Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 27.1.2007 - review epizody 314

27.1.2007 - review epizody 314

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 21.1.2007 12:51:29
Sokoro Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

jo byla to zabava, takovej klidnej serial, zabava sledovat jak hrajou golf a nebu tu hru s tou vlajkou. ani mne to nejak nevzalo, ale Carson tam bude chybet. mno, taky se mi zdaly ty efekty vybuchu trochu umnele...
Rodney: "Patnact? Kam chodite na tyhle nesmyslny cisla?"

Příspěvek 21.1.2007 17:33:38
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tohle byl opravdu dobře natočenej dil, všechna čest, ovšem podle mě taky jeden z nejsmutnějšich dilu vubec jak z atlantisu tak i z SG-1, když to vybuchlo, čuměl sem na obrazovku a nemoh tomu uveřit co se stalo a ke konci sem se skoro rozbrečel jako želva a to se mi nestalo u žádnyho dilu :cry:

Příspěvek 21.1.2007 18:19:21
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Třebaže to bylo smutný, ale nebylo to tak emočně napjatý jak třeba v posledních dílech SG-1 a to tam při tom nikdo neumřel. Podle mě si Carson zasloužil víc a ani Shep pro něj nebrečel, trochu citu sice projevila Teyla a Liz, ale jinak nic...Ale ostatně na každé epce jde něco udělat líp, jak u Sg-1 tak u Atlantisu...

Příspěvek 21.1.2007 18:44:41
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Vojta@Tak John byl ještě v šoku. Sám to říkal.

Desper: A já děkuju za tvá slova.

A víte co, lidi? ...Je neděle...
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 21.1.2007 18:46:29
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No už zase. :D
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 21.1.2007 18:50:47
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak nevim, jestlis to pochopil... asi jo, mno, některým lidem je to jedno, holt já mám teď takovou posmutnělou náladu :?, takže to musíte přežít ;-)

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 21.1.2007 18:52:51
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Sorry já jsem nechtěl aby to vyznělo takhle.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 21.1.2007 18:55:37
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ne, v poho, zase si to nepředstavuj, že sedím u fotky Carsona (v pravdě, se spíš vyhýbám) a měnim jeden kapesník za druhym ;-)...spíš si začínám plánovat výlet do Kanady a vybírám výzbroj ;-)

Příspěvek 21.1.2007 21:01:19
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Celá epizoda byla tak poklidná, že předvídatelný konec mě taky moc nevychýlil z normálu, ale pak to přeci jen přišlo a slzy se objevily. Já měla Becketa moc ráda. Byl milý a v týmu mi seděl jako takový dokonalý lidumil - oproti drsnému Rononovi a rádoby drsněvtipnému Sheppardovi. Pořád mě ty nové díly nějak nedokážou zaujmout. Tohle byl první po předchozích 4 , který jsem dokoukala celý. Myslím, že poklidu už bylo dost! Chtělo by to nějakou akci a ne zrovna vybuchující tumory a umírající hlavní postavy. Taky jste zaznamenali něco jako pokus o naznačení, že by jako Sheppard a Teyla mohli mít vztah? Podle mě mezi nimi nefunguje vůbec žádná chemie :roll:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 21.1.2007 21:07:27
Dwayne Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mám dojem, že Teyla na začátku myslela spíš Ronona. Ještě mi to víc utvrdilo ve scéně, když je oba potkala na tý chodbě a vyhla se golfový lekci. Tak mě to teda připadalo

Příspěvek 21.1.2007 21:11:50
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Nevím, o kom mluvila, neřekla to. Ale asi to vypadalo na Shepparda. Soudím i podle toho, že při rozhovoru s ním byla trochu nervózní. Ale vůbec to bylo nějaký divný. Podle mě tam chemie nefunguje vůbec, jen mezi Sheppardem a McKayem :lol:

To, že jsi nedokoukala Irresponsible, to se ti nedivím, sama jsem to chtěla vypnout. Ale co se ti nelíbilo na Tao of Rodney? Pokud vím, všeobecně je to hodnocené jako jedna z nejlepších epizod. A the Game taky nebyla vůbec špatná, bylo to podle mě dost originální a rozhodně ne nudné. Nudná byla první půlka 10. série SG1...ale každý definuje nudu jinak. :wink:

Jinak Carson byl doktor a vzhledem k tomu, že vůbec původně neměl být hlavní postavou, je asi vyděsilo, že je oblíbenější Teyla, která tam vlastně vůbec není...resp. kdyby tam nebyla, nikdo by to nezaznamenal. Myslím, že ten náznak, jak to nejdřív zasáhlo Teylu, to si asi většina lidí přála...nechci být nějak škodolibá nebo tak, ale skoro každý mi to říkal. Jestli jen potřebovali místo pro dalšího člověka z SG1, tak se připojím k Tar-aře na té cesté do Kanady, ale bude mi muset půjčit něco z té své výzbroje :twisted:

Jinak osobně jsem čekala, že po Farscape budu z SGA nějak zklamaná nebo tak, ale vůbec to tak není, což je moc fajn.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.1.2007 21:25:22
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Ale co se ti nelíbilo na Tao of Rodney? Pokud vím, všeobecně je to hodnocené jako jedna z nejlepších epizod. A the Game taky nebyla vůbec špatná, bylo to podle mě dost originální a rozhodně ne nudné. Nudná byla první půlka 10. série SG1...ale každý definuje nudu jinak. :wink:

Ok, přiznávám, že jsem Tao of Rodney ještě nestáhla a tak ani neviděla. Byla jsem zrovna v zaujetí koncem Farscapu a v takovém jakoby útlumu po tom všem co jsem s ním měsíc trávila - večer co večer :oops: Ale postihlo to nejen mě , ale i celou rodinu. Kluci se se mnou už odmítají na SGA koukat s tím, že je to trapný :roll: Já tedy aspoň slzela u Carsonova skonu :cry: tak snad ještě nejsem tak úplně pro SGA ztracená, zato jsem objevila SG1 - 9. a 10. serii a postupně tak doháním dluh :wink:
Pořád doufám, že mě SGA zase pohltí, ale vztah Teyly se Sheppardem.....uf to by asi nebylo to pravé ořechové :lol:

Příspěvek 22.1.2007 17:14:27
Tod Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tenhle díl se mi celkem líbil až na ten pohřeb. Sice sem měl Carsona rád, ale kdyby takhle pohřbívali každýho tak by si museli pořídit 2 brány jednu naakce a druhou na pohřby.

Příspěvek 22.1.2007 17:22:35
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Přesně to jsem chtěl taky podotknout, ale zapomněl jsem na to...To samé jsem říkal i u pohřbu dr. Fraiserové. Měli tam dát i víc rakví nebo alespon fotky se svíčkami. Když už tak by mohli aspon vzpomenout ty lidi co zemřeli ten den a aby to bylo správně americké mohli na počest vypálit salvu dronů...sry, to bylo trošku kruté...

Příspěvek 22.1.2007 17:41:51
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Myslím, že to přesně vystihuješ. Mě taky po tom všem připadal ten pohřeb nějak nedodělaný - prostě mě to neuklidnilo. Nikdo ani nebrečel..Sice proslov Weirové se mi docela líbil, ale celkově takové nějak chudé na americkou pompéznost.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách