Ehm...a neni to nahodou tim, ze musi proletet branou? No a kdyz jsem se naposledy dival, tak mi prisla celkem pravidelna...
Epizoda zajimava, ale chick byla min hot, nez jsem myslel.
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| a jaktože poprvé nemohli litat bez genu a pak v poho odletěli?? |
| nejni to divný, říkali to už v první sezóně, myslim že se jmenoval Grodin nebo nevim, jména si moc nepamatuju, to je ten vědec, co umřel na to satelitu, že pokud zinicializují ty ovládací konzole, tak je pak může používat už kdokoliv, by bylo dobrý, kdyby jim to v půlce bitvy udělalo nějakej výpadek - jako s tim křeslem a pak to nemohli nahodit |
| a jaktože poprvé nemohli litat bez genu a pak v poho odletěli?? |
| nejni to divný, říkali to už v první sezóně, myslim že se jmenoval Grodin nebo nevim, jména si moc nepamatuju, to je ten vědec, co umřel na to satelitu, že pokud zinicializují ty ovládací konzole, tak je pak může používat už kdokoliv, by bylo dobrý, kdyby jim to v půlce bitvy udělalo nějakej výpadek - jako s tim křeslem a pak to nemohli nahodit |
| u líbací scény, která v mé mysli pokračuje dál |
| Shepperd hraje fantasticky a tá "druhá" je taky výborná. Nejlepší scéna jak vobchcat wraitha a ještě ho donutit vrátit večeři.. to mě dostalo. Jinak lodě paráda, konečně zase něco novýho, žádný stereotypní lodě, tyhle lodi mi silně připomínali BSG, takovej ocelovej vrak.. Rodneyho závěr na téme "she was hot", byl taky výbornej, prostě celej díl mněl něco do sebe... |
| Neříkám, že bych nenašla nějaká mínus. Popravdě řečeno - nebývaly doby, kdy wraithskou loď nesundal jeden výstřel a wraithy samotné nebylo zas tak jednoduché zabít? A vůbec, co to bylo za trapnou berličku s vracením života? Ale... moc se mi líbilo, že se všichni chovali inteligentně. Larrin nebyla typická mimozemská husa. Měla vlastní hlavu a dokázala jasně myslet, i když byla zoufalá. Jsem ochotná jí odpustit i skutečnost, že se vydala na poměrně důležitou misi v podpatcích a že jí rvačka s wraithem vůbec nepocuchala make-up. Navíc, Sheppofilky nebijte mě, ale konečně s Johnem nějaká ženská zametla. Rodney. Rodney přiznal, že neví jak dál a stejně to nevzdal. Sice uznávám, že tentokrát hrál pátý kolo u vozu, ale stejně se mi líbil. Nejlepší nakonec. John definitivně překročil hranice supermanství. Sice mi není jasné, jak se naučil opravovat tamtu židli a jak je možné, že najednou umí ovládat celou loď a vyřadit hyperprostorový motor a tak, ale k čertu s tím. Připomněl mi Johna ze Storm/Eye, který byl jeden z mých nejoblíbenějších. Navíc prokázal neuvěřitelnou míru sebeovládání, když skončil se sexy mimozemšťankou v kumbálu na košťata a jenom se s ní hádal. A pak to vydržel ještě celých dalších deset minut. Plus ještě jeden maličký detail - jeho nejistota, když říkal, že pro něj jeho lidé přijdou. Skoro jako by pořád ještě nezapomněl na ten půlrok, kdy si myslel, že ho opustili. Jen doufám, že o Cestovatelích ještě uslyšíme. Aliance s nimi by mohla být sranda. |
| Já taky doufám že o nich ještě uslišíme, ale neřekl bych to s tím vracováním života jako berličku, vzpomeň na slova "o wraitech toho ještě spousty nevíte" nebo tak nějak to bylo |
| u líbací scény, která v mé mysli pokračuje dál |