Tedy, moc jsem se těšila, musim se naučit netěšit. Čekala jsem, v jistých ohledech, ještě něco víc. Čímž neříkám, že by se mi to nelíbilo. Líbilo, supr

.
Velmi pěkná atmosféra - zabarvení scén, prostřihy do minulosti, tiché chodby....
Co mě nejvíc zklamalo - mno, byl to rozhodně nedostačující výskyt Radka. To hlavně. Protože...už je jen málo epizod. Měl tam být víc! Nicméně, když byl, byl supr

. A že někoho složil železnou tyčí? WOW! Zatraceně!!! - proč to tam nedali??? To bych chtěla vidět!! Radek složí vojáka a ani to neukážou...grrr!!! Aspoň se tam pak potuloval se zbraní. Zbraně já u něj normálně nerada, ale v této situaci supr

. Toho člověka miluju čím dál tím víc, jestli to jde

. A miluju jeho "Why?" (i když nej "Why" je z Grace under pressure

).
Sam mě potěšila, jak neměla tu šílenou uniformu

. A ty vlasy nebyly tak hrozné (ale snad už si je nebude rozvazovat

). A věta "Jak velké může tohle město být?" mě královsky pobavila

. A vůbec kombinace Sam, Rodney a Radek se mi VELICE líbí. Škoda, že spolu víc nekomunikovali...když to je těžký, když si na nic nepamatujou

. Chtělo by to někdy zkusit znovu...a s pamětí a s časem si popovídat

.
Rodney byl skvělý. Ehm...hned první záběr mě zaujal (pardon), jak měl na ruce napsáno něco anticky...a on to byl kód

. Nicméně ten člověk samotný, abyste neřekli

- krásný pohledy, otázky typu "co se děje?", nutnost někoho neznámého najít. A udělal vzpouru, pěkný

. S tim spuštěním programu, jak nevěděl co, jsem si pomyslela "ten vypadá tak maximálně na enter" ...

:D:D Jako, tohle taky slušně pobavilo

.
A pokud jde o jeho vztah - začátek byl velmi dobrý. Líbilo se mi, jak na ní kouká a reaguje. Opravdu zamilovaně. A už nepůsobil jako totální blb

. A pak se staral. Jen na tom konci...no...no...no a nepolíbil. Ale budiž, nemůžu mít vše

. Aspoň se na ní tak krásně díval

.
Teyla a Ronon - WOW! Tak to byl snad první díl, kdy tam byli OPRAVDU co k čemu. A nejen, že byli důležití, oni se chovali i chytře! Ronon krásně vymlouval Johnovi, aby ho nezastřelil, sám obstaral kytičky, naváděl a radil...Teyla podporovala, zapamatovala si důležité věci, co říkala ostatním, byla zdravě akční, chovala se inteligentně.... Mno, já zírám!

Oni z nich vážně snad ještě udělají postavy a odprostí je od "křoví" (ale zase nesmim zakřikout, že

).
Jsem si to zkoušela pouštět s 3D brýlemi (víte co, jedno sklíčko zelený, druhý červený nebo skoro). Někde ten 3D efekt byl, což bylo ještě hezčí. I když ono se to musí speciálně pohybovat a to se jen tak někde nevidí, takže nic extrémního.