Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 23.1.2008 - Prosba o Bránu

23.1.2008 - Prosba o Bránu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 06.2.2008 16:25:31
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

farmar.vacur: Prostě bys o tom nevěděl... ;)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 06.2.2008 16:26:50
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Došla mi ta samá (to je šok co?) stupidní odpověď. Proč někomu na nově nedojde, že zájem tolika lidí už asi o něčem svědčí? :cry: :( :evil:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 06.2.2008 17:12:55
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No tak mě napadlo udělat takovej IQ test..

1.) Do předmětu napsat Stargate Atlantis ale zeptat se na uplne jinej serial.
2.) Do předmětu napsat jinej serial ale zeptat se na SG-A

Kdo má dobrej sloh tak to může zkusit a uvidime :-)

Příspěvek 06.2.2008 17:15:09
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nejhorší je, že se můžeme tak maximálně smát jejich tuposti, ale to je všechno co s tím můžeme dělat :(
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 06.2.2008 17:19:14
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak tomuhle říkám výsměch, poslali mi úplně stejnou odpověď na mou odpověď na jejich odpověď :)

Moje odpověď na jejich odpověď :) (záměrně jsem byla hodně ostrá a parafrázovala jsem přímo jejich mail, ale ani to s nimi nehnulo):
Vážení,
s podporou naší stránky, SGA-Project.com, se konala akce Prosba o Bránu. O co se jedná? O prosbu o seriál Stargate: Atlantis (Hvězdná brána: Atlantida). Je to spin-off (odnož) seriálu Hvězdná brána: SG1. Atlantis běží v USA už 4. rokem, hraje v něm herec českého původu, který už dvakrát navštívil ČR a sám seriál má obrovskou fanouškovskou základnu. Existují desítky stránek, fanoušci se scházejí na conech (jako např. Fetival fantazie), a to přesto, že tento seriál u nás vůbec neběží.
Budu upřímná, lidé seriál stahují z internetu, protože jiná možnost není. Proč chceme, aby seriál běžel v televizi? Protože i lidé, kteří nemají přístup k internetu, nebo nemůžou číst amatérsky vytvářené titulky, mají právo tento seriál vidět s dabingem. Sama jsem redaktorkou největší stránky o tomto seriálu a máme tisícovou návštěvnost za den!
Vím, že lidem, kteří internet používají jen ke komunikaci a získávání informací, je několik tisíc fanoušků, jedno.
Mně to ale jedno není, protože máme zájem za zachování fandomu v České republice. Obracím se na vás tedy s prosbou a otázkou, zda tento seriál budete dávat nebo se alespoň výhledově chystáte k nákupu práv. Samozřejmě bych se přimlouvala i za nějaký normální čas, když ne hlavní vysílací čas, tak alespoň v podvečer, protože sci-fi vážně, vážně není pro děti a běžně pracující to do tří odpoledne domů nestihnou. Možná byste mohli u vás v televizi věnovat pozornost např. RTL2, kde je každou středu tématický sci-fi večer a SG1 tam už hodně let běží v hlavním vysílacím čase a zájem rozhodně neopadá.
To, že SG1 budete opakovat, už víme. Vaše pořady mě jako 25-ti letého člověka ani v nejmenším nezajímají, protože mi nemáte co nabídnout a dívám se leda tak na Víkend a i z „nejsledovanějších zpráv“ jsem upustila poté, co jste věnovali masakru v Keni 30-ti vteřinový spot, ale svatbě Karla Gotta deset minut. S velkou pompou vysílané Lost nebo 24 si spousta lidí mého věku „sežene jinak“ a mnohem dřív, než vy vůbec víte o jejich existenci. Jejich existence se dá zjistit snadno-na internetu.
Existují desítky lepších seriálů, než Lanssen a spol., Jake a tlusťoch apod., desetkrát opakované seriály. Uvedu příklad seriálu Heroes (Hrdinové) na televizi Prima. Dále pak spousta kriminálních a sci-fi seriálů, které teď slaví obrovský úspěch.
Proč tedy chci, aby se Stargate: Atlantis vysílala? Kvůli důvodům uvedeným výše a také proto, že bych ráda, aby se tento seriál dostal do podvědomí dalších lidí, nejen těch, kteří mají přístup k internetu. Lidí, kteří jsou (bohužel), stále ještě odkázáni na to, co jim předloží naše televize. A pak taky důvod, proč píšu do TV Nova je ten, že jste už dávali SG1, i když v nemožném čase a s hrozným překladem.

S pozdravem (a na automatickou odpověď čekající) Lenka ******* – www.sga-project.com
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.2.2008 17:24:40
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak tomuhle já říkam správná odpověď. Máš tam srhnuto vše co si i já myslím o TV NOVA.

Ja bych to posla na víc mailů v tv nova.

CTRL+V CTRL+C

Příspěvek 06.2.2008 18:37:29
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

MNo Klenotko perfektě napsané, ale stejně si myslím, že nemá cenu se s nima zahazovat, oni nás stejně budou brát jako dotěrnej hmyz :?

Příspěvek 06.2.2008 18:54:57
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já se nemůžu zbavit dojmu, že ty naše maily nikdo nečte a jejich počítač je nastaven na automatickou odpověď (kterou nás většina dostala úplně totožnou) a jakmile se v mailu najde slovo Hvězdná brána či něco podobného, tak buď nic nepošle nebo "vyvoleným" pošle "odpověď " No já se nestačím divit :scratch: . Má první reakce na odpověď byla taková :comp: , ale hned poté přišla jiná :palka:

Příspěvek 06.2.2008 19:16:39
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Parchanti mne prišiel ten istý mail, ale čo sme tak čakali - hodili tam automatickú správu pre všetkých a možno (a to som veľmi veľká optimistka) si prečítali tak prvé 2.

Klenotka:Ten tvoj mail je dokonalý, škoda len, že ho určite nikto čítať nebude.

A vraj Moje NOVA, moje televize :twisted: dovoľte, aby som sa nad týmto mottom zasmiala.
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 06.2.2008 19:28:09
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Na tenhle mail mi přišla stejná automatická odpověď. Mám dojem, že kdyby tam někdo napsal té važené paní Oudové, že je *doplňte podle stupně rozčilení*, tak to stejně číst nebude.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.2.2008 19:40:30
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Delejte jak myslite, ja se nevzdam, a budu otravovat nejen jejich emailova dotazni schranky, ale i konkretni lidi, proste vsechny, a z nekolika e-mailu.

Jestli jsem pro ne hmyz, budu pro ne zatracene otravny hmyz... :twisted: :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 06.2.2008 19:48:34
Luki Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Že se s novou ještě ser..e já bych to skusil s Primou. No a kdyby to vyšlo na Primě tak by jsme Novu pěkně nas..li. Nebo by jsme mohli skusít posílat SMS-ky. Nebo to můžem rovnou říct Lucii Borhiové. ať to odvyslíla v novinách. :lol: :lol: :lol: :lol: A kdyby jsme psali na Primu tak bych do správy napsal že např.: Kvůli nezájmu o naší žádost na konkurenční stanici TV nova se obrácíme se žádostí na Vás. :P

Příspěvek 06.2.2008 20:01:35
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak, prave jsem poslal 8X email asi 30 fyzickym osobam, a 4 schrankam, kam se muzou hazet otazky vseho druhu na HLOVU.

Zitra je budu opruzovat z GMailu
Jde mi o princip :wink:

Dovolil jsem si otravit tiskovou mluvci :lol:

Dobrý den,
s Vaším dotazem se, prosím, obraťte na dopisové oddělení naší televize na adresu dopisove@nova.cz, které vyřizuje divácké dotazy. Samozřejmě jsem jim Váš email také přeposlala a věřím, že Vám na něj brzy odpoví.

Přeji hezký den,

Veronika Šmítková
tisková mluvčí TV Nova

Kříženeckého nám. 322
152 52 Praha 5 - Barrandov

tel: +420 233 100 239
fax: +420 233 100 222

Aspon ze byla slusna :wink:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 06.2.2008 20:43:25
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Příspěvek 06.2.2008 21:06:02
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant