Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 27.11.2007 - review epizody 407

27.11.2007 - review epizody 407

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 10.11.2007 18:57:10
Josika Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

To už nehrajeme na spoilery?
Každopádně, co se mě týče byla to zatím nejslabší epizoda čtvrté řady, což ovšem neznamená, že byla špatná. Dr. Kellerová mi učarovala a vážně začínám doufat, že ji nevyšoupne žádné zázračné zmrtvýchvstání, protože by to byla strašná škoda. Obzvlášť se mi líbilo, jak sjela Teylu, kvůli zraněnému. Jednak si myslím, že z dlouhodobého hlediska se jim to ještě vyplatí a druhak je příjemné vidět, že je to prostě doktorka se vším všudy.
Ovšem Teyla - nebijte mě, nijak mě tady neokouzlila. Měla docela prostor předvést nějaké herecké umění, ale nezdá se mi, že by ho nějak zvlášť využila. I když uznávám, že scénáristé se taky moc nepředvedli. Velká slavná bojovnice jim tam spáchala pár chyb, které by mi přešly pitomé, i kdyby je udělal Sheppard (zahazovat batoh s lékařskými potřebami bylo vážně moooc rozumný a že tamten něco chystá bylo jasný už od okamžiku, kdy přeřízl pouta doktorce, ale Teyle ne). Možná by se to dalo vysvětlit těhotenstvím a rozbouřenými hormony a tak.
Já i moje angličtina se moc stydíme, ale jsme obě zmatené z dialogu mezi Johnem a Rodneym. Rozšifrovaly jsme cosi, co nám zavání Batmanem. Ale Ronon byl prima. Ovšem abych byla spravedlivá, tak John byl dneska stejně mizerný slavný velký vůdce jako Teyla, protože vyrazit na planetu ve třech byla fakt blbost.
Za na druhou stranu action!Rodney :) On je krásně profesionálně kryl. Já na něj byla tak pyšná.

Příspěvek 10.11.2007 19:17:50
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Sgt. Hoot píše:
tím střílením sem myslel že nemířil :wink:

a pardon že sem špatně ohodnotil miláčka McKay/Hewletta :lol:

O to nejde :wink: Poslední dva roky ho psali opravdu mizerně.
Odkdy prosím tě někdo z SG týmů míří? :) A pak, mám dojem, že tady se spíš snažili je odehnat a vyděsit, než střílet, aby je trefili :wink:

Josika: Kdo by tě bil? Ohledně Teyly/Rachel s tebou bude hodně lidí spíš souhlasit :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 10.11.2007 19:42:09
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nj, chlápek s prostřelenou nohou + zranění na břiše a jen tak se ztratí a nikdo si toho nevšimne a to kolem stojí pět lidí, to byla taky jedna z blbostí. :roll:
Ale samozřejmě, zapomněla jsem na velké plus téhle epizody a to byla Kellerová. Tahle postava se mi prostě líbí čím dál víc. Ovšem nevím, jestli měl někdo ze scénáristů někdy vyvrknutý kotník, nicméně Jennifer asi musí mít vysoký práh bolesti, když si vezme pár Brufenů a vesele běhá po lese a leze přez provazový most. No nic, jinak to byl velice dobrý výkon.
Rachel - no v některých chvílích nebyla tak hrozná, ale stejně tu Teylu hraje jaksi blbě. Běhat po lese s klacíkem není všechno. Chtělo by se to občas zatvářit jinak než "Já jsem ten nejdůležitější Athosian na dvou planetách. I am leader of my people!" Měla by se od Davidů učit mimiku :lol:

Nj, že jdou na jinou planetu beze zbraní, to mě hezky usadilo do křesla a raději to nebudu ani komentovat. A že záchraný tým složí z jednoho vojáka, jednoho superhrdiny a vědce, to je taky taková věc nehodná komentování :roll:

Příspěvek 10.11.2007 19:49:49
Josika Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, já jednou na jednom lj četla, že vždycky, když Teyla říká "my people," má si člověk myslet, že mluví o svých ňadrech. Pravda je, že divácký zážitek to celkem vylepšuje.

Příspěvek 11.11.2007 00:07:25
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak ačkoliv tu mnoho chváli nevidím, tak mě se tato epizoda opět líbila, na minulou epizodu sice neměla, ale celkově ji hodnotím velmi kladně.
Konečně dostaly prostor také jiné postavy než jen McKay a Sheppard, což beru jako velké plus..
Doktorka se velmi líbila a jak už tu bylo řečeno, tak konečně máme v Atlantis slušnou ženskou postavu..

Příspěvek 11.11.2007 09:38:58
Kalasnikov Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak pokračujem v přibíjení Teyly na kříž :-)
Ve skratce: v tomhle díle bylo krásně vidět kdo umí hrát a kdo umí akorát švihat tyčkama :D

Příspěvek 11.11.2007 11:04:49

Odpovědět s citací

Ale díl to nebyl špatnej. Já bych si taky nebral zbran někam, kde jsou moji lidé a mají tam zásobu zbraní. Navíc mají určitě instrukce při napadení okamžitě zkontaktovat Atlantis. Jen nevím proč je Athosiany nevzali zase na novou planetu Atlantis, aby nebyli ohroženi wraithama. Jediný co mě vadilo byla blbá poznámka Ronona na Rodneyho - Jen když se s ním nenecháš trefit do zadku... a ten Antickej strojek. Přece nepotřebovali pasti když měli senzor, a jestli ho neuměli použíat, tak proč si ho s sebou sakra brali? To je jediný divný. K tomu proč tam maj vojáky, je jejich kamarádka, tak je jasné že ji půjdou pomoct. A proč jen tři? Měli zamaskovanej jumper, kdykoli se mohli vrátit. Nemůžou mobilizovat komando při každý misi. Jen letěli obhlédnout situaci. Jen by mě zajímalo komu říkate Balekajové? A proč by měl na tom být tak špatně Danny Trejo ? Dyk Atlantis je hodně známej a populární seriál, tak proč by si v něm nezahrál?

Příspěvek 11.11.2007 12:27:20
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Pls nehodíte sem linky na třeba leteckou poštu, protože torrenty mi jaksi nechcou jet :cry:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 11.11.2007 12:40:26
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

B.Gen.Jack.O.Neill píše:
Ale díl to nebyl špatnej. Já bych si taky nebral zbran někam, kde jsou moji lidé a mají tam zásobu zbraní. Navíc mají určitě instrukce při napadení okamžitě zkontaktovat Atlantis. Jen nevím proč je Athosiany nevzali zase na novou planetu Atlantis, aby nebyli ohroženi wraithama. Jediný co mě vadilo byla blbá poznámka Ronona na Rodneyho - Jen když se s ním nenecháš trefit do zadku... a ten Antickej strojek. Přece nepotřebovali pasti když měli senzor, a jestli ho neuměli použíat, tak proč si ho s sebou sakra brali? To je jediný divný. K tomu proč tam maj vojáky, je jejich kamarádka, tak je jasné že ji půjdou pomoct. A proč jen tři? Měli zamaskovanej jumper, kdykoli se mohli vrátit. Nemůžou mobilizovat komando při každý misi. Jen letěli obhlédnout situaci. Jen by mě zajímalo komu říkate Balekajové? A proč by měl na tom být tak špatně Danny Trejo ? Dyk Atlantis je hodně známej a populární seriál, tak proč by si v něm nezahrál?

jak nemůžou pokaždý mobilizovat komando?? Co to je za kravinu? Od toho tam ti vojáci jsou. Uvedu příklad A-teamů SF v Afgánu. Stručně řečeno byla jedna třetina na misi, další třetina byla v pohotovosti na základně a třetina odpočívala. Proč to takhle nemaj i na Atlantis? Pokaždý pošlou akorát Shepparda a jeho tým. Prostě kravina.

Příspěvek 11.11.2007 13:32:04
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jur@'s píše:
Pls nehodíte sem linky na třeba leteckou poštu, protože torrenty mi jaksi nechcou jet :cry:

Možná kdyby ses podíval do správného topicu o stahování epizody, našel bys tolik uploadů, že nebudeš vědět, co dřív vybrat.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 11.11.2007 15:29:35
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Achá, já neměl moc času to tu dlouze vyhledávat...uklízím po včerejší :jako: chlastačce :jako: , takže není moc času nazbyt :|

Příspěvek 11.11.2007 15:40:44
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

me se to celkem libylo , akorat mi prislo divny ze Bola Kai sou namakany typci a Teyla si je tam dava na pohodu . A taky to mohlo mit vic dokoncenej dej 7/10

Příspěvek 11.11.2007 16:29:18
JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Že jsou namakaní neznamená všecko...viděl si jaký měly těžkopádný zbraně a celý se hýbali strašně pomale...(asi jak byli velcí :lol: ) a Teyla si je proto dávala, protože se rychle hejbala s dualkama...s kterýma to umí jak cip... :P

Jinak dobrej děj...jen by mě zajímalo o čem chce mluvit, beztak o těhotenství :lol:

Příspěvek 11.11.2007 17:39:45
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

no tak že jsou namakaní znamená že jednou ránou ji rozpůlí vejpůl. teda kdyby se trefili :twisted:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 11.11.2007 18:01:23
enj Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

HM, dalsi takovej, ja nevim, nudnej dil. Nejak me ty dily ve ctvrte serii moc nebavej. A hlavne mi pride, jako kdyby Atlantis nemel veleni? Kde je Carterova. Teyla s doktorkou se strati a oni.. "Tak jim zavolame, tak tam poletime", proste anarchie, bez veleni mi to tak prijde. Nevim, doufam, ze dalsi dily to spravi, protoze zatim mam ze 4.serie dost negativni pocit... teda krome prvniho dilu, ten byl dobrej :(

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách