Každopádně, co se mě týče byla to zatím nejslabší epizoda čtvrté řady, což ovšem neznamená, že byla špatná. Dr. Kellerová mi učarovala a vážně začínám doufat, že ji nevyšoupne žádné zázračné zmrtvýchvstání, protože by to byla strašná škoda. Obzvlášť se mi líbilo, jak sjela Teylu, kvůli zraněnému. Jednak si myslím, že z dlouhodobého hlediska se jim to ještě vyplatí a druhak je příjemné vidět, že je to prostě doktorka se vším všudy.
Ovšem Teyla - nebijte mě, nijak mě tady neokouzlila. Měla docela prostor předvést nějaké herecké umění, ale nezdá se mi, že by ho nějak zvlášť využila. I když uznávám, že scénáristé se taky moc nepředvedli. Velká slavná bojovnice jim tam spáchala pár chyb, které by mi přešly pitomé, i kdyby je udělal Sheppard (zahazovat batoh s lékařskými potřebami bylo vážně moooc rozumný a že tamten něco chystá bylo jasný už od okamžiku, kdy přeřízl pouta doktorce, ale Teyle ne). Možná by se to dalo vysvětlit těhotenstvím a rozbouřenými hormony a tak.
Já i moje angličtina se moc stydíme, ale jsme obě zmatené z dialogu mezi Johnem a Rodneym. Rozšifrovaly jsme cosi, co nám zavání Batmanem. Ale Ronon byl prima. Ovšem abych byla spravedlivá, tak John byl dneska stejně mizerný slavný velký vůdce jako Teyla, protože vyrazit na planetu ve třech byla fakt blbost.
Za na druhou stranu action!Rodney
On je krásně profesionálně kryl. Já na něj byla tak pyšná.

chlastačce