Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 29.9.2007 - review epizody 401

29.9.2007 - review epizody 401

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 27.8.2007 21:47:19
DarthRag Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No. Tak jsem slyšel, že v tomhle díle nám replikátoři trochu rozeberou hlavní postavy, znáte to ruce v hlavě apod. vychytávky. :) Co vy na to?

A vůbec...Co máte všichni proti Carterové???
Jsem S/J shipper a nestydím se to přiznat.

Příspěvek 27.8.2007 22:16:04
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já proti ní nic nemám, já ji mám ráda...
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 27.8.2007 22:48:18
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Co máme proti Carterové? Co by - P90ku. :D
Ne ale vážně, já proti ní nemám nic, pokud z ní neudělaj SuperCarterovou a z Rodneyho a Radka, kteří s technologií z galaxie Pegasus mají milionkrát větší zkušenost a znalosti než plukovník Blondýna, neudělají scénáristi jen komincké postavičky do počtu

Příspěvek 28.8.2007 16:09:37
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ano, to jsem zapomenula dodat...nikdy se neptejte, co má někdo proti někomu. Většinou vám totiž jejich odpůrci vyjmenují arzenál zbraní od pazourkového klínu po atomovou bombu a dál...;-).

Mmch., jsem opravdu alergická na výraz "blondýna". Takto řečeno to spíš evokuje výraz pro někoho hloupého (čímž rozhodně neříkám, že by to tak bylo!!!) a konkrétně Sam je zatraceně inteligentní a vynalézavá, ať se vám to líbí či ne. A uděláte s tim naprostý...nic!!! :!: :evil:
(Pardon, ale už mě fakt seou furt nějaký narážky na Sam...) To neplatí tobě, Eleiro...spíš tak nějak celkově do davu...
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 28.8.2007 17:17:58
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ano, pojem blondýna je velmi rozšířený a kupodivu jsem ho nevymyslela já :)

DarthRag: Ale v podstatě je to tak, jak řekla Eleira. Většina lidí má obavy právě tady z toho. Ona je vědec, voják...no, prostě má přezdívku "perfect blondie" a tak se lidi bojí, aby nevyšoupla Zelenku a z Rodneyho neudělala uslintaného idiota.
Zatím to teda vypadá na úplně pravý opak, což ovšem *může* být jenom jiný extrém.
Podle rozhovoru s DH, se nějak stane, že McKay bude nucen převzít velení (je třetí v pořadí, takže tam asi nikde nebude poblíž Sheppard, kdoví) a Carterová tam pak přiletí a velení převezme, což se mu moc líbit nebude. Teda, ne že bych chtěla, aby seděl za stolem, ani to velení mi k němu vůbec nesedí, ale je pravda, že je to "příležitost" zase pro nějakou "vtipnou" scénu, což nechci. Ale já jsem v tomhle trochu divná, takže moje názory prostě ignoruj jako ostatní :)
Doufám v nějaké problémy mezi nimi, uvítala bych to. Žádné SG1, McKay už se dostal za "48 hours", ale normální problémy s velícím. Osobně doufám, že potíže s ní bude mít i Sheppard, když velení Elizabeth přijal někdy až v druhé polovině 1. série. Ale tak nějak už to neřeším a jak se blíží premiéra, prostě se těším. Nic se s tím dělat nedá a ta chvála té 4. řady i trošku zabírá, i když člověk by jim opravdu neměl všechno věřit :D Prostě počkat na nové díly a doufat, že to kolosálně nezvořou.

A možná by někoho zajímal popis téhle epizody na GW:
Adrift in deep space with the city's protective shield failing, Dr. McKay and the team must do all they can to keep Atlantis alive. A radical injury threatens Dr. Weir's life.

Je možné, že se po téhle epizodě nějak posunou časově, že se jim třeba povede Atlantis dočasně stabilizovat a pak tam nějakou dobu budou? Pak by se třeba objevilo "o měsíc později" nebo tak? Martin Gero přece říkal, že chtěli, aby Atlantis zůstala ve vesmíru delší dobu a když nedostali dost epizod, mohli by to vyřešit takhle. Not bad idea, imo :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 28.8.2007 17:32:01
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mno...já už jsem sice přijala, že se Carterová nastěhuje do Atlantis, ale pořád si nějak nedovedu představit, jak tam zapadne. Pokud zůstane tou Carterovou z SG-1, tak by to bylo ideální, ale nedávno jsem zase viděla tuším, že to je epizoda Pegasus project, a tam to prostě byla povýšená slepice, to se nedá říct jinak, a Rodney nebyl Rodney jak ho známe, ale jen komickej panák, co občas něco řek, aby ho Carterová s Mitchelem mohli zpražit a to se mi nelíbilo a z toho mám strach. Protože Carterová jak se dostane někam do vedení, tak má tendenci se chovat hrozně arogantně. Prostě vedle sebe nesnese inteligentní konkurenci. Viděli jsme to v případě Rodneyho, (teď to napíšu blbě) Heillyový (jo, je to blbě, ale asi mě chápete, koho myslim) a doktora Lee. Druhej extrém by byl, kdyby z ní udělali Weirovou, která jen sedí za stolem a rozhoduje, pže Carterová je voják, a dobrej voják, jak už několikrát dokázala, tak by jí mohli poslat i někam do akce, ovšem rovnocenně s ostatními, ne jako Hero Carter.
Zkrátka by neměla vyčnívat, měla by se zařadit do týmu. Pokud to scénáristi dokážaou, tak Sam na Atlantis beru, ale pokud to bude Atlantis tým a nad nima vysoko do nebes ční Sam Carterová, tak to by nebylo nejlepší řešení.

Tak asi tak nějak já to cítim. A kdo z tohodle textu pochopí můj postoj, tak má u mě plus, pže já bych z toho nepochopila ani Ň. :lol: :D

Příspěvek 12.9.2007 21:16:04
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já už jsem viděla první i druhý díl. Adrift a Lifeline (nějaké novinářské kopie). Řeknu Vám, celkem se mi to líbilo:-). Nebudu tady nic prozrazovat, ať si to každý vychutná sám, ale celkem mi to udělalo radost, příjemně to předčilo moje skeptické očekávání. Hlavně Elizabethin osud mě překvapil...Místy mi to mírně připomínalo starou dobrou SG1 (ale to bude asi Samanthou:-) )[/spoiler]
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 13.9.2007 05:55:26
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jop pěkná epizoda je spousta věcí co se mi líbila, nešíst pokud si nechcete zkazit překvapení!
Toto je spoiler!!!:
jumpery v akci, hotový mezigalaktický most ještě k tomu se Sam na palubě, pěkný efekty ustupujícího štítu a hlavně ta zničená věž to bylo maso, radek tostal zásah do nohy mikrometeoritem no a elizabeth je zase při sobě, sice zajímavým způsobem ale přece

Příspěvek 13.9.2007 07:09:51

Odpovědět s citací

No, rozhodně Elizabethin osud mě dost příjemně překvapil.

Toto je spoiler!!!:
Dlouho jsem si myslela, že se jen normálně vrátí na zem, aby se zotavila, ale ono ne:-), vedle replicarter máme i repliweir:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 13.9.2007 07:14:01
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

tak jsem se včera taky podíval, jako bez zvuků nic moc, to jako určitě, jen jsem to v rychlosti projel, ale jako musim vyjadřít své pocity jdením smajlíkem :shock: dneska ještě juknu na ten druhej díl, ikdyž teda nevím, kde ho mám přesně hledat ... nikde jsem ho nemoch najít mno a ta

Toto je spoiler!!!:
zdemolovaná věž, no to mě naprosto dostalo, sem zvědavej, jestli to někdy opravěj a pak weir, mno to je .....

Příspěvek 13.9.2007 09:09:17
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

vám se ten Adrfit vážně líbil? Dyť to byla hrozná nuda.
Toto je spoiler!!!:
nebejt těch jumperů, tak u toho usnu

vážně nevim co na tom Mallozzi tak vychvaloval. Vizuální efekty byly sice pěkně udělaný, ale ty neudělaj dobrou epizodu. Lifeline je jiný kafe, to byla super epizoda. Zajímavá, něco se tam furt dělo

Příspěvek 13.9.2007 09:12:09

Odpovědět s citací

Mě se to docela líbilo, sice Lifeline bylo lepší, ale i toto se mi líbilo. Viděla jsem rozhodně už horší epizody SGA:-) ... Je fakt, že to bylo mírně konverzační, no ale zaplať bánbůh za ty dary....

Příspěvek 13.9.2007 09:30:32
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

g.o.d: no actïon= bad episode co? :roll:

Příspěvek 13.9.2007 09:42:56
gameace Airman
Airman

Odpovědět s citací

No budeme musiet tie 3 tyzdne nejako vydrzat.
Naposledy upravil gameace dne 13.9.2007 09:48:44, celkově upraveno 1

Příspěvek 13.9.2007 09:44:27

Odpovědět s citací

Hele, jsi mimo, kdyby sis přečetl příspěvky o něco výš, tak zjistíš, že už tady o nich živě diskutujeme:-).

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách