Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x16 - Trio [Trio]

4x16 - Trio [Trio]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 09.2.2008 15:52:13
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

7/10

Dejovost nic moc...dlouhy tlachani...sice obcas vtipny ale nu co...jinak me pobavilo hl. jak setreli Radka :D a pak to o vaze Sam....se do toho huste zamotaval :D starej dobrej Rodney...jo a to s tim oblecenim...jak byl smutnej ze nasla to lano :wink:
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

.

Příspěvek 09.2.2008 17:23:59
noxxxx Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nevvim no nemam k tomu titulky zatim a prd jsem tomu rozumel ale uz ted muzu rict ze tenhle dil se mi libyl daleko vic nez dil 4x15 uz se tesim na title abych si to mohl zkouknout znova :oops:
SG rlz

Příspěvek 09.2.2008 17:24:16
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak já jsem od toho nic moc nečekala a jsem ráda, že se jim povedlo postavy takhle napsat. Rodney i přes dva blábolivé záchvaty byl nakonec hrdina a gentleman. :D Hlavně mě teda docela pobavilo, jak se snažil takovým staromódním způsobem pořád odstrkovat Sam, jakoby říkal "to je práce pro chlapa" :D A vůbec se choval tak nějak galantněji, než se svou "snoubenkou". Možná proto, že měl co dělat.
Dost se mi líbila ta spolupráce Rodneyho a Sam na začátku. Jak hned začali beze slova hledat východ, dělali, co bylo nutné a doktorka tam stála, nervózní...jo, to bylo fajn. I ta jejich scéna se zámkem se mi líbila. A rozhovor o Katie potěšil.
Rozhodně zajímavě spolupracovali, a ta scéna s děláním toho mostu byla super udělaná. Jinak teda MacGyver hadr :D S prkny i s tím dělem :D Škoda, že to nevyšlo.

Trochu mě rozladil ten rozhovor o Zelenkovi. Rodney by nikdy neřekl "nemám ho rád" a teda skoro to vyznělo, že Sam ho vážně ráda nemá :( Nepřijde mi to moc fér, zvlášť, když v té epizodě nebyl.

Ty děti bych si našla a rozhodně se nedivím McKayovi, že na ně pak řval :) Kdybych měla něco po ruce, na jeho místě bych po nich něco hodila. :D

Líbila se mi to jejich zabíjení času hrou, a samozřejmě George Clooney, to by si mě holky moc nezískaly, kdyby řekly Brada Pitta :D

Jinak mě zklamal rychlý konec. Z tohohle mohl být i dvoudíl, možná tam mohli objevit i něco po Genii. A btw. Rodney umí číst jejich jazykem? Kdysi ukázali, že umí číst i anticky, ale během jednoho roku to zase zapomněl, protože pak to najednou neuměl :roll: Takže to se nejspíš stane i tady. Ale aspoň připomínka Genii potěší.

Každopádně myslím, že vyplňovaček bylo dost. Čekala jsem, že tady udělají nějaký objev, který by mohl být aspoň někde zmíněný, ale celkově se jenom hrabali z jeskyně. Tedy, pro mé McKay whumperské srdíčko to bylo fajn pokoukání, zpocený, špinavý Rodney super, ale to už mi tak nějak nestačí.

Líbilo se mi to dvakrát víc než Qurantine a i víc než Outcast, ale už je na čase se pohnout dál. Hlavně teda tak nějak slibovali "velké rozšíření a linii" pro Teylu, ale to jde dost těžko, když ve třech epizodách po sobě není :) Příště řeknou "Teyla was killed off-world" a fanoušci jenom "Who? Oh, yeah, Teyla..that athosian girl...pity" a půjdou dál :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.2.2008 18:20:56
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem nakonec zhlédl, tak můžu jemně ohodnotit.

Co se tentokrát povedlo, byl humor. Každý z nás mužů ví, jak moc je ošemetné, když se u dámy omylem zmíní o váze. A když jsou u toho dvě dámy, začínají se dít věci. Chudák Rodney, v jeho situaci jsem se již několikrát ocitl, takže soucítím.

Postavy byly dle mého názoru vykresleny také dobře, ale potvrdila se věc mnou dávno vytýkaná - chování postav se radikálně mění co epizodu.

Co se rozhodně nepodařilo, bylo "vykrádání béčkových akčních filmů". Nevím, jestli Kellerová letící z místnosti a lano, které se za okamžik přetrhne, měli způsobit nějaké napětí. Přišlo mi to jako strašné klišé a celkově to docela epizodu shodilo.

A drobné postřehy - chce Kellerová postupně sbalit všechny muže na Atlantis? Ten závěr s Rodneym se dá vykládat různě. Záchrana života přece jen sblíží, McKay se zbavil Katie... (Snad ne).

Celkově nejlepší epizoda z "velké vyplňovací čtyřky", ale vata je vata. Věřím, že oddychové epizody mají poskytnout oddych od hlavního příběhu. Má Atlantis nějaký?
6.5/10

Příspěvek 09.2.2008 18:30:01
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Martin Gero je bůh. Za ten konec bych mu dal oskara. Rád bych věděl jakou školu psaní tenhle člověk vystudoval...konec ironie. Byla to tragédie.

Příspěvek 09.2.2008 18:32:47
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Mě by jenom tak bokem zajímalo jako školu si vystudoval ty... :!:
Obrázek

Příspěvek 09.2.2008 18:33:52
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

snad mi nechceš tvrdit, že se mu ten konec povedl? Blik a najednou jsou všichni zpátky v Atlantis

Příspěvek 09.2.2008 18:43:14
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Kdyby sis přečetl obsah tématu kam píšeš ty tvoje "názory" tak bys odpověď znal. Ale mě si na otázku neodpověděl. Mimo to na ty tvoje "názory" máš vyhrazenou sekci, tak nemusíš komentovat každou epizodu, protože většina tvých komentářů k epizodám se shoduje.
Obrázek

Příspěvek 09.2.2008 18:47:41
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

promiň, ale já se psaním scénářů neživim, takže nevim proč bych ti měl odpovídat. A epizodu tu nehodnotim, jen ten konec

Příspěvek 09.2.2008 19:04:05
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No, tak teda nic moc, navazeni do Zelenky se mi nelibilo...ten kanon sice byl peknej, ale nechapu proc to Keller musela drzet ( myslim ze by ji to mega popalilo..)...
ten konec byl taky dost utnutej...
jinak mi prijde prehnany, ze uz 3 epizody po sobe jsou tam 2 nebo 3 postavy...celej tym "SGA1" uz nikde nebyl pohromade dost dlouho (aspon ve 3 Ronon, John, Rodney...)
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 09.2.2008 20:31:21
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tenhle díl byl zatim nejhorší z této sezony. Navážení do Radka bych ještě pochopil od Rodneyho protože ho ohrožuje na Atlantis, je přece hned druhej na jeho místo, od Sam se to dalo pochopit poté co jí Radek utřel s těma holubama, ale doktorka..., ale celá koncepce dílu kde opět víme že všichni členové přežijí je už otravná, poté konec a jak Kellerová pozvala Rodneyho na pivo byla taky dost trapná, myslím že slibovali propletenej děj a už víme že se jim to nepovedlo.. btw co to asi Ladon s hochama těžili, že by nějaká super ruda pro novou bombu či vesmírné lodě? Říkám ubohej díl!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 09.2.2008 20:41:56
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

S tim pivem na konci jsem si vzpomnel na duo Keller RamboRonon...
holt vsichni rikali, ze se to vytrati jako nic :roll:
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 09.2.2008 21:24:48
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Hlavně mě teda docela pobavilo, jak se snažil takovým staromódním způsobem pořád odstrkovat Sam, jakoby říkal "to je práce pro chlapa" :D A vůbec se choval tak nějak galantněji, než se svou "snoubenkou". Možná proto, že měl co dělat.

Trochu mě rozladil ten rozhovor o Zelenkovi. Rodney by nikdy neřekl "nemám ho rád" a teda skoro to vyznělo, že Sam ho vážně ráda nemá :( Nepřijde mi to moc fér, zvlášť, když v té epizodě nebyl.

Líbila se mi to jejich zabíjení času hrou, a samozřejmě George Clooney, to by si mě holky moc nezískaly, kdyby řekly Brada Pitta :D

Nooo, neřekla bych, že Rodney staromódně odstrkoval Sam.... Nahoru měla lézt ona, protože prý má závratě a s tím lanem to bylo vyloženě opět jeho EGO, nemohl přece připustit, že by Sam zvládla to co on ne:-) ... Ale je fakt, že se mohla Sam aspoň jednou netrefit, bylo by to věrohodnější...

Rozhovor o Zelenkovi mě štval hodně, nemají vůbec žádný důvod ho nemít rádi... Nechápu!

U mě by vyhrál Brad Pitt, Clooney je na mě až moc fešácký, Brada jsem sice nikdy moc nemusela, ale je pár rolí, kde ho žeru (nepř. Legenda o vášni nebo Babel).

Co se mého hodncení týče.... MÁLO SHEPPARDA! :D :D
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 09.2.2008 21:29:43
Marlowe Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Chjo... nezda se vam ze je to cim dal tim slabsi? Jako mam stargate fakt rad a koukam na ni odjakziva, ale myslim ze se lidi nejak moc zajeli v tom ze je to skvely a prestavaji davat na logiku a zdravy rozum (posledni dve epizody hlavne). Např: Vsichni tri spadnou uplne zeshora... nic se jim nestane... pak padne Sam z mensi vysky a pri padu ji zbrzdi bedna a late a tadaa ma zlomenou nohu a presne hodinu nez to bude zly, atd., atd.- I don´t buy it.
Jinak videt samotnych poslednich pet dilu myslel bych si ze jde o serial Pratele v Pegasus Galaxy.

Příspěvek 09.2.2008 22:15:58
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak pozor, do Přátel má SGA daleko! :D

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách