Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách SG-1 na Nove

SG-1 na Nove

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Budete sledovat SG na nove ?

Ano
186
49%
Ne
46
12%
Kdyz bude cas
146
39%

Celkem hlasů : 378

Příspěvek 11.7.2007 15:14:09
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

TAK a je KONEC desaté řady.Seriál byl skvělý těžko se mi sním loučí.Někdy během prázdnin si zaspominám na první řadu jaká byla dobrá. :)

Ark

Příspěvek 11.7.2007 15:16:45
MichalM.Mac Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Po třetí sem viděl Unending. Poprvé v našem rodném jazyce. Sem hodně zvědavej na Ark of Truth....
Think Different

Příspěvek 11.7.2007 15:29:30
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak poslední epizodka za námi. Dabing dílu na normální úrovni, žádný výstřelek ani na jednu stranu. Pár věcí mě proto zamrzelo, dabér Thora, to že Sam i po tolika letech na lodi musí Landrymu na smrtelné posteli vykat apod.

Abych to zhodnotil, jsem rád že bránu u nás měli možnost vidět i ti, kdo jí nestahují z netu. Byť vysílací čas nebyl jak bych si představoval, tak snad si k seriálu našli cestu noví fanoušci. :wink:

A Nova je určitě ráda, že ty otravné scifisty zase na chvíli odbyla. :)
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 11.7.2007 15:35:23
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Odbyla fakt jen na chvíli. Teď budeme bojovat za SGA :D ...
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 11.7.2007 15:49:31
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Už se těším na příští rok, až ji budou zase dávat od 1. do 10. serie. Tentokrát v celku.

Příspěvek 11.7.2007 15:56:07
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já si nemyslím, že dabing byl na normální úrovni. Já si myslím, že byl skvělý. Ale toť jen můj názor. To vykání Landrymu. Já nevím, ale pořád to byl nadřízený a mnohem starší člověk než ona, takže mě to divné nepřišlo. Pro mě prostě to, jestli si tykají, či vykají úroveň dabingu nesnižuje. Mrzí mě to, ale to je asi vše. Hlavně že si tykali potom u stolu a nic víc nechci. To mě spíš zarazilo, že na konci Sam Teal'Covi vykala, když jsem měl pocit, že mu už pekelnou dobu tyká. Ale to je jen detail.

Jinak zopakuju, že dabing osmé, deváté a desáté řady je dle mého nadprůměrný. Většině lidí, kterým se ten dabing nelíbil, jsou odpůrci dabingu obecně, takže nechápu, co od toho čekali. Škoda té sedmé série, ale s tím už se hold nedá nic dělat. No jinak mě mrzí, že tenhle topic asi začne hodně brzy zkomírat, protože tady mě to fakt bavilo. Dabing miluju a rád jsem sem přispíval. A krásně se tady se spousty lidma povídalo. :wink: Doufám, že se tu sejdeme i u vysílání SGA...

Příspěvek 11.7.2007 16:16:03
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já teda s Markusem musim souhlasit. Kromě některých částí sedmé série (hmm ty Fallen a Grace) a Pegasus Projektu se mi dabing taky zamlouval. Přiznám se, ž Mitchell se mi líbil víc v češtině než originále.

Jestli budou vysílat SGA, tak doufám, že se tomu dabingu budou věnovat od začátku. Hlavně doufám, že Johna nebude dabovat ten z Pegasus projektu :shock: ...
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 11.7.2007 16:17:44
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak já jsem si dneska také udělala čas, abych se na poslední díl SG podívala s dabingem..úroveň mi přišla srovnatelná s těmi pár díly, které jsem doteď v tv viděla, jen mi zde přišlo hodně zmatený to tykání/vykání..možná je to jen můj pocit, ale přišlo mi, že jen během tohodle dílu to několikrát prohodili...

Příspěvek 11.7.2007 16:26:43
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dnes bol dabing v poho, rád som to zase videl (2 razy na compe, raz na ff, teraz na nove :) proste fajn, možno jedine to landryho "vráťte nás späť do vesmíru" mi prišlo smiešne, ale ináč to bolo kvalitné.

Epizóda hodná konca sg1.
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 11.7.2007 17:01:19
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Souhlasím, ''Vraťte nás do vesmíru'' byla strašná blbost, do té doby byly jako kde? :D :D Hyperprostor je pořád ve vesmíru. :D

Kvůli takovým věcem říkám, že byl ten dabing poslední epizody průměrný. Byly tam samozřejmě i světlé momenty jako Danielův rozhovos s Valou, to se mi moc líbilo. :wink:
Jinak říkám bylo to dobré, nebýt těch drobností bylo by to ještě lepší. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 11.7.2007 17:12:21
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pomeranc píše:
Tak poslední epizodka za námi. Dabing dílu na normální úrovni, žádný výstřelek ani na jednu stranu. Pár věcí mě proto zamrzelo, dabér Thora, to že Sam i po tolika letech na lodi musí Landrymu na smrtelné posteli vykat apod.

Abych to zhodnotil, jsem rád že bránu u nás měli možnost vidět i ti, kdo jí nestahují z netu. Byť vysílací čas nebyl jak bych si představoval, tak snad si k seriálu našli cestu noví fanoušci. :wink:

A Nova je určitě ráda, že ty otravné scifisty zase na chvíli odbyla. :)

Souhlasím s tebou, to vykání bylo nepříjemné, ale na druhou stranu jak thor tykal Sam, taky se mi to nelíbilo, jinak ještě jak řekl Thor " Vy jste pátá rasa ", tak v originále to řekl více důležitěji a, a zdá se mi, že i tu hudbu v pozadí ztišili. Jinak to docela ušlo.
Tak, a už se v televizi na nic nedá koukat, ještě že má to PC :-)
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 11.7.2007 19:54:23
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dneska to byli jak říká Pomeranč průměrný.
Mrzel mě ten hlas Asgarda :cry: a když byly stary mluvi tak svižně ,ale dabér Daniela se snažil hrát staře ,někdy to bylo poznat.
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 11.7.2007 22:07:49
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak ty hlasy, když byli staří, to je další věc, která mi vadila..obzvlášt mi to bilo do uší u Mitchella. "Mladický" hlas Písaříka se nehodí ani k Mitchellovi mladýmu, natož pak starýmu, ještě k tomu když se vůbec nesnaží, aby to vypadalo aspoň trochu staře :roll: ..
Ten Thor taky trochu zamrzel, když "Jste Pátá rasa" řekl dosti ledabyle, místo aby to bylo pěkně zdůrazněno..
A nakonec mi během celého dílu přišla hudba strašně potichu..

Ale to jsou jen takové drobounké chybky. Celkově jsem ráda, že je dabing aspon takový jaký je..Mohlo by to být mnohem, mnohem horší :) ...

Příspěvek 11.7.2007 22:16:47
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak čo, kedy začne po celkovej spokojnosti prosba o Atlantis :P :P
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 15.7.2007 20:36:06
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já jsem se tady nachvilku odmlčel, jsem na brigádě a vůbec jsem nestíhal, tak jsem se k posledním dílům dostal až ted o víkendu.
S dabingem posledního dílu jsem velmi spokojený. Sice tam bylo pár drobností, ale to se děje v každém dabingu. Určitě to mohlo být lepší, ale co už. :wink:
Zase na mě dopadla ta tíha toho dílu, že je fakt konec milovaného seriálu. :cry: Filmy jsou ovšem dobrá alternativa, ale nejsou každý týden :roll:

Kopletně bych dabingu Sg1 dal 8/10 - body dolů hlavně za ty blbiny v S7 a velkou ledabylost zvukaře kosána v podobě hlasů a ztišené hudby. Těch 8 je hlavně za vynikající výkony všech dabérů hlavních postav a vůbec za to, že se to tu vysílalo a až do konce a to jen pár týdnů po Americké premiéře, za to jsem hrdý.
Chtěl bych proto poděkovat všem kdo se na dabingu podíleli, včetně fankorektorů, kteří odvedli vynikající práci a bez kterých by to nedopadlo tak jak to dopadlo(jakože na výbornou) a že se nemusíme díky nim za dabing Sg1 stydět, to by mě mrzelo...

Stejně jako Markuse i mě mrzí, že to tu zřejmě opadne. Taky se mi v tomto topicu dobře kecalo, sice mě už chvílemi otravovalo hádat se proč Přízraky ano a Wraith ne, ale dalo se to přežít a chuť tu přispívat a dívat se na to mi to nezkazilo. Tak doufám, že si někdy v blízké době zakecáme o dabingu v topicu SGA na Nově. :D
Naposledy upravil Vojta@ dne 15.7.2007 21:50:57, celkově upraveno 1

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách