Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x15 - Outcast [Vyvrhel]

4x15 - Outcast [Vyvrhel]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 26.1.2008 12:14:33
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

jo je to blbost :oops: ale prostě mě to napadlo :?
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 26.1.2008 12:23:04
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Balial píše:
Příjde vám normální, aby se někdo neustále zabýval takovýma blbostma?

:laugh: Tohle bych zvolil za příspěvek týdne, moc pěkný :wink:

Omlouvám se za offtopic, ale to jsem prostě musel...
Obrázek

Příspěvek 26.1.2008 23:57:34
Marlowe Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No to vypadá zajímavě...
Toto je spoiler!!!:
Z toho co jsem viděl, tak mě dost překvapuje, že vytvořili humanoidního replikátora. Už to, že Devlin technologies dokázal vyrobit nanity byl obrovskej pokrok a docela mi to vyrazilo dech, ale humanoidní replikátor... Chci říct vyrobit nanity a vytvořit z nich replikátora to je diametrální rozdíl... :? kdyt to nedokázali pomalu ani Asgardi, na Atlantisu mají antikové to zařízení, ale to je tak vyspělý, že mu neporozuměl ani McKay... a na Zemi ho nezávisle dá do kupy nějaká studentka?... nehledě o dostatku neutronia, atd... zdá se mi, že autoři se začali ubírat směrem "co nejvíce ohromit diváky", ale logika se ztrácí.
Jediné, co by změnilo můj názor by bylo, že například nanity na Zemi nevyrobili nezávisle, ale byli třeba kopie těch z Atlantis (tedy, že je vytvořili, ale nedokázali jim porozumnět) a tento replikátor se vytvořil tím, že vědci nanitům dostatečně nerozuměli a tak "obešli nějaký bezpečtnostní protokoly". I tak ale zůstává otázka proč je ten replík zlej ("Spoils of War"-fran).

Možná by tohle všechno objasnila odpověd na otazku: Jak byly vytvořeny na Zemi nanity?

btw:
Hemi píše:
EPISODE NUMBER - 414

neni to epizoda 415?

Příspěvek 27.1.2008 12:22:38
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

2Marlowe:
Toto je spoiler!!!:
Ty se tady odkazuješ na neutronium ale pokud si pamatuju, tak v nějakým díle říkali, že replikátor může vzniknout z čehokoliv, třeba z olova, pouze že neutronium je nejlepší.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 27.1.2008 12:26:27
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Replikátor může vzniknout z jakéhokoliv kovu (napríklad v jednom dílu SG1 se replikovaly na ruské ponorce). Ale jdou po tom nejlepším co jim může být nabídnuto.

Příspěvek 27.1.2008 12:27:38
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak bylo by to super kdyby už to bylo v útery , titluky už by taky mohly být třeba ve čtvrtek a hezké večerní pokoukání..:-)

Příspěvek 27.1.2008 12:50:40
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

I kdyby to bylo v úterý tak titulky vyjdou až o víkendu po odvysílání na sci-fi :wink:
Obrázek

Příspěvek 27.1.2008 12:59:27
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak tohle ted jaksi nechapu, nechci SGTT kritizovat, ale loni kdyz treti serii vysilali driv v Kanade a v puli tydne tak byli titulky taky hned a ne az o mesic pozdeji ....

Ale co tak me je to jedno ja se na to mrknu tak i tak.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 27.1.2008 13:31:28
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ashrak: jenže minule se nevysílaly dvě epizody týdně. Scifi tenkrát nevysílala vůbec...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 27.1.2008 14:06:48
Marlowe Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dark Angel píše:
2Marlowe:
Toto je spoiler!!!:
Ty se tady odkazuješ na neutronium ale pokud si pamatuju, tak v nějakým díle říkali, že replikátor může vzniknout z čehokoliv, třeba z olova, pouze že neutronium je nejlepší.

Ty co jsou stvořeni z bloků tak určutě, ale pokud vim tak ty lidský se můžou stvořit jen z neutronia...

Příspěvek 27.1.2008 16:03:48
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

HAck: mas recht ...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 29.1.2008 21:13:42
martinmartin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Balial píše:

To je náhodou dotaz k věci.Nikomu tady nepříjde divné,že vytvořili jen tak replikátora, když se to dlouho nedařilo ani Rodnymu?Teal´c si přece taky zakrýval čelo,když šel mezi lidi,tak proč musí Ronon strašit lidi s tou svoji flustačkou? :roll:
Výzkum prokázal že je možné ženy vzrušovat nejrůznějšími mechanickými hračkami...jako nejvhodnější se zatím jeví rudé Ferrari Enzo

Příspěvek 29.1.2008 22:07:29
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

RomanArts píše:
I kdyby to bylo v úterý tak titulky vyjdou až o víkendu po odvysílání na sci-fi :wink:

Já to taky nechápu. Jaký je důvod? Pokud by to Scifi nevysílala v sobotu ale za měsíc, taky budete čekat až na "odvisílání na sci-fi"? Pokud by vyslílala jen Skyone, čekali by jste taky "do soboty", nebo začali hned?
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 30.1.2008 07:57:13
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

martinmartin píše:
Balial píše:

To je náhodou dotaz k věci.Nikomu tady nepříjde divné,že vytvořili jen tak replikátora, když se to dlouho nedařilo ani Rodnymu?Teal´c si přece taky zakrýval čelo,když šel mezi lidi,tak proč musí Ronon strašit lidi s tou svoji flustačkou? :roll:

Ronon asi chodil do skautu - Vždy připraven! :D
On vlastně jde na cizí planetu a neví kdy ho může jakej pošuk napadnout. Kdybych měl jít do SGC a věděl co se tam stalo za různá překvápka, tak jdu taky s bouchačkou. 8)

Příspěvek 02.2.2008 10:51:40
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Očekával jsem hroznou epizodku, přitom to bylo mnohokrát lepší než Quarantine a Harmony. Pěkné pronásledování replikátora, pár starých tváří, hezké ženy (mě tak napadá, že jsem ještě neviděl škaredou replikátorku :D), cool záběr na replikátora hořícího v atmosféře a samozřejmě nesmím zapomenout na hudbu, která byla opět na vynikající úrovni. Celkově tedy překvapení, velké překvapení - 9/10
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách