Tar-ara píše:
Tak mě ten film zas tak nenadchnul. Ne, že by se mi vyloženě nelíbil, to určitě ne, ale....bylo tam až příliš vynechaných scén a to i těch "nepodstatných, ale pěkných". Ale i podstatných. Aspoň podle mě. Mohli to udělat trochu delší. Nemyslím dvakrát tolik, ale kus jo. Mno a nejvíc mě zklamalo, že tam skoro vůbec nebyl Remus Lupin. Já se na něj taak těšila, vlastně nejvíc ze všeho, a ono tohle

. Tim mě fakt dožrali a srazili mi tím i mé hodnocení filmu

. Tu postavu mám nejraději.
Umbridge byla, podle mě, do role vybrána výborně. Fakt mi přišla děsivě nesympatická a ten její chichot byl na zabití.

Boje na konci + vnitří boj byly udělaný pěkně. Jen mi přišlo, že ze Siriovi (Siriusovi) smrti tak na větvi nebyli.
Ale prostě ten Remus...

Tak mně přišlo, že tam plno postav mělo mnohem víc prostoru než ve 4. filmu. Tady měl každý nějakou scénu. Jsem ráda, že ukázali pořádně Siriuse, který ve 4. filmu byl akorát hlas v krbu

Remus...nevím, nepřišlo mi to. V knize sice měl hodně dobrých kusů, třeba to vysvětlení ohledně kříženců by se hodilo a mohl to třeba vysvětlovat on a dostal by tak jednak víc prostoru, a vysvětlilo by se to lidem, kteří neznají knihu. Ale Remus zase můj až tak velký oblíbenec není, takže na to se asi každý dívá ze svého pohledu.
Já osobně jsem se spíš těšila na Snapa a Alan Rickman byl opět super. Ten film jsem vlastně už taky viděla třikrát
Kamarád mě pozval do Imaxu. Dělá pro nějakou rakouskou firmu a tak mi zaplatil vstupenku a dokonce i autobus

Kdo jsem, abych odmítala?
Musím říct, že se mi to líbilo, hlavně let testrálů je ve 3D rozhodně působivý a celá ta scéna na ministerstvu vypadá tak, jako by tam člověk opravdu byl a stál přímo za postavami. Akorát ty normální scény byly na tom velkém plátně trochu rozostřené. A Kotek jako Harry má hlas úplně jiný a dokonce úplně jiný než ve 4. filmu! Překlad hrozný, no prostě dabing už nikdy.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.