Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 10.11.2007 - review epizody 405

10.11.2007 - review epizody 405

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 27.10.2007 17:21:34
Darth Saros Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ehm...a neni to nahodou tim, ze musi proletet branou? No a kdyz jsem se naposledy dival, tak mi prisla celkem pravidelna...

Epizoda zajimava, ale chick byla min hot, nez jsem myslel.
Stay firm, die hard!

Příspěvek 27.10.2007 18:31:22
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Sgt. Hoot píše:
very good epizoda,škoda že nemají tu lod...
Toto je spoiler!!!:
a jaktože poprvé nemohli litat bez genu a pak v poho odletěli??

Toto je spoiler!!!:
nejni to divný, říkali to už v první sezóně, myslim že se jmenoval Grodin nebo nevim, jména si moc nepamatuju, to je ten vědec, co umřel na to satelitu, že pokud zinicializují ty ovládací konzole, tak je pak může používat už kdokoliv, by bylo dobrý, kdyby jim to v půlce bitvy udělalo nějakej výpadek - jako s tim křeslem a pak to nemohli nahodit :lol: le tak já neočekávám, že s touhle lodí někdy půjdou do bitvy, jako můstek v tahu, nehali si do ní provrtat pár děr, mno ale jak říkala ta ženština (ty jména :roll: ) tak jejich flotila je už moc stará, takže spíš to budou používat jako nové apartmány :lol:
Naposledy upravil Harry256 dne 27.10.2007 18:34:07, celkově upraveno 2

Příspěvek 27.10.2007 18:32:01
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

heh...jo tak tahle epka me ucarovala...povedena, zajimalo by me jakej maj ty lode energetickej zdroj? Tahle mela i kreslo...se dovim, ze ty pred tim nikdy...

..dostali jsme se z5 k inicializovani genem, jako to bylo se Zelenkou v reunion...jen letelo tam docela dost Jumperu pro Johna ze?

Příspěvek 27.10.2007 18:36:23
lord diablo Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Good epizoda co dodat autory len tak dalej 8)
Peace is beautiful and nox forever

Obrázek

Příspěvek 27.10.2007 18:50:28
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Kdy se začnou dělat titulky na tento díl?? Už ho mám stáhlej a marně čekám na title :cry: :?:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 27.10.2007 19:07:44
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Harry256 píše:
Sgt. Hoot píše:
very good epizoda,škoda že nemají tu lod...
Toto je spoiler!!!:
a jaktože poprvé nemohli litat bez genu a pak v poho odletěli??

Toto je spoiler!!!:
nejni to divný, říkali to už v první sezóně, myslim že se jmenoval Grodin nebo nevim, jména si moc nepamatuju, to je ten vědec, co umřel na to satelitu, že pokud zinicializují ty ovládací konzole, tak je pak může používat už kdokoliv, by bylo dobrý, kdyby jim to v půlce bitvy udělalo nějakej výpadek - jako s tim křeslem a pak to nemohli nahodit :lol: le tak já neočekávám, že s touhle lodí někdy půjdou do bitvy, jako můstek v tahu, nehali si do ní provrtat pár děr, mno ale jak říkala ta ženština (ty jména :roll: ) tak jejich flotila je už moc stará, takže spíš to budou používat jako nové apartmány :lol:

jn ale zas třeba jumper tak neovládaj. jinak škoda že ješte nejsou titulky :( se svojí angličtinou sem rozuměl jen ze 75% :(

Edit.: Titulky budou, až budou- momentálně je většina SGTT na FFS07, takže nemohou pracovat na titulkách. (Ku podivu jsou to také lidé a mají nárok na soukromý život.) Jenda.SG-1
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 27.10.2007 22:46:29
Jack_xy

Odpovědět s citací

Fandové co čekáte na titulky, tak vězte :

Jack_xy se vrátil...I s dokonalou překladatelkou Blancou!

Ani moje 4 promile v krvi mi nezábrání abych svůj vlastní čas položil na oltář brzkého vydání titulků!Čůrám pod stůl abych ušetřil čas a kakám do skříněk okolo, jenom aby to bylo!Jde to pomalu, slovník má moc stránek ale já se nevzdám, i kdybych si měl prsty sešoupat!Já tam prostě ty slovíčka najdu a přeložím.Pro Vás!Nebojte se, nedovolím aby zlé FFs vrhlo špatný stín na naši překladatelskou grupu a aby naši fanoušci museli čekat!Proto vyvažuji alkohol kofeinem a pracuji pro vás až do rozmačkání prstů o klávesnici a prasknutí ušních bubínků od reproduktorů.

Nevadí že mi vrže židle a že mě svrbí podpaždí, my se jen tak nevzdáme!!!!
Žádný strach, pokud se nezaseknu u :

Toto je spoiler!!!:
u líbací scény, která v mé mysli pokračuje dál

mohly by titulky být zítra hotové, jen co mi opraví hrubky a čárky!

Miluju Vás!
Miluju Klenotku!
Miluju SGA Project!(což je skoro jako Klenotku ale více obecné)

Slávu a čest fanouškům :!:

Příspěvek 28.10.2007 00:19:45
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak jako epizoda, velice podařená, Atlantis konečně získává zase náboj, první čtyři díly sem se víceméně nudil ( i ty první dva), ale tenhle díl opět zvednul reputaci..

Toto je spoiler!!!:
Shepperd hraje fantasticky a tá "druhá" je taky výborná. Nejlepší scéna jak vobchcat wraitha a ještě ho donutit vrátit večeři.. to mě dostalo. Jinak lodě paráda, konečně zase něco novýho, žádný stereotypní lodě, tyhle lodi mi silně připomínali BSG, takovej ocelovej vrak.. Rodneyho závěr na téme "she was hot", byl taky výbornej, prostě celej díl mněl něco do sebe...

91%

Příspěvek 28.10.2007 00:49:45
Xawier Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

dal bych 95... akorat nesouhlasim s tim ze by Atlantis nemela naboj... mno neva

Příspěvek 28.10.2007 01:18:13
Josika Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jo, už jsem to viděla dvakrát a přelouskala jsem pěknou hromádku lj reviews, takže si napíšu taky vlastní. Akorát mám problém. Asi jsem už zase definitivně ztratila objektivitu :oops:
Toto je spoiler!!!:
Neříkám, že bych nenašla nějaká mínus. Popravdě řečeno - nebývaly doby, kdy wraithskou loď nesundal jeden výstřel a wraithy samotné nebylo zas tak jednoduché zabít? A vůbec, co to bylo za trapnou berličku s vracením života?
Ale... moc se mi líbilo, že se všichni chovali inteligentně. Larrin nebyla typická mimozemská husa. Měla vlastní hlavu a dokázala jasně myslet, i když byla zoufalá. Jsem ochotná jí odpustit i skutečnost, že se vydala na poměrně důležitou misi v podpatcích a že jí rvačka s wraithem vůbec nepocuchala make-up. Navíc, Sheppofilky nebijte mě, ale konečně s Johnem nějaká ženská zametla.
Rodney. Rodney přiznal, že neví jak dál a stejně to nevzdal. Sice uznávám, že tentokrát hrál pátý kolo u vozu, ale stejně se mi líbil.
Nejlepší nakonec. John definitivně překročil hranice supermanství. Sice mi není jasné, jak se naučil opravovat tamtu židli a jak je možné, že najednou umí ovládat celou loď a vyřadit hyperprostorový motor a tak, ale k čertu s tím. Připomněl mi Johna ze Storm/Eye, který byl jeden z mých nejoblíbenějších. Navíc prokázal neuvěřitelnou míru sebeovládání, když skončil se sexy mimozemšťankou v kumbálu na košťata a jenom se s ní hádal. A pak to vydržel ještě celých dalších deset minut. Plus ještě jeden maličký detail - jeho nejistota, když říkal, že pro něj jeho lidé přijdou. Skoro jako by pořád ještě nezapomněl na ten půlrok, kdy si myslel, že ho opustili.
Jen doufám, že o Cestovatelích ještě uslyšíme. Aliance s nimi by mohla být sranda.

Příspěvek 28.10.2007 01:24:29
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Já taky doufám že o nich ještě uslišíme, ale neřekl bych to s tím vracováním života jako berličku, vzpomeň na slova "o wraitech toho ještě spousty nevíte" nebo tak nějak to bylo :-D. Ale máš pravud z Johna se vyklubal génius a to s tou židlí, to jsem čuměl, ale i tak to byla fajn podívaná...

Příspěvek 28.10.2007 09:27:46
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jack_xy píše:
Jack_xy se vrátil...I s dokonalou překladatelkou Blancou!

Ani moje 4 promile v krvi mi nezábrání abych svůj vlastní čas položil na oltář brzkého vydání titulků!Čůrám pod stůl abych ušetřil čas a kakám do skříněk okolo, jenom aby to bylo!Jde to pomalu, slovník má moc stránek ale já se nevzdám, i kdybych si měl prsty sešoupat!Já tam prostě ty slovíčka najdu a přeložím.Pro Vás!Nebojte se, nedovolím aby zlé FFs vrhlo špatný stín na naši překladatelskou grupu a aby naši fanoušci museli čekat!Proto vyvažuji alkohol kofeinem a pracuji pro vás až do rozmačkání prstů o klávesnici a prasknutí ušních bubínků od reproduktorů.

Nevadí že mi vrže židle a že mě svrbí podpaždí, my se jen tak nevzdáme!!!!
Žádný strach, pokud se nezaseknu u :

Toto je spoiler!!!:
u líbací scény, která v mé mysli pokračuje dál

mohly by titulky být zítra hotové, jen co mi opraví hrubky a čárky!

Jacku, to jsem nevěděl že sis založil vlastní skupinu, protože na interním fóru není ani ťuk že bys to dělal, a když jsem se ptal Scorpia s čim bych moh helfnout tak mi řek, že o ničem neví, a že si na stránky napsal 100% ke všemu, a protože tam nebyl link na stažení, tak ti stahnul rpocengta u korekce..

Jack_xy píše:
Miluju Klenotku!

Jack_xy se nám zabouch :loltransparent:
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 28.10.2007 11:19:27

Odpovědět s citací

Tak jsem to shlédl, a mám pár otázek, které napadnou snad každého. Nejdřív, když jsou ty zbraně jejich, tak kde Ronon bere zásobníky? Žádnou krabici si do Atlantis nebral, tak jaktože mu pořád jede? A pak, takže se tedy antické lodě ovládají jak? Jumper rukama + myšlenky, lodě třídy Aurora klávesy + myšlenky, ale, když Sheppard letěl dopředu s tou lodí, tak dal tlapu na asi snímač, který odvodil jeho myšlenky a rozjel se, tak když tak hezky snímají myšlenky z ovladače, k čemu jsou pak ty "PC" okolo? A ty "klávesnice" a v záložním řídícím centru jenom PC? Když vše řídí myšlenkami? A souřadnice hyperpohonu zadávají taky myšlenkama? A kdyby zapnul inerciální tlumiče, tak jakby poznal, že jsou zapnutý? Žádnej monitor tam nemá, na kterým se mu ukazuje co je a není zapnutý, a pokud vím tak ant. technologie myšlenky jen přijímá. A proč otevírají dveře rukou, když byly antici tak vyspělí, že měli telekinezi, tak proč museli mávat rukama, a neudělali to na myšlenku? Hlavně mi jde o to ovládání. Co si myslíte vy? Jak a proč to je? P.S. A ten můstek jim taky předal nějak snadno, mohl se tam zablokovat a odříznout ji jako to udělal z toho centra. Ještě mě tak napadá, proč Antici nedávali jako energetický zdroj do lodí ZPM? Vždyt jich měli hodně moc. Podle mě je tohle nedomyšlený. A i kdyby tam měli nějakej zdroj kterej by stačil, tak do války s wraithama by dali ZMPka.
Naposledy upravil B.Gen.Jack.O.Neill dne 28.10.2007 11:49:02, celkově upraveno 1

Příspěvek 28.10.2007 11:35:49
Jack_xy

Odpovědět s citací

Ashrak_22 : Nemám už přístup na SGTT forum.Neptej se mě proč, login mi to neberu, v seznamu registrovaných nejsem, a poslaní hesla na mail nefunguje...Neptej se mě proč, já to nevím...

:oops: Je to venku mno...

Příspěvek 28.10.2007 11:52:55
kull Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dobrej dil.libilo se mi jak rozmlatili křiznik,ale těch 20% štitu dlouho nevydrželo :(

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách