Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x14 - Harmony [Harmony]

4x14 - Harmony [Harmony]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 29.1.2008 20:17:17
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Za A) spatne tema
za B) pristi tyden, SkyOne se nakonec rozhodla jinak a bude to az pristi tyden
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 29.1.2008 20:36:58
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

:offtopic: jj vím , že je to špatné téma , ale už se to tu řešilo ;-) a díky......sice si mě zklamal , ale díky :-D :offtopic:

Příspěvek 29.1.2008 23:05:02
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Markus píše:
gravidus: :laugh: Tos napsal fakt hezky...

Noo tak teda diky...doufam ze to bylo mysleno v kladnym, ale prvne me ten smajlik trochu zneklidnil (nechci rici urazil) :D

Kdyz jste tady zminili vyplnovacky z prvni rady sg1, tak sem si pustil Emancipation a musel jsem to hnedle vypnout, to se nedalo... z chudaka Carterovy, udelaly napred Nánu a potom Rockyho... :offtopic: :D , ale neva, chci rici, ze beru kdyz nekdo napise klady i zapory (podle me i nejhorsi epizoda ma i malinkaty klady..) tim padem kdyz nekdo napise ze epizoda byla sr*cka, neberu jako kritiku, ale spis jako: "Mam omezenou slovni zasobu a protoze chci neco napsat, pujdu s davem tedy s kritiky"..

Dale bych chtel poprosit, jestli nekdo ma nutkani psat sprosty vyrazy, at to prosim pise s hvezdickou jako ja..nejsem nijak precitlivelej, ale takhle napsany to vypada jako pest na voko...
Naposledy upravil gravidus dne 29.1.2008 23:54:16, celkově upraveno 1

Příspěvek 29.1.2008 23:44:28
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

gravidus: Jejda, tak to promiň. Myslel jsem to samozřejmě v kladném. Fakt se mi líbilo, jak jsi to s tou holčičkou s lízátkem vystihl... :wink:

Příspěvek 29.1.2008 23:53:45
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Oh, dekuji tedy, bylo to vyjadreno z hloubky duse

Příspěvek 30.1.2008 00:22:18
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

První věc, která mě zaujala, bylo vysílání v HD formátu. Docela jsem zírala. To s tím začali brzo.
Ale epizoda se mi jakýmsi zvláštním způsobem líbila. Na nic si nehráli, což bylo fajn. Sice to není taková McKay/Sheppard epizoda, jakou bych vyloženě chtěla, to je fakt. Ta malá holka se zpočátku chovala jako strašný spratek. Ale přesně jako Fazulina, která má Shepparda, já koukala 42 minut na McKaye. Je to trochu smutné, když mě při sledování udržuje jedna postava, ale ta epizoda nebyla tak hloupá jako obě Irr. nebo Tower. Zápletka byla dost chatrná, určitě se to dalo zařídit i jinak než zabitím té holky.
Ta scéna s tyčinkou byla spíš divná než ponižující, zase mě štvalo, že Sheppard McKayovi nevěřil. Na druhou stranu bylo pěkné, jak vysvěvtlil, proč tam chce Ronona a že to není nic proti Rodneymu.
A Rodney mu několikrát řekl Johne, což se mi doooost líbí a byly tam i pěkné věty. Absence jakýchkoliv dalších postav mi vůbec nevadila, naopak, myslím, že to bylo docela osvěžující. McKay se Sheppardem neměli epizodu sami pro sebe hezky dlouho. První půlka sice nuda, ale nebylo to nějak hloupé, směšné až absurdní jako Irresponsible a neměla jsem tendenci hodit počítač z okna, kdykoliv se objevila Harmony jak jsem to chtěla udělat v případě Luciuse.
Asi to není na víc než na jedno, dvě shlédnutí, ale Jodelle nebyla nijak otřesná a líbil se mi konec :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.1.2008 06:28:32
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mno já se ani nedivím , že Sheppard Mckayovi nevěřil s tou tyčinkou ;-) dyť Rodney si furt stěžoval , že má hlad ( a dokonce i my víme jakej je Rodney jedlík :-D )..............ale když jsem to viděl , tak bych té holce naliskal hnedle z první .

Příspěvek 30.1.2008 11:07:54
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak jsem tu epizodu viděl znovu ,ale až na to že je to zkopírovaná epizoda 4x07 Missing v podobném duchu,tak ta malá holka je lepší herečka než Teyla :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 30.1.2008 11:34:50
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

ikariko píše:
tenhle díl stál za prd, vesměs jako celá 4 série. Už je to okoukané a pořád dokola. Před 10 lety bych se na takový díl díval z nadšením, dneska už jenom kývu hlavou. Neskutečná sračka.

škoda že tu nemáme reputaci jako na GW. Hned bych ti dal plusovou. Přesně takhle to cejtim i já, když koukám na SGA

Příspěvek 30.1.2008 13:34:37
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

tak se na to nedívej...

Příspěvek 30.1.2008 14:44:37
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

ty se starej hlavně o sebe a svoje moudra si nech od cesty. SGA jsem věnoval nějakej čas a kvůli tobě se na to dívat nepřestanu

Příspěvek 30.1.2008 14:51:51
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak i ty si můžeš nechat od cesty ty svoje g.o.d.e.....Nikdo na to neni zvědavej :wink:

Náhodou,podle mě byla Harmony průměrná vyplňovačka,ikdyž minidrony si zasloužily lepší zápletku.A štve mě,že Genii jsou pořád ty zlí.Může je věst kdokoliv a je to jedno.A to,že Sheppard zabil minimálně tři jejich vojáky,to k budoucím vztahům taky nepřispěje.

Prostě čtyři body z deseti
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 30.1.2008 14:52:45
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Kristova noho, nechte toho. Vážně, g.o.de, pokud máš každý týden stejný názor, tak proč ho pořád píšeš? Zníš jako zaseknutá deska a rozhodně není důvod, aby ses tu hádal s dalšími uživateli. Sice s tebou souhlasím, že 4. série stojí za prd, ale nemám potřebu to tu jednovětně psát každý týden.
Založ si anti-topic, máš moje svolení a klidně se tam k tobě přidám, jenom nevyvoláje hádky v topicích o epizodách. A ne, skutečně to není tím, že by lidi nesnesli jiný názor.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.1.2008 14:56:08
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jen jsem napsal, že souhlasim s jednim názorem. Je moc hezký, že mu nikdo nenapsal, proč na to kouká, když píše, že je to sračka...je hodně dlouho co jsem tu napsal o nějaký epizodě že je sračka.

hmm, anti klub tady? Monology můžu psát na nějakym blogu

Příspěvek 30.1.2008 15:13:41
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
ikariko píše:
tenhle díl stál za prd, vesměs jako celá 4 série. Už je to okoukané a pořád dokola. Před 10 lety bych se na takový díl díval z nadšením, dneska už jenom kývu hlavou. Neskutečná sračka.

škoda že tu nemáme reputaci jako na GW. Hned bych ti dal plusovou. Přesně takhle to cejtim i já, když koukám na SGA

Pred deseti lety jak bys videl nekolik dilu z prvnich dvou serii SG-1 nadaval bys stejne. Uz v prvnich dvou radach se vyskytly jeste horsi dily nez Missing.
Jak ted bude HLOVA reprizovat, pozorne se divej, hlavne u dilu "Emancipation" nebo "Prisoners" neprokopni obrazovku.
Poprve na to lidi cumeli, ale dneska jsme natolik rozežraní, ze nam to uz nestaci.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách