Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x15 - Outcast [Vyvrhel]

4x15 - Outcast [Vyvrhel]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.2.2008 11:36:42
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Replikátor na Zemi... celkem ohraná zápletka, ale musím uznat, že tohle se jim povedlo- rozhodně lepší, než Qarantine a Harmony dohromady. Jen jsem nějak nepobral, proč Ronon nestřílel, když Replik letěl do vody- v tu dubu byl naprosto dokonalý cíl, ale zase přijít o tu bitku na konci by bylo škoda... docela mi připomněla Terminátora 3 :-)

HAck píše:
mě tak napadá, že jsem ještě neviděl škaredou replikátorku

Nj, asi něco v základním kódu :-)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 02.2.2008 11:42:26
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Epizoda mě ničím nepřekvapila,docela ohrané téma. No ale nebyla špatná, docela mi vadilo jak ho našli poprvé, nikdo až Johna ho netrefil ani náš velký válečník Ronon.
Líbily se mi konečně nějaké nové zaběry Apolla a taky mě pobavil připálený Dr. Lee. :lol:

Další epizoda na kterou se pěkně dívalo.
Takže hodnotím: 7/10
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 02.2.2008 11:56:29
Marlowe Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ronon neměl jen bouchačku taky si nepřezul boty :lol:

Příspěvek 02.2.2008 11:56:48
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak mě se to líbilo hodně, konečně epizoda, která nebyla napůl jako sitcom.... Připomnělo mi to díly SG1, ano, vím, že nám to nenabídlo nic moc nového, ale celkově se to hodně povedlo a musím říct, že se mi to taky líbilo víc než pár posledních epizod z Atlantis. Já mám obecně díly, co nějakým způsobem konfrontují "normální" život, dost ráda a takové to "Nemůžu Ti to říct, protože je to tajné..." tak to je fakt super:-).. Navíc, jak všichni víte, byla to Johnova epizoda, takže co jsem si víc mohla přát:-))). Navíc mi teď teorie, že

Toto je spoiler!!!:
Carson, který umřel, mohl být nahrazený replikátor, připadá docela dost možná..., ale kdoví, jak to bude.

Nechyběla mi Teyla..., ale docela by se mi tam líbila Samantha.... Johnova manželka byla celkem fajn, ale na můj vkus moc atraktivní:-)... Taky mi ho bylo líto, když ho bratr obvinil, že se vrátil jen kvůli penězům... kdyby věděl... :-)

Joooo, a byl tam Bates, ty jo, to jsem vůbec nevěděla, docela zajímavý pocit poté, co jsem ho minulý týden viděla naživo:-))). No jo, pro IOA byl jako stvořený:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 02.2.2008 19:26:27
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

cau lidi, prosim vas, jakou verzi outcastu si mam stahnout? 358,04MB (na mininove nejstahovanejsi...) nebo 349,14MB...na kterou verzi budou titulky???

Příspěvek 02.2.2008 20:27:02
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak epizoda takový průměr, nic moc jsem nečekala, ale docela se mi to líbilo. Vlastně jsem se na tuhle epizodu těšila ze všeho nejmíň, protože většinou když je epizoda o Sheppardovi, tak tam pro ostatní postavy není moc místo.
Tady mě překvapili hned scénou, jak Rodney vešel do Johnova pokoje a vyjádřil soustrast. Byla to taková pěkná scéna, kdy ani jeden nic moc neřekl, ale oba věděli, co si ten druhý myslí. Je zvláštní, že Rodney už nezvoní :)
Ta scéna před titulkami, první věc, co mě napadla, když jsem viděla ty Sheppardovy fotky "posedlá sheppofilka" :)
Vidět Johnovu rodinu, konečně, bylo zajímavé, ale zase to ve mně vzbudilo dojem, že Joeovi spíš sedí role detektiva, než vojáka. A jakmile začali honit toho replíka a opustili linii s jeho otcem a bratrem, tak to trochu zabředlo jinam. Mrzelo mě, že to víc nerozvedli, vlastně celé jeho rodinné problémy byly jenom naznačené.
Jeho bývalá byla sympatická a dala nám odpověď na otázku, proč se jejich manželství rozpadlo a že to byla většinou jeho vina. Ono když manžel pracuje v utajení a ona o něm neví, to manželství určitě neprospěje. Kari Wuhrer jsem v těch dlouhých vlasech skoro nepoznala.
Bylo fajn vidět zase Batese (ale stejně jako u Fazuliny to bylo zvláštní, vidět ho takhle, když jsem ho viděla minulý týden naživo :)) a Ronona samozřejmá přítomnost byla pěkná, takový mlčenlivý loajální přítel-Chewie :D

Další epizoda bez Teyly, jejíž absence bych si nevšimla, kdyby na to tady někdo neupozornil. Začínám si myslet, že kdyby v příští epizodě řekli, že někde na misi umřela, lidi by jen pokrčili rameny a pokračovali dál jakoby se nic nestalo.

Docela mě potěšil Lee, který byl zase jednou vědec a ne idiot. Asi to bylo tím, že nikde poblíž nebyla Carterová. Většinou slouží jako komická figurka vedle ní. I když jak byl spálený, to taky nebyl moc dobrý vtip :) I když to vypadalo docela reálně, tak se Bill Dow možná fakt někde spálil :)

Hudba byla opravdu výborná. Když naháněli replíka, byla to nejvýraznější věc, kterou jsem zaznamenala.

Číselně hodnotit nebudu, neumím to a nedělám, ale takový docela fajn průměr za začátek a za zajímavé vyřešení problému s Avou a za to překvapení s ní spojené.
Naposledy upravil Klenotka dne 02.2.2008 21:06:30, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.2.2008 21:02:30
Nameless Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Díl byl průměr a replikátor mi až moc připomínal terminátora ze SC Chronicles. Největší klad dílu vidím v hudbě, ta se fakt povedla, další klad byly akční pasáže, které se v celku povedli (jen na konci nemuseli zrychlovat tu replikátorskou bitku) a nakonec pěkná likvidace replikátora. Zápory byly typické pro každý díl Atlantisu, tak je ani nebudu jmenovat 5+1/10 (bodík navíc za hudbu)

PS: Na druhou stranu musím říct, na to jak se Outcast podobal SC Chronicles, tak jsem se u něj bavil asi tak 4x víc, takže na tom Atlantis nemůže být zas tak špatně :)

Příspěvek 02.2.2008 21:47:43
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl nic moc, myslím dějově, hudba se mi ale taky velmi líbila a Lee překvapil, btw to vysvětlení že musí na tu planetu dětí, moh tam poslat Zelenku a jet se Shepem na pohřeb, ale co.... Ronon se mi opravdu líbil a vidět opět "Paceyho" bratra jako Johnova bráchu bylo aspoň zajímavé.........
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 02.2.2008 22:29:19
Unown Airman
Airman

Odpovědět s citací

nevite co se dneska deje se SGTT?? uz nekolik hodin tam maji 43/20/0 :(

to asik nestihnou do dnesni pulnoci,jak to byvavalo :(

a ja ji chcu tak videt:(

Příspěvek 02.2.2008 22:32:59
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Příspěvek 02.2.2008 22:38:52
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

díl se mi velmi líbil. nasmál jsem se při scéně s jídlem :lol: . podle mě jsou díly 2. poloviny 4. série perfektní (teda až na Quarantine)

takže 8,5/10
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 02.2.2008 22:54:31
Unown Airman
Airman

Odpovědět s citací

henzis píše:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?t=5489

tady v topicu je odkaz na title.

jo pred chvili sem na ne prisel :)

ale co se deje s SGTT??:(

Příspěvek 02.2.2008 23:11:49
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

bylo to celkem dobry , az na to ze si na replikatora vzaly takovi malinkaty zbrane , broky to beru ale ty uziny bo co to bylo to byl proste des
7/10

Příspěvek 02.2.2008 23:17:15
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

díl jako takový mi přišel docela dobrý, ale na druhou stranu, nic světaborného to taky nebylo. Nápad s replikátory už mi přijde dost ohraný a navíc jsme se opět vrátili na Zem (nemůžu si pomoct,ale když je to seriál z jiné galaxie, tak si myslím, že by se měl také v jiné galaxii odehrávat)
Za positiva tohoto dílu bych označil alespon malou ukázku o osobě Johna Shepparda a ukázání začlenění antické technologie(stázová komora na konci)
Jinak bych hodnotil jako průměr 5/10
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 03.2.2008 13:04:57
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

no me zas nevadilo ze to bylo na zemi , ale jsem toho nazoru ze to na zemi taky byt nemusi stacil by klidne jeden dil a tohle uz byl druhy a navazoval na predesli dil na zemi

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách