Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x13 - Quarantine [Karanténa]

4x13 - Quarantine [Karanténa]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 19.1.2008 20:55:59
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Angmar.FZ píše:
Nejsi.

Skvělá odpověď. :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.1.2008 20:58:23
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Jedno % mě dělí od shlídnutí této epky, protože to chci mít se vším všudy... v té AJ bych hromadu věcí nepochytil :lol:

Ale projel jsem to, vypadá to zajímavě, i když nevím, jak se co a ono stalo... ale to lezení po věži, tak to byl rambo + mission imposible :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 19.1.2008 21:05:59
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ronon mi taky občas příjde jako terminátor :roll: ale je to jeho role. neco jako Teal'c v SG-1 - nezničitelný hrdina...
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 19.1.2008 21:06:58
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To lezení po věži bylo s teyliným oblečkem a Rodnyho hypochondrií (a vlastně vůbec celým Rodneym v téhle epizodě) to nejhorší, co jsem za poslední díly viděla.
Teda upřímně, divim se, že jim David ten scénář nehodí na hlavu. Že to neodmítne zahrát, když ho napíšou takhle nechutně hnusně.Dneska udělali velký krok k epizodš Pegasus project, kde Mitchell honil Rodneyho s citrónem. :roll:

Příspěvek 19.1.2008 21:08:15
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pěkná to epizoda, i když na předcházející dvě nemá.
Největším kladem téhle epizody byl Radek, jehož průlez šachtou byl super. Tolik češtiny už tam dlouho nebylo :D . Pravý hrdina :D zachránil celou Atlantis (žádný Sheppard, McKay, Ronon ani Teyla). A jak byl uvězněný s Carterovou v transportéru, taky super. Hlavně ti holubi, aspoň jsme se dozvěděli něco víc o něm :wink:
K Teyle. Když jsem poprvé uviděla její promofotky k této epce, tak jsem si nejprve myslela, že má na zádech nějaký batoh :shock: ale on to byl divný střih jejího "oblečku" :roll: . Ten byl vážně děs. A zdálo se mi, že když lezla ven z okna, že měla bosé nohy :roll:
Sheppard lezoucí po věži mi v některých momentech připadal jako cirkusák, když tam tak přeskakoval.
Ronon s Kellerovou na ošetřovně se mi líbili, jen škoda, že si tu pusu nedali. Asi se toho už nedočkáme. :(
A Rodney se vážně choval jako hňup. Ona kdyby tam snad nebyla Katie, která si uchovala chladnou hlavu, tak úplně propadne panice. I když jim to nevyšlo, tak jsem ráda, že se nějaké zabíjení postav nekonalo.

A do Kindred už zbývají čtyři epizody, juchůůů...
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 19.1.2008 21:12:14
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tealc tak nezničitelnej nebyl... ronona snad ještě ani vážnějc nezranili :lol: :lol:

Kindred? O co tam půjde?

Myslím, že ty bosý nohy i měla :lol:

Příspěvek 19.1.2008 21:31:45
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jur@'s: O co půjde v Kindred? Hmm... za boha nevím. Ale strašně se těším, protože...

Toto je spoiler!!!:
...tam bude Michael. :D

Bosýma nohama na rozbitý sklo, ona není normální :roll:
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 19.1.2008 21:33:28
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Damn it... ci titulky... 1% je fakt moc! :lol:

Ona není blbá, ale scénaristi nebo ti co se staraj o oblečení :lol:

Příspěvek 19.1.2008 21:42:34
hob Airman
Airman

Odpovědět s citací

supr dil ... love story , vtip ... , radek se vyradil , i kdyz ta akce nebyla zas takova, hodnotil bych tendle dil na 1

Příspěvek 19.1.2008 22:44:20
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tato epka se mi dost libila , prijemna vyplnovacka a ty radkovy vety v CZ byly moc dobry :lol: , akorat me mrzi ze Rodney je srab, ale co se da delat scenaristum se to proste hodi do kramu .

8/10

Příspěvek 19.1.2008 23:07:53
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Podle mě průměrná epizoda. Když začnu tím, co se mi líbilo, tak to byl především Radek a to nejen díky výstupu v češtině, ale také za všechny okamžiky s Carterovou v transportní místnosti. Oba hráli dobře a působilo to na mě hodně přirozeně, nenuceně.
Naprosto jsem se ztotožnil se Sheppardem, když se obával Teylina náhlého porodu. Bál jsem se už od té chvíle, kdy jsem ji spatřil v tom "co největší břicho" a "co nejmateřštější poprsí" oblečku. Docela se mi ulevilo, že mi její děcko zkazí jiný sobotní večer a ne tenhle.
Docela věrohodně na mě působil i příběh Ronona a doktory Kellerové, fandil jsem jim. No a znovu bych měl zmínit Radka a jeho záchranu města v rozvodně proudu. Pobavily mě ty antické manuální jističe. Antici cestovali mezi galaxiemi, teleportovali se po městě, měli nezničitelný štít... a jističe jak z třicet let staré fabriky :lol: Ale co, aspoň pěkně svítily, lepší než kdyby používaly keramické pojistky s pískem, že.

A jaké že jsou ty minusy? Sheppard lezoucí po věži o x pater výš. (Ještě že měli Antici takový smysl pro nejrůznější výstupky). Visení za jednu ruku nebo za konečky prstů si taky mohli odpustit. Chtěl bych vidět člověka, který by se z takové polohy vyhoupl nahoru..
Nejvíc mě ale zklamala dějová linie Rodney - Katie. Jak McKay řekl, že ji požádá o ruku, tak mě jen napadlo: WTF? 1. neviděl jsem předtím téměř žádný náznak jejich vztahu, než že ji McKay zval na obědy a zůstal u ní, když byla na ošetřovně. 2. neviděl jsem, že by měli někdy nějaký bližší konkakt než obejmutí. Možná se David Hewlett stydí líbat před kamerou, nevím. Spíše je to tak, že v SGA jsou všichni tak nějak "sterilní" No prostě... dokážu pochopit, jak byl nervózní, hypochondr...ok, ale co je moc. Dva lidi se přece vezmou až když už se dokonale znají a neplkají před sebou blbosti jako na prvním rande. Děkoval jsem scénáristům, že z té svatby na konci sešlo.

Na závěr pak jedna poznámka způsobená profesionální deformací (možná) budoucího stavaře: Zdálo se mi to nebo Antici opravdu stavěli ty věže z betonu? Ta zeď byla sice trochu olezlá, ale za tři miliony let proklamovaného stáří města mohla být olezlá buď víc nebo aspoň z jiného materiálu (pomyšlení železobetonové monstrum létající vesmírem mě děsí) :)

Závěrem tedy to co na začátku. Takový lepší průměr.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 19.1.2008 23:30:28
tajo21 Airman
Airman

Odpovědět s citací

může mi někdo vysvětlit co znamená to 42 ? nebo proč to každýmu přijde tak vtipný? dík :D

Příspěvek 19.1.2008 23:36:00
Kalasnikov Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tajo21: to je ze super knížek Stopařův Průvodce po Galaxii od Douglase Adamse. zbytečné vysvětlovat wiki ví vše :D jinak každopádně doporučuju přečíst
http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/532383-odpoved-na-otazku-zivota-vesmiru-a-vubec

Edit by Tar-ara: Odkazy do code, prosím.

Příspěvek 19.1.2008 23:45:00
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Eleira píše:
To lezení po věži bylo s teyliným oblečkem a Rodnyho hypochondrií (a vlastně vůbec celým Rodneym v téhle epizodě) to nejhorší, co jsem za poslední díly viděla.
Teda upřímně, divim se, že jim David ten scénář nehodí na hlavu. Že to neodmítne zahrát, když ho napíšou takhle nechutně hnusně.Dneska udělali velký krok k epizodš Pegasus project, kde Mitchell honil Rodneyho s citrónem. :roll:

On jim ho na hlavu hodit nemůže, protože by ho vyhodili. Už jsme viděli, že vyhodili hlavní postavy. Joe Flanigan si na jednom conu dovolil trochu hlasitěji zakritizovat a od té doby už nemá tak velké slovo jako dřív. Čili drž pusu a krok. Jistě, seriál tvoří scénáristé, platí producenti a herci jsou prostě zaměstnatnci, kteří dostávají nějaké pokyny. Ale když se mi práce nelíbí, ozvu se. Jenže tady když se ti to nelíbí, tak si prostě najdeme někoho jiného, kdo je "slavný" a můžeme tě nahradit.
Pokud vím, Joe jistou dobu vyhrožoval, že kvůli rodině odejde. Rodina žije v L.A., on je půl roku v Kanadě. Kdyby odešel Joe a David, můžou to tam zabalit. Ostatní nemají na to, ten seriál udržet, obzvlášť, když je neustále tlačí do pozice wallpaperu jako Rachel.
Jsem po Quarantine zase nějaká rozladěná...epizoda jako taková se mi líbila, jenom mě už vytáčí ty věci okolo, jak pokaždé píšou postavy jinak a z herců tam dělají...no, to co dělají. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.1.2008 23:59:20
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Klenotka: co přesně Joe řekl na tom conu?

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách