Ano, pojem blondýna je velmi rozšířený a kupodivu jsem ho nevymyslela já
DarthRag: Ale v podstatě je to tak, jak řekla Eleira. Většina lidí má obavy právě tady z toho. Ona je vědec, voják...no, prostě má přezdívku "perfect blondie" a tak se lidi bojí, aby nevyšoupla Zelenku a z Rodneyho neudělala uslintaného idiota.
Zatím to teda vypadá na úplně pravý opak, což ovšem *může* být jenom jiný extrém.
Podle rozhovoru s DH, se nějak stane, že McKay bude nucen převzít velení (je třetí v pořadí, takže tam asi nikde nebude poblíž Sheppard, kdoví) a Carterová tam pak přiletí a velení převezme, což se mu moc líbit nebude. Teda, ne že bych chtěla, aby seděl za stolem, ani to velení mi k němu vůbec nesedí, ale je pravda, že je to "příležitost" zase pro nějakou "vtipnou" scénu, což nechci. Ale já jsem v tomhle trochu divná, takže moje názory prostě ignoruj jako ostatní
Doufám v nějaké problémy mezi nimi, uvítala bych to. Žádné SG1, McKay už se dostal za "48 hours", ale normální problémy s velícím. Osobně doufám, že potíže s ní bude mít i Sheppard, když velení Elizabeth přijal někdy až v druhé polovině 1. série. Ale tak nějak už to neřeším a jak se blíží premiéra, prostě se těším. Nic se s tím dělat nedá a ta chvála té 4. řady i trošku zabírá, i když člověk by jim opravdu neměl všechno věřit

Prostě počkat na nové díly a doufat, že to kolosálně nezvořou.
A možná by někoho zajímal popis téhle epizody na GW:
Adrift in deep space with the city's protective shield failing, Dr. McKay and the team must do all they can to keep Atlantis alive. A radical injury threatens Dr. Weir's life.
Je možné, že se po téhle epizodě nějak posunou časově, že se jim třeba povede Atlantis dočasně stabilizovat a pak tam nějakou dobu budou? Pak by se třeba objevilo "o měsíc později" nebo tak? Martin Gero přece říkal, že chtěli, aby Atlantis zůstala ve vesmíru delší dobu a když nedostali dost epizod, mohli by to vyřešit takhle. Not bad idea, imo

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.