Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 21.10.2007 - review epizody 403

21.10.2007 - review epizody 403

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 13.10.2007 15:49:26
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jo tak tahle epka se mi docela libila...Tea'lc tam byl dobrej, Bal jsem se ze Sam tam bude az moc kycovite zastrcena a ze ji budou mit vsichni hnedka od zacatku radi...ale to jak tam azplula bylo i pomerne elegantni. Konecne jsme se dozvedli o tom proc byl vypnut program replikatoru k utoceni na wreity (tim nastava myslenka jaktoze v treti serii kdyz byly Elisabeth infikovana nanity, proc zacali utocit na wreitskou DNA kterou tam k ni dali???)...

Příspěvek 13.10.2007 17:50:47
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

takk teda samá pozitivní vidění ..... když sem četla Spoilery tak sem si říkala že to bude blbost, ale sem velice mile překvapená byl to úžasnej díl hlavně se mi líbilo, že Radek byl s nima , tak nějak víc kolektivní ...... a co se týče akce na baru to bylo fakt jak z matrixu i to oblečení, z druhé strany tentokrát měla Rachel lepšší kostým než ty její oblečky z první serky :roll: :lol:

Příspěvek 13.10.2007 18:43:02
spider74656 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Co to...
Naposledy upravil spider74656 dne 27.9.2008 14:51:51, celkově upraveno 2

Příspěvek 13.10.2007 19:11:48
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

a heleme se někdo dává odkaz na titulky ze "zahraničí" tím myslím title z ninýho titulkovacího týmu, nic proti já osobně title nepotřebuji, ale stáhnu abych porovnal kvalitu mezi x týmem, našim trans týmem a když u toho budu tak i od rebelianů, at je sranda, schválně jestli udělají někdy stejnou chybku :D
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 13.10.2007 19:15:19
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

spike kree: jsou to sprostí zloději, kteří vydávají cizí za svoje, titulky jsou stejné jako od RT, úplná kopie, procenta jim přibývají stejně jako nám, o tom už si každý obrázek udělá sám. RT jsou kontaktování, uvidíme jak titulky k 4x03.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 13.10.2007 20:00:03
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Teda...epka nic moc....nějak nemám, co k tomu říct, snad jen, že se mi líbil příchod Sam na atlantis, ale to je asi tak všechno.
Rodneyho přivítání Sam se tvůrcům moc nepovedlo.
Fakt nic moc epka :roll:

Příspěvek 13.10.2007 23:02:50
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ze začátku jsem si říkal, že to nebude nic moc. Ten rozhovor Rodney-Radek se mi moc nelíbil (mohly za to slovenské titulky? Asi ne, snažil jsem se je nevnímat a raději překládat) a Teyla v baru...na chvíli jsem se bál, že je všechny přepere, sváže a dostane z nich kvantum užitečných informací, které bleskově vysílačkou sdělí na Atlantis. Pak se to ale vylepšilo a vznikl docela pěkný díl s moc pěknou hudbou (nebo to bylo jen tím, že jsem si to pustil do sluchátek?) Ta Wraithská laboratoř mi přišla jako z Quake III Arena, a replikátor polapený v tom poli...to mi taky něco připomínalo. Každopádně vypadal docela komicky :lol:

Jo ale celé v kuse to byl dobrý díl.

EDIT: Ze Země asi poslali i sklenáře, protože pokud se nemýlím, byly všechny ty secesní vitráže, co rozbil ten paprsek, zase zasklené.

A ještě jedna věc: Připadá mi, že Carterové ta nová uniforma zrovna moc nesluší...
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 13.10.2007 23:08:27
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No já musím říct, že asi po patnáctém dnešním shlédnutí (v součtu), musím říct, že se tenhle díl opravdu povedl. Spoilery jsem nečetl, takže jsem nevěděl o čem to bude a neměl jsem tak žádné velké očekávání. O to víc jsem byl překvapený, Ronon měl roli a text :D :D A neměl blbý text přišlo mi to skutečné, to jak se choval, byly v tom emoce a mělo to nějakou hloubku. Bravo. Teyla ze sebe taky něco vymáčkla, a nebyl tam jen jako dřevo.
Rodney byl vtipný, jak se snažil napodobit Ronona, když nesl Sam ovocný koš a květiny, hned na začátku ve scéně s Radkem. :wink: Ten, i když nebyl pro děj nikterak důležitý byl vidět a to i tam, kde by jsme to nečekali. Spolu s Sheppem a Rodney při uvítání Sam, nebo jak s níma nakonec šel na záchranou misi. :wink:

Taky se mi líbila atmosféra, hlavně v wraitské laboratoři, kde ji zvláště při finále pěkně umocnila hudba. Opravdu se jim to povedlo, i když ten nápad s odchodem není nijak světoborný a Teal'cem jsme ho viděli už vícekrát, tak provedení bylo moc pěkné. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 13.10.2007 23:32:55
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem před chvíli tuto epizodu také dokoukala a musím říci, že jsem zcela nadšená :) Teyla a Ronan konečně dostali trochu větší roli, pak Cartrová - to pro mě byla asi největší změna..Je prostě divný (v kladném slova smyslu) jí po těch letech vidět v jiném prostředí a v jiné pozici. Líbila se mi tam, ale ještě si budu muset zvykat..Taktéž mě příjemně překvapilo, jak se Radek účastnil záchranné mise...Škoda jen, že z Rodneyho zase udělali takového hlupáka..No zatím se nám to rozjíždí pěkně..Doufejme, že jim to vydrží..

Příspěvek 13.10.2007 23:35:11
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No episoda se povedla nejvíc se mi ale líbily ty scény mimo děj, například ta scéna s Teal'cem dost mě překvapilo že začal brečet to sem u něj ještě neviděl mile mě to překvapilo ale zase mě mrzí že tam nebyl zbytek SG-1.

Pak jak přišla Sam na Atlantis tak jí tam v první řadě vítal Sheppard, Rodney a Radek to bylo fakt dobrý David N. se jim asi líbí je možný že bude mít míň episod než ve 3. řadě ale asi v nich bude hrát větší roli. Pak že taky jel na tu záchranou misi.

Docela zajmavý bylo jak Ronon vyjel po Sam to sem fakt nečekal.

Na závěr začátek série nasadil laťku docela vysoko tak uvidíme jak se budou vyvíjet ostatní episody. Začali se tam trochu rozvíjet vztahy. Všimli jste si tý fotky J. O'Neilla u Sam v kufru? Bylo by zajmavý kdybi se nějak začal rozvíjet ten jejich vztah.

Příspěvek 13.10.2007 23:40:09
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Takže příběh nic moc. Ten mě nezaujal. Co mě zaujalo, byly postavy.
Jako nejlepší scéna je pro mě loučení Sam a Teal'ca. To se mi prostě moc a moc líbilo. Tohle u Atlantisáků nevidím.
Interakce postav byly dobré. Konfrontace Sam a Ronona se mi opravdu líbila. To, že se někomu nelíbí, kdo teď velí a to, jak Sam odpověděla. Rozhovory Teyla x Ronon byly taky dobré. A ti dva mi teď přišli co k čemu.
Samino oslovování Johna se mi líbí (protože mě se líbí většinou cokoli, co zavání osobitějším oslovováním :)), ale to, že ona to dělá hned a Rodney skoro nikdy...chtělo by to vylepšit..
Ovšem to, že Sam říká Rodneymu "Rodney" a on jí zase "Sam" a ne příjmeními, to se mi VELMI líbí :).

Sam - zapadá. Je milá a přitom rozhodná. Bylo pěkné, jak se zmiňovala o těch svatbách a co ona s tím...možná mám moc velkou představivost, ale dokázala bych si představit, na co by mohla narážet :). A nádherná věc...když rozbalovala, měla tam fotku Jacka (i když tohle jsem si musela bohužel přečíst, se přiznám, nevšimla jsem si). To se mi líbí :).
Rodney - ten začátek...hmm, to mi nesedlo. Hlavně mi přišlo, jak je děsně šťastnej na post, který jen nedávno opustil někdo jemu drahý. Myslím, že i když by byl vzrušený z možnosti (jak si myslel), že to dostane on, měl by myslet na toho, po kom to místo zůstalo a netvářit se tak nadšeně. Já bych se netvářila.
(Ale dobré (jak nazvat ten zvuk...) "mlask mlask", u konce rozhovoru s Radkem. To mi připomenulo zamlaskání v Critical mass a musela jsem se zasmát :D.)
Radek - pěkné reakce na Rodneyho a taky...byl na misi :D. A taky...byl u toho, když přišla Sam - a vepředu...a s pěknym úsměvem...ok, končim ;-) :lol:.

Ano, byly tam zmínky o Elizabeth a díky za to (hlavně Johnovi, potažmo Joeovi). Ale prostě...jak říkali, že budou truchlit, tady jsem to zrovna moc nepostřehla. A to mě mrzí.

Ale přesto, jak tu něco vychvaluju, díl mě zas tak nezaujal.

Hemi, Hemi, Hemi...stejně tam není, zda to byl chlap nebo ženská ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 13.10.2007 23:49:33
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tar-aro, přemýšlíme stejně, tyhle věci, jako to ne moc truchlení a to jak Rodney, který byl Elizabeth jeden z nejbližších, si na ni nevzpomněl mě opravdu zamrzelo.
Ale já nevím, vím, že jsi ulítlá na ta vlastní jména, ale ten John mi tam prostě neseděl. Hlavně když Teyle trvalo dva roky, než mu tak začala říkat a Rodneymu dokonce tři :( Je to prostě divný.
Ale zjistila jsem, že se Rodney asi víc bojí Asuranů než Wraithů a že je schopný nepřítele skoro ukecat k smrti :D A to jeho "I´ll try" na Teylino "Be strong", to byla moc pěkná, malá a milá scéna.
I když teda tu věc s tím ovocem to nepřebije. Líbí se mi, kam ten vztah Rodneyho se Sheppem (když teda zapomenu na katastrofální Lifeline, kde si nejsem jistá, jestli mě štval víc Sheppard nebo Rodney) směřují. Trochu to zase zajíždí do takového toho pěkného vztahu dvou pětiletých jako byl v 1.sérii :D Doufám, že to vydrží. I když v Dopplegangeru to tak rozhodně vypadalo.

Jsem puntičkář, ale mrzelo mě, že když Sam a ostatní dostali Shepparda s Teylou ven z cely, tak Sheppard řekl klišovitý vtip místo "musíme najít Rodneyho" nebo tak. I když asi věděl, kam jít a tak to neřekl a rovnou vyrazili, jako taková tichá domluva mezi nimi, ale to se mi moc nezdá.

A Hemi je mrtvý/á, takže se to už asi nedozvíme :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.10.2007 00:12:08
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ano Hemi je mrtvý/á ale zemřel/a jako prový/á hrdina/nka a to se musí uznat jako silný charakter který raději zemře za své přesvědčení. Ještě k dílu děj skvělej, snad se replikátor dostal pryč a replíci si vezmou pomnaučení a začnou raději chodit na mise ve více lidech. Fotka Jacka to bylo skvělé ale všim sem si až po druhým kouknutí s titulky a to že se Radek dostal na záchranou misi je asi naposled protože jak říkal v Dopplengru je naposled někde offworl, jinak opravdu skvěle nakročená sezona, sem zvedavej co prinese paty dil....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 14.10.2007 00:21:09
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Ano, ano. S tím oslovováním Johna máš pravdu. Kdyby bylo po mém, po několika dílech bych u Sam na toho "Johna" i přešla (ale jak říkám, s mým cítěním se těžko bráním momentálnímu stavu ;-)). Nicméně, u Rodneyho, Teyly a Ronona bych na to přešla už mnooohem dřív. Oni jsou si nejbližší.
K truchlení. Já nevim, vždycky jsem si myslela, že já nejsem na dojemné scény úplně ta pravá. Romantické počiny nemusim a u filmů nepláču. V SG to ovšem projevy (zvláště přátelské) často obhajuju. Asi, že mi na tom víc záleží, tak tím víc mě to štve :). Asi záleží na zpracování a u svého nej seriálu prostě chci, aby tam to nej bylo :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 14.10.2007 07:24:37
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tar-aro: nooo jo, fotka Jacka tam fakt je. V té modré přepravce vedle kufříku, hned na začátku scény vybalovací:-). Já jsem si už před tím říkala, že by ji mohla mít a když nic, tak nic. taky jsem si vůbec nevšimla.

Tady je důkaz:
[img][images/thumbs/Fazulina_FotkaJacka.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/FotkaJacka.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách