Docela pochybuju že lidi mají k dispozici obvody které dokáží rychlej přenášet více energie než Antické... jaks řekl, to by byl hafo zásah a asi by bylo daleko jednodušší postavit vlastní když už bychom chtěli něco takovýho dělat

jenom sem tu chtěl vyjádřit že spoustu lidí si myslí že když někam narvou superzdroj, aoutomaticky budou mít ultrasuper štíty...
ono v sg to tak funguje ale 100% je tam nějaká hranice kterou s konstrukcí těch lodí nejde překonat, z toho ZPM do štítů Odyssey v určité chvíli de zanedbatelně energie¨které ty štíty významně posílí, ale dokáže ve správném systému který byl k ZPM přímo navržen poskytovat najednou energii daleko větší... je to dáno tím systémem obvodů a kondenzátorů... mám dojem že to i někde říkali, ale nejsou si tím jistej tak kdyžtak klidně řekněte abych neplácal blbosti

. Ale se svýma znalostma elektroniky to vidím takhle. Samozřejmě je to scifi tak to může fungovat jinak..
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain