Tak já jsem od toho nic moc nečekala a jsem ráda, že se jim povedlo postavy takhle napsat. Rodney i přes dva blábolivé záchvaty byl nakonec hrdina a gentleman.

Hlavně mě teda docela pobavilo, jak se snažil takovým staromódním způsobem pořád odstrkovat Sam, jakoby říkal "to je práce pro chlapa"

A vůbec se choval tak nějak galantněji, než se svou "snoubenkou". Možná proto, že měl co dělat.
Dost se mi líbila ta spolupráce Rodneyho a Sam na začátku. Jak hned začali beze slova hledat východ, dělali, co bylo nutné a doktorka tam stála, nervózní...jo, to bylo fajn. I ta jejich scéna se zámkem se mi líbila. A rozhovor o Katie potěšil.
Rozhodně zajímavě spolupracovali, a ta scéna s děláním toho mostu byla super udělaná. Jinak teda MacGyver hadr

S prkny i s tím dělem

Škoda, že to nevyšlo.
Trochu mě rozladil ten rozhovor o Zelenkovi. Rodney by nikdy neřekl "nemám ho rád" a teda skoro to vyznělo, že Sam ho vážně ráda nemá

Nepřijde mi to moc fér, zvlášť, když v té epizodě nebyl.
Ty děti bych si našla a rozhodně se nedivím McKayovi, že na ně pak řval

Kdybych měla něco po ruce, na jeho místě bych po nich něco hodila.
Líbila se mi to jejich zabíjení času hrou, a samozřejmě George Clooney, to by si mě holky moc nezískaly, kdyby řekly Brada Pitta
Jinak mě zklamal rychlý konec. Z tohohle mohl být i dvoudíl, možná tam mohli objevit i něco po Genii. A btw. Rodney umí číst jejich jazykem? Kdysi ukázali, že umí číst i anticky, ale během jednoho roku to zase zapomněl, protože pak to najednou neuměl

Takže to se nejspíš stane i tady. Ale aspoň připomínka Genii potěší.
Každopádně myslím, že vyplňovaček bylo dost. Čekala jsem, že tady udělají nějaký objev, který by mohl být aspoň někde zmíněný, ale celkově se jenom hrabali z jeskyně. Tedy, pro mé McKay whumperské srdíčko to bylo fajn pokoukání, zpocený, špinavý Rodney super, ale to už mi tak nějak nestačí.
Líbilo se mi to dvakrát víc než Qurantine a i víc než Outcast, ale už je na čase se pohnout dál. Hlavně teda tak nějak slibovali "velké rozšíření a linii" pro Teylu, ale to jde dost těžko, když ve třech epizodách po sobě není

Příště řeknou "Teyla was killed off-world" a fanoušci jenom "Who? Oh, yeah, Teyla..that athosian girl...pity" a půjdou dál

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.