Tak epizoda takový průměr, nic moc jsem nečekala, ale docela se mi to líbilo. Vlastně jsem se na tuhle epizodu těšila ze všeho nejmíň, protože většinou když je epizoda o Sheppardovi, tak tam pro ostatní postavy není moc místo.
Tady mě překvapili hned scénou, jak Rodney vešel do Johnova pokoje a vyjádřil soustrast. Byla to taková pěkná scéna, kdy ani jeden nic moc neřekl, ale oba věděli, co si ten druhý myslí. Je zvláštní, že Rodney už nezvoní
Ta scéna před titulkami, první věc, co mě napadla, když jsem viděla ty Sheppardovy fotky "posedlá sheppofilka"
Vidět Johnovu rodinu, konečně, bylo zajímavé, ale zase to ve mně vzbudilo dojem, že Joeovi spíš sedí role detektiva, než vojáka. A jakmile začali honit toho replíka a opustili linii s jeho otcem a bratrem, tak to trochu zabředlo jinam. Mrzelo mě, že to víc nerozvedli, vlastně celé jeho rodinné problémy byly jenom naznačené.
Jeho bývalá byla sympatická a dala nám odpověď na otázku, proč se jejich manželství rozpadlo a že to byla většinou jeho vina. Ono když manžel pracuje v utajení a ona o něm neví, to manželství určitě neprospěje. Kari Wuhrer jsem v těch dlouhých vlasech skoro nepoznala.
Bylo fajn vidět zase Batese (ale stejně jako u Fazuliny to bylo zvláštní, vidět ho takhle, když jsem ho viděla minulý týden naživo

) a Ronona samozřejmá přítomnost byla pěkná, takový mlčenlivý loajální přítel-Chewie
Další epizoda bez Teyly, jejíž absence bych si nevšimla, kdyby na to tady někdo neupozornil. Začínám si myslet, že kdyby v příští epizodě řekli, že někde na misi umřela, lidi by jen pokrčili rameny a pokračovali dál jakoby se nic nestalo.
Docela mě potěšil Lee, který byl zase jednou vědec a ne idiot. Asi to bylo tím, že nikde poblíž nebyla Carterová. Většinou slouží jako komická figurka vedle ní. I když jak byl spálený, to taky nebyl moc dobrý vtip

I když to vypadalo docela reálně, tak se Bill Dow možná fakt někde spálil
Hudba byla opravdu výborná. Když naháněli replíka, byla to nejvýraznější věc, kterou jsem zaznamenala.
Číselně hodnotit nebudu, neumím to a nedělám, ale takový docela fajn průměr za začátek a za zajímavé vyřešení problému s Avou a za to překvapení s ní spojené.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.