Nevím, o kom mluvila, neřekla to. Ale asi to vypadalo na Shepparda. Soudím i podle toho, že při rozhovoru s ním byla trochu nervózní. Ale vůbec to bylo nějaký divný. Podle mě tam chemie nefunguje vůbec, jen mezi Sheppardem a McKayem
To, že jsi nedokoukala Irresponsible, to se ti nedivím, sama jsem to chtěla vypnout. Ale co se ti nelíbilo na Tao of Rodney? Pokud vím, všeobecně je to hodnocené jako jedna z nejlepších epizod. A the Game taky nebyla vůbec špatná, bylo to podle mě dost originální a rozhodně ne nudné. Nudná byla první půlka 10. série SG1...ale každý definuje nudu jinak.
Jinak Carson byl doktor a vzhledem k tomu, že vůbec původně neměl být hlavní postavou, je asi vyděsilo, že je oblíbenější Teyla, která tam vlastně vůbec není...resp. kdyby tam nebyla, nikdo by to nezaznamenal. Myslím, že ten náznak, jak to nejdřív zasáhlo Teylu, to si asi většina lidí přála...nechci být nějak škodolibá nebo tak, ale skoro každý mi to říkal. Jestli jen potřebovali místo pro dalšího člověka z SG1, tak se připojím k Tar-aře na té cesté do Kanady, ale bude mi muset půjčit něco z té své výzbroje
Jinak osobně jsem čekala, že po Farscape budu z SGA nějak zklamaná nebo tak, ale vůbec to tak není, což je moc fajn.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.