Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x13 - Quarantine [Karanténa]

4x13 - Quarantine [Karanténa]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 20.1.2008 13:03:06
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Konkrétní díl si právě nemůžu vybavit, ale bylo to, jak šla Weirová na zem, aby se nechala seřvat IOA. Mám pocit, že přelom druhé a třetí série. A pak znova na začátku čtvrté série, kdy jí velení předal pro změnu John.
:offtopic:

Příspěvek 20.1.2008 13:07:47
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak jsem se touhle epizodou úspěšně proklikal a budu komentovat jen jedno, to ostatní nemá ani smysl. Johnovo lezení po věži byla vážně síla. Něco tak šílenýho jsem dlouho neviděl. Tohle dokáže napsat akorát nějakej chorej mozek. John by spadnul několikrát.Čert ví z čeho Atlantis vlastně postavená je, soudim že možná nějaká slitina, stačilo by aby trochu zapršelo a milej John nám zklouzne do oceánu. Ještě se mi divíte proč mi v SGA vadí nedostatek realismu?

Příspěvek 20.1.2008 13:12:44
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já se jenom divím, proč se to to díváš... :roll:

Eleira: Ano, Teyla "velí" v 3x02 :roll:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 20.1.2008 13:17:02
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Quinix:už je to vohraný, zkus něco novýho. Jinak by mě zajímalo, proč nemáš tyhle připomínky i na ty, kteří se taky pozastavovali nad tim lezením :roll:

Příspěvek 20.1.2008 13:25:19
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

To mi nevadí, já spíš komentoval "tak jsem se touhle epizodou úspěšně proklikal."

Když je pro tebe SGA tak nesnesitelně nudná, tak fakt nechápu, proč se na to díváš a stahuješ nové díly... Spíš ty zníš jako ohraná deska.
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 20.1.2008 13:27:41
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

abych měl co kritizovat! Tak a je to venku :twisted: nehodlám tu lhát a psát jak mě ta epizoda hrozně bavila

Příspěvek 20.1.2008 13:33:40
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Když to napíšeš u každého dílu, jsi pak trochu předvídatelný, víš?
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 20.1.2008 13:35:29
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

nemůžu za to, že ty díly jsou takový, jaký jsou

Příspěvek 20.1.2008 13:37:07
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

A líbil se ti vůbec nějaký díl? Je pravda, že to lezení po Atlantis mohli vypustit. Ale jinak pěkný díl.

Příspěvek 20.1.2008 13:43:56
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

henzis:ze čtvrtý série Lifeline, TMC, BAMSR a Spoils of war

Příspěvek 20.1.2008 14:05:46
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

někdy mi připada že se na to diváš jenom proto aby jsi zas mohl napsat svoji kritiku sem....nevim,nechapu tě???mě se třeba taky nelibi posledni serie LOST...ale nelezu Losťákům na forum a nebombarduje je svyma recma :roll: :roll: :roll: hochu chochu :wink:
Naposledy upravil no.7 dne 20.1.2008 14:06:32, celkově upraveno 1
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

Příspěvek 20.1.2008 14:05:55
Merlin Miridyn Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

nejlepší se mi líbil radek, ten jeho pád to sem se fakt řezal smíchy! a ty jeho nové hlášky též úplně good!

Příspěvek 20.1.2008 14:40:00
Josika Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ehm... můžu jít proti proudu a přiznat, že se mi epizoda moc a moc líbila? A že se mi líbil Rodney :oops:
Nemyslím si, že byl za pitomce. Prostě byl takový jaký je s tím, že tentokrát prostě město zachránit nemohl. Brrr... já tam sedět se svázanýma ruka přesně vědět, co všechno se venku mezitím může dít... nnemluvě o kaktusu falického tvaru, který se jmenuje po mně a roste a roste. Měl pravdu, je to jeho práce vidět vždycky nejhorší možnou variantu.
Druhá věc - závěrečná scéna. Nevím, jestli si já tolik domýšlím, nebo jestli je David tak dobrý herec, ale tentokrát mě opravdu dostal. Nevím, jestli jste někdy zažili situaci, kdy opravdu něco chcete udělat a jste přesvědčení, že už jste na to dost chytří a schopní a dospělí a pak najednou zjistíte, že prostě ne. Tohle bylo přesně ono.

Ještě bych vypíchla pohled, kterým John s Lornem počastovali Sam, po jejím "He will make it." Jasně, že to zvládne, ale to nám nezabrání se o něj bát.
Ronon a doktora jsou bez komentáře - vím, že mě někdo praští, ale mě snad už Carson vůbec nechybí.
Teylin obleček mi zas tak strašný nepřišel. Jen mi není jasné, jak se jí najednou podařilo být v patnáctém měsíci. Kupodivu je mi sympatičtější teď, když je těhotná. Nicméně výlet na věž bych snad ani raději nekomentovala.
Samozřejmě v téhle epizodě byla spousta další dobrých věcí (42!)
Ne že bych neviděla žádná negativa. Co se týče Johnova lezení, budu si snad raději myslet, že za to může zbytková broučí DNA v jeho těle nebo tak něco. Vždycky jsem věděla, že antici byli největší záporáci ze všech, ale postavit Atlantis z pohledového betonu? Kristepane, to je fakt rasa, co si zasloužila vymřít.

Příspěvek 20.1.2008 14:49:18
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak pro mě tohle byl nejlepší díl v celý SG-1 a SG-A, lepší díl sem prostě ještě neviděl.

Dozvěděli jsme se spoustu informací o postavách, celkem mě překvapilo Ronon s Kellerovou(nemůžu si vzpomenout na jméno..) Rodney byl taky v pohodě on tam tohodle simulanta hraje už od 1. serie snad i od 1. dílu takže to k němu prostě patří. Mrzí mě že ji o tu ruku nepožádal.

Sheppard A.K.A horolezec.. tahle scéna tam byla jenom proto aby se ukázalo jakej je hrdina.. Ale když se na to podíváte ono to tak těžký lezeni nebylo až na tu vějšku.

Radek ten je prostě bez komentáře ty jeho hlášky mě prostě drtily. Koukal jsem se na tenhle díl asi ve 3 ráno a smál jsem se jak blázen..

Hodnocení celý epizoda je 14 z 10!
Epizoda byla vtipná máme nový informace o vedlejších i hlavních postavách.. dokonce tam byla i trošká akce.. Pro mě nejlepší epizoda.. :oops:

Příspěvek 20.1.2008 14:54:45
Flu Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě se tenhle díl strašně moc líbíl, nejlepší ze všech byl Radek, to je snad jasný. :D To jak prolejzal tou ventilací bylo perfektní. Je fakt, že to lezení po věži bylo hodně nereálný, ale zase se to od Johna dalo čekat. Co se týče Teily, tak koukám, že hromadě lidí se nelíbilo jak vylezla z toho okna, mě to zase tak strašný nepřišlo. Dobře je blbost aby lezla ven když je těhotná, ale byla v tý místnosti zavřená několik hodin, ale není zvyklá nic nedělat. Chtěla s něčím pomoct, ale pak si uvědomila, že je to moc riskatní, mě to přišlo napsané dobře. Že z Rodneyho v takové situaci v jaké byl dělají blbce je už klasika, ale to jak řek že na odpovědi už nezáleží, teda fakt přehnali. Jen by mě zajímalo jak se to bude s Rononem a doktorkou.
Airsoft SG-12 member.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách