Tak jo, shlédla jsem to. Tenhle díl je bez zvuků a hudby už horší jak ten předchozí. Chtělo by to, dá to tomu hodně. Mno, uvidim za několik dní.
Možná to je tou hudbou, ale tenhle díl se mi sice líbil, ale ne tak jako Adrift. Přišlo mi, že tady to už nemá tu atmosféru.
|
Toto je spoiler!!!:
|
Takže už vím, co je s Elizabeth. Opravdu jsem smutná, že už tam skoro nebude. S těmi nanity...to by mělo tak krásný potenciál. Tak uvidim, jak se jí bude "dařit" s Asuřany. Ale zvádla to s Oberothem pěkně . Moc se jí to povedlo. Zatímco v Adriftu se mi interakce John/Rodney líbila, teď to bylo slabší. Jak už tu bylo řečeno. John mi připadal takovej hodně hrr do zabití Elizabeth. Ne, že bych s tim nesouhlasila (v závislosti na situaci), ale mohl se tvářit víc, že je mu to líto. Nevim, tady mi přišlo, že se nemůže dočkat . Vůbec emoce, které jsem vyzdvyhovala u Adriftu, tady byly takové potlačené. Ještě poměrně dobrá scéna s Teylou a Rononem na konci. Sam/John na konci...nevim, asi to chce tu hudbu . Lee zabodoval s elfím lesem a John pak s Chewiem . To jen takový detailek . A ty výkřiky z pozadí na efekty...docela sranda, člověk si nemůže pomoct, když v dramatický scéně někdo ze štábu něco zahaleká . A planeta je nádherná, to jo . |