Mallozzi ať už radši nevychází ze studia, nebo ho fanoušci umlátí

To, co nakecal o tom, jak je to skvělé atd....vím, že je to člověk, který je hrdý na nějakou práci, ale já osobně, když něco píšu nebo dělám, tak čekám na reakce a pak teprve se snažím to propagovat. Ne, že to všude vychválím a pak mi to lidi hodí na hlavu. Prostě to mají trochu převrácené.
Jinak souhlasím s Fazulinou, kromě Shepparda, ve všem

Já sice z epizod na Zemi moc nadšená nebyla a u SGA je to trochu divné, ale mně se tady prostě hlavně líbilo, jak vykreslili vztah Rodney-Jeannie (ta scéna na konci na ošetřovně byla prostě...no asi roztomilá, jiné slovo nemám

) a Rodney-John. Jestli tohle nebyla jedna z nejlepších epizod pro jejich přátelství (po Defiant one), tak už nic.
Mně se tuze nelíbily akorát Travelers a Missing. Travelers hlavně proto, že to pojali až moc jako sitcom (vyhoďte toho Mullieho někdo) a Missing proto, že Teyla
Pokud jsem za něco ve 4. sérii ráda, tak za to, jak se aspoň snaží napravit škody na postavách, které za poslední dva roky napáchali a to se samozřejmě nenapraví přes noc.
Samotný fakt, že v téhle epizodě nebyla Teyla a vůbec to nevadilo, ba by si toho člověk ani nevšiml, svědčí o tom, jak je postradatelná. A to je špatně, když je jedna z pěti hlavních postav postradatelná.
Jenom mě mrzí, že těch 10 epizod, kde má být Radek, jsou vyčerpány takovými štěky. Byla to kouzelná scéna, ale mohlo toho být víc. I když myslím, že zrovna tady to asi dost dobře nešlo, když se to odehrávalo na Zemi.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.