše lodě vybavit Asg.techem, který je proti Lanteanským i Ori lodím lepší, takže by to chtělo něco nového. Becketa mám rád, ať už je v jakémkoliv dílu.

Příspěvek 03.3.2008 18:20:01
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

tarful: Ty epky, co jmenuješ, jsou vesměs z první půlky, která mi taky přišla dobrá. Ale poslední dobou je to prostě děs...

Kaithlin: Vždy pozitivní, co? :lol:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 03.3.2008 19:26:11
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Lirael: No jasně - na všem se najde něco dobrého. I na nepřátelích jako jsou Wraithové a ORI.
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 03.3.2008 21:04:42
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nejprv pár nadávek na jistou osobu:
Toto je spoiler!!!:
Takže žádnej klon, jo...ŽÁDNEJ KLON, JO!!! DOSTAT SE MI TEN MALLOZZI DO PAŘÁTŮ, TAK MU DÁM TAKOVOU NAKLÁDAČKU, ŽE SE Z TOHO NEDOSTANE DO KONCE ŽIVOTA!!! Teda ten mě ale nas....ehm...já vim, fórum, mám jít příkladem...naštval natřetí :evil: . Nejraději bych mu přišila rty sešívačkou a dráty a usekala obě ruce a pro jistotu i nohy, aby ho jimi nenapadlo psát!!!
Ehm..klid, já vim. Já jen prostě fakt nemám ráda, když někdo TAKHLE kecá. U něj je to sice normální, ale vše má své meze.
Hmm...ok, nejen jeho, kecali i jiní :evil: !

Takže díl. Teyla mě nezajímá, její linie mě nudila, ale plus je, že je teď v tahu. Dokonce ani Michael se mi nezdál nějak extra. Halling potěšil (i když ty vlasy..).

Linie Carson. Pominuli ten kec o tom, že to nebude klon...bylo krásné ho zase vidět. Byl to Carson - jak se tvářil, jak se choval, vším :love: (ok, měl nějakou dobrou mušku, ale..).
Sice to evidentně nebyl..."ten Carson", nebylo to jeho vědomí, ale mohlo být hůř. Asi bych to měla vítat mnohem střídměji, ale mě se po něm tak moc stýskalo... :cry: . Alespoň mě těší, že má jeho vzpomínky (i když z třetí série skoro ne) a hlavně i osobnost .
Interakce s Rodneym byla úžasná. Bylo vidět, jak moc je Rodney rád, i když to není přímo "ten" jeho přítel. Jsem ráda, že tam byla scéna, kdy mu osvětloval situaci...že Carson zemřel a také to, že zemřela i Elizabeth a jak se přitom tvářil. Oni oba. Vůbec jejich scény byly moc pěkné. Jen mě zklamalo, že ho Rodney na konci neobjal...že se prostě jen postavil do mrazáku. To mě tam hrozně chybělo. Podle mě by se to tam moc hodilo.
Též se mi líbilo, jak příchodem prvního pacienta Carson zareagoval a vlastně ho převzal a Keller jen koukala. Prostě z toho doktorství nevypadl.
Ještě je mi líto, že neukázali na konci alespoň malý záběr s Radkem ..ano, já vím, že tam neměl být, ale jelikož Radek po Carsonovi taky truchlil, mohli tam dát alespoň pársekundovou scénku. Jemu na něm taky záleží :-(.

"Samantho" mi nevadilo, i když mi to přišlo trochu divné. Ale já si to okecám tím, že se prostě potkali už dřív (i když je to stejně divný..). Pokud jde o dopis samotný, tak je to velící, tak dobrá.

Další série, pět epek...obávám se, aby ho nevystrčili z mrazáku, píchli mu jednu dvě injekce (od Michaela), něco pak řešili, vyřešili, jenže pak došly injekce, tak hurá zpět do mrazáku. Jinak by tam snad mohl být víc než na 5 epek..
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 03.3.2008 21:43:13
Jerryus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

OMG to sou díly, to je už několikátej empirycky vypadající díl v kterým se nic nevyřešilo ....Todda, Michaela a i Becketta si ted mohou přivést kdy chcou.

S RepliWeirovou se jim to díky Torri už nepodaří ! ( to sem rád ... zabít dobrou postavu je jedna věc, ale přívést ji zpátky poté co zjistijou že to byla chyba :roll: )

To že Carson bude klon nebo replikátor bylo jasný ... ( možná sem trochu doufal, že je Michael vyměnil a ten co umřel při explozi byl klon, ale co už ... ).

Takže kromě toho že zmizla Teyla ( i když tolik štěstí nemám aby to bylo na dlouho ... ) s frackem a tim jejim unknown nabíječem (!) se nestalo nic. Michael někde vesele replikuje jeho Wraith Mariňáky, Todd zas vymýšlí jak nás bodnout do zad a Carsona oživijou až jim dojdou nápady. Bezva !

Carson byl super ... ty jeho skotský nadávky musijou být pro skotský národ něco jako Zelenkovy pro náš :D :D
"Peacefully ... Are you kidding ?"

Příspěvek 04.3.2008 10:38:31
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ja rozhodne nebudu na SGA nijak nadavat... sem rad, ze tento serial jde, protoze mi zkratka dokaze ukratit nudu..Teyla by mi snad ani tak nevadila, kdyby se tu o ni porad a dokola nepsalo, a tak uz ji nemuzu citit taky... je to takovej IP Pavlov...jakoze zazvoni zvonecek a psi slintaji, tak ja tedkon jak si prectu =Teyla= tak normalne vrcim...

Neni mozny psat porad dobry epizody (a to mi tato jako nejhorsi zase tolik neprisla), jenom si vzpomente na sg1, kde byly taky sileny epizody... o vikendu sem se kouknul na celou sedmou radu sg1 a druha polovina mi taky prisla uplne priserna!!! a pak prislo Last City a uplnej masakr proste pro me jedna z nejlepsich epizod celeho SG.

Takze ted se musime tesit na Last man => citite tu podobnost Last city - last man - last city - last man...proste doufam ze to bude pekna epka..a kdyz ne tak. :evil: :twisted: :evil:

Příspěvek 04.3.2008 10:59:05
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tar-ara: Nech mi z Malloziho taky kousek :boj: :palka: Mileráda ti pomůžu ho naučit, aby z fanoušků nedělal blbce... :roll:

gravidus:Až na to, že ta epka SG-1 o které mluvíš se jmenovala LOST City, ale to je :offtopic: A nevím, co si od příští epizody slibuješ, když podle tvůrců vrcholem sezóny měla být právě Kindred...
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách