Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 4x09 - Miller's Crossing [Millerova křižovatka]

4x09 - Miller's Crossing [Millerova křižovatka]

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.12.2007 10:00:09
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Asi sem čekal moc, tohle mi přišlo jako dobrej emocionální díl, ale nic víc. Čekal sem že se stane alespoň něco nepředvidatelného, ale bohužel ne. Jediný dobrý momenty jsou ty kde je Ronon a pak to přesvědčování Wallace bylo taky naprosto dokonalý. Vzhledem k tomu že jsem morbidní cynik se mi tato část líbila ze všeho nejvíc. Jinak nuda...

5/10

Příspěvek 02.12.2007 10:40:26
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mno tak já sem při tomhle dílu dost rozpolcená z jedné strany se mi hrozně líbilo žeukázali Rodneyho starost o sestru, jak se zase hnuli okousek dál co se týče vztahů .... líbilo se mi jakmJohn nechtěl nechat Rodneyho aby se stal krmením,,...

Příspěvek 02.12.2007 10:52:16
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tenhle díl? Napadlo mě jedno slovo - klišé. A nudné.

Že si během SG kontroluju několikrát nově příchozí maily se mi běžně nestává a stávat by se nemělo.

Mnoho lidí nadávalo na díly SG-1 desáté řady, že jsou jen vatou. Kéž by 4x09 byl vatou na takové úrovni. Napadá mě srovnání s dílem, kde unesli Valu - byl aspoň vtipný.

Příspěvek 02.12.2007 11:07:24
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Angmar.FZ píše:
Tenhle díl? Napadlo mě jedno slovo - klišé. A nudné.

Že si během SG kontroluju několikrát nově příchozí maily se mi běžně nestává a stávat by se nemělo.

Mnoho lidí nadávalo na díly SG-1 desáté řady, že jsou jen vatou. Kéž by 4x09 byl vatou na takové úrovni. Napadá mě srovnání s dílem, kde unesli Valu - byl aspoň vtipný.

Tak to máme podobný názor. Zlaté první díly!
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 02.12.2007 11:38:30
Lotar Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zdá sa mi, že v poslednej dobe šli herecké výkony všeobecne na predtým neprebádané dno. Neviem, či som len ja nejaký otupený alebo čo, ale fakt sa mi zdá, že to tam nejak príliš nehrajú, bolo to dobre vidieť v tých prvých dieloch bez zvukového efektu. Jednoducho niečo sa stane, postava sa trochu inak zatvári, aby sa nepovedalo a ide sa ďalej. Trápne.

O úplnej "klišeovitosti" a nudnosti deja v drvivej väčšine dielov ani nehovorím, nemôžem povedať, že by ma v tejto sérii nejaký diel prekvapil a zaujal. Pozerám to už len zo zotrvačnosti a dúfam, že SGU, ktoré snáď budú písať iní ľudia, bude aspoň trochu na úrovni. Mrzí ma to, keďže hlavne prvá séria bola naozaj dobrá a zdá sa, že sa budem musieť poobzerať po inom seriáli, keďže SGA v poslednej dobe nespĺňa moje očakávania a nároky. Škoda.
Internet je kopa hnoja a internetový prehliadač sú vidly, ktorými musíte ten hnoj prehadzovať a občas tam nájdete zlatý prsteň.

[img][images/thumbs/Lotar_fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png[/img]
Stargate Odyssey

Příspěvek 02.12.2007 12:19:22
lightbrand Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ale jo celkem pohodovej díl. Nebyl sice nějak super akční ale mě se líbil. Takovej oddechovej dílek před trojdílem :-)
SG1, SGA, BSG, Heroes, Eureka, LOST, Sliders, Black Books, Voyager, Enterprise, Hustle, Andromeda, The Lost World, Firefly, Červený Trpaslík, The Big Bang Theory, M*A*S*H, 24. Tak tohle jsou mý nej seriály.

Příspěvek 02.12.2007 12:26:27
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

OK, nejsem přesně ta, která 4. sérii chválí až do nebes, ale....to snad není možný :roll: Nejdřív tady lidi prskají, že postavy jsou prázdné, bez vývoje. Že se McKay chová jako idiot, Sheppard nemá hloubku, Ronon jenom střílí atd. a pak se s tím pokusí něco udělat a lidem se to zase nelíbí.
Tahle epizoda, i když měla hluché části, ukázala naprosto odlišnou stránku jak McKaye, tak Shepparda. Oba udělali těžká rozhodnutí a myslím, že udělali taky posun v jejich přátelství. OK, vím, že na to nejspíš v další epizodě zapomenou, ale tady třeba udělali i posun ohledně toho kódu, což je imo dost důležité.

Nechci odsuzovat epizodu jenom za to, že se tam prostě víc řešily vztahy mezi lidmi než nějaké střílení, lodičky apod.
Než sem zase někdo naběhne a začne s tím, že je to "sci-fi a ne telenovela", tak i ke sci-fi vztahy patří, vidíme to ve všech sci-fi seriálech, a občas se na to zaměřit musí.
Taky mám ráda akci, líbí se mi to, ale když tam jenom bude někdo říkat "cool" a obyčejně hláškovat a ta postava bude jinak dutá jako cedník, tak mě ani ta akční scéna nebude bavit.
Naposledy upravil Klenotka dne 02.12.2007 12:52:13, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.12.2007 12:37:23
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ty emoce byly super, narozdíl od nějakých telenovel. A fakt to tam patří. Mě se to líbilo. Jak říkám, perfektní odlehčující díl.
SG1, SGA, BSG, Heroes, Eureka, LOST, Sliders, Black Books, Voyager, Enterprise, Hustle, Andromeda, The Lost World, Firefly, Červený Trpaslík, The Big Bang Theory, M*A*S*H, 24. Tak tohle jsou mý nej seriály.

Příspěvek 02.12.2007 12:56:26
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tenhle dil se mi taky libil, pravda mohli nechat Rodneyho at je z nej svacinka, ono bylo videt ze ten co se nechal sezrat(nwm jmeno) nevedel do ceho jde. Ale jinak pekny dil,,uz se tesim na trojdil :)

Příspěvek 02.12.2007 13:43:09
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

bylo to good , doufam ze expedice vybuduje nakej vztah i s tim wraithem , mohly by si vic verit aby nechodil v poutech

Příspěvek 02.12.2007 13:55:50
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hmm to by bylo zajmavý, ale já bych Wraithům asi nemohl začít věřit.

Příspěvek 02.12.2007 14:35:15
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Tak epizoda celkem dobrá, párkrát jsem se zasmál...

Jinak, jako tomu Wraithovi by mohli začít věřit a třeba ho dát do SGA týmu s Sheppardem :lol: a na nějakým nepříteli by se dycky nakrmil :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 02.12.2007 14:47:10
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak to by bylo už moc, Wraith v týmu :-) no kam sme se to dostali :-)

Příspěvek 02.12.2007 14:55:32
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Souhlasím s lidmi, kterým se díl líbil
Jur@'s píše:
Tak epizoda celkem dobrá, párkrát jsem se zasmál...

Taky jsem se u něho párkrát zasmál :lol:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 02.12.2007 16:35:47
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Mě se tenhle díl líbil. Konečně jsme se dočkali nějakého viditelnějšího posnunu ve vývoji postav. Bitky mám sice taky ráda, ale postavy a citový vývoj k tomu prostě patří. Moc se mi líbila scéna s Rodneym a Johnem, kde bylo vidět to jejich "nevyřčené" přátelství a jak jim na sobě záleží a Rodney, když se chtěl sám nabídnout wraithovi, aby zachránil svou sestru. Nejprve jsem nebyla nadšená moc z toho, že se má celá epizoda odehrávat na Zemi, ale myslím, že to celkem dobře zvládli. Jen snad škoda, že téměř určitě zase přijde restart a ten posun, který v téhle epizodě udělali po takové době, bude zapomenut :roll: Jinak Teyla mi tam opravdu nechyběla a kdybych nebyla upozorněna, že tam nehraje, nevšimla bych si její nepřítomnosti. Mám ráda díly, které napsal Martin Gero a ani tentokrát mě nezklamal....mohl by psát častěji :)

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách