Tak já jsem se tady nachvilku odmlčel, jsem na brigádě a vůbec jsem nestíhal, tak jsem se k posledním dílům dostal až ted o víkendu.
S dabingem posledního dílu jsem velmi spokojený. Sice tam bylo pár drobností, ale to se děje v každém dabingu. Určitě to mohlo být lepší, ale co už.
Zase na mě dopadla ta tíha toho dílu, že je fakt konec milovaného seriálu.

Filmy jsou ovšem dobrá alternativa, ale nejsou každý týden
Kopletně bych dabingu Sg1 dal
8/10 - body dolů hlavně za ty blbiny v S7 a velkou ledabylost zvukaře kosána v podobě hlasů a ztišené hudby. Těch 8 je hlavně za vynikající výkony všech dabérů hlavních postav a vůbec za to, že se to tu vysílalo a až do konce a to jen pár týdnů po Americké premiéře, za to jsem hrdý.
Chtěl bych proto poděkovat všem kdo se na dabingu podíleli, včetně fankorektorů, kteří odvedli vynikající práci a bez kterých by to nedopadlo tak jak to dopadlo(jakože na výbornou) a že se nemusíme díky nim za dabing Sg1 stydět, to by mě mrzelo...
Stejně jako Markuse i mě mrzí, že to tu zřejmě opadne. Taky se mi v tomto topicu dobře kecalo, sice mě už chvílemi otravovalo hádat se proč Přízraky ano a Wraith ne, ale dalo se to přežít a chuť tu přispívat a dívat se na to mi to nezkazilo. Tak doufám, že si někdy v blízké době zakecáme o dabingu v topicu SGA na Nově.