Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| Z toho co jsem viděl, tak mě dost překvapuje, že vytvořili humanoidního replikátora. Už to, že Devlin technologies dokázal vyrobit nanity byl obrovskej pokrok a docela mi to vyrazilo dech, ale humanoidní replikátor... Chci říct vyrobit nanity a vytvořit z nich replikátora to je diametrální rozdíl... Jediné, co by změnilo můj názor by bylo, že například nanity na Zemi nevyrobili nezávisle, ale byli třeba kopie těch z Atlantis (tedy, že je vytvořili, ale nedokázali jim porozumnět) a tento replikátor se vytvořil tím, že vědci nanitům dostatečně nerozuměli a tak "obešli nějaký bezpečtnostní protokoly". I tak ale zůstává otázka proč je ten replík zlej ("Spoils of War"-fran). |
| Ty se tady odkazuješ na neutronium ale pokud si pamatuju, tak v nějakým díle říkali, že replikátor může vzniknout z čehokoliv, třeba z olova, pouze že neutronium je nejlepší. |
| Ty se tady odkazuješ na neutronium ale pokud si pamatuju, tak v nějakým díle říkali, že replikátor může vzniknout z čehokoliv, třeba z olova, pouze že neutronium je nejlepší. |