Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 27.1.2007 - review epizody 314

27.1.2007 - review epizody 314

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 16.1.2007 22:12:37
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ja nemam proti telepatii vubec nic, ale jde o to jakym zpusobem je prezentovano.....proste takovym tim naprosto vaznym hlasem "Citim blízkost toho a toho" (muzes si dosadit cokoliv) i kdyz je pravda ze u Deanny mi nepadla hlavne ta daberka...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 16.1.2007 22:16:01
Dr.star Airman
Airman

Odpovědět s citací

neee proc?carson byl v pohode ..musel sem si to pustit 2x abych uveril ze je fakt po nem.. :cry: :(

Příspěvek 16.1.2007 22:18:54
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tento diel má príznačný názov Sunday(Sundej)

Příspěvek 16.1.2007 22:20:36
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ja bych spis rek ze to bude mit vyznam jako Sunday mysleno jako volno a pak symbolickej vyznam Sunday jako konec (tydne), nebo i zivota.....
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 16.1.2007 22:28:25
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

On spíš myslel foneticky :lol:
Jinak opravdu moc dobrý díl... celou dobu mi bylo jasný že ten druhý bouchne u Carsona a celou dobu sem doufal že ho snad jen zraní (třeba těžce) aby se mohl občas vrátit :cry:
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 16.1.2007 22:36:20
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

noximo: to mi taky doslo....asi na me nechava ta filozofie moc velky nasledky....abych pravdu rekl tak jsem si puvodne myslel ze i Beckett byl ozaren (nejak, jedno jak), pak jsem si myslel ze mu ten chlap bouchne na operacnim sale, kdyz se to nestalo tak uz jsem doufal ze mu to bouchne v ruce, a to se nastesti taky nestalo, a ono to bouchne az pri zacatku prevozu.....
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 16.1.2007 22:36:33

Odpovědět s citací

Ehm o čem byl ten tvuj Meridian (diky Klenotce uz vim)?? Dulezity dily z SG-1 si pamatuju, ale Meridian ne.

Tak není to můj Meridian :D A to, že si to nepamatuješ není tolik můj problém a je to celkem irelevantní, jelikož každý má jiný názor a jiné oblíbené episody. Přiznávám, hrálo v tom určitou roli i to, jak říká pravdivě Klenotka, že už jsem dopředu věděl co se s Carsonem stane.

S Cimrmanem (jen jedno m) jsem to nesrovnáva,l jen pro své pobavení jsem to zmínil jako narážku na dvě výborné hry.
A ono SgA není v poslední době vůbec originální viz. Golf, že? Ale stejný problém má většina seriálu a chít po 10 letech nějaké tvůrčí novátorství je celkem směšné.
Navíc ne všichni by byly schopni přijmout SG/ SGA v novější podobě, než jsou zvyklí a pořád lpí na starých tradicích, postavách, formě vyprávění atd. viz. odchod Jacka a příchod Camerona.

Ad parallela Carson-Daniel: Danny se povznes, to bylo hned v tom dile ukazany...ale s Carsonem se nic takovyho nestalo, takze tu nevidim snaci jak by se moh vratit.

Jenže jsi nevěděl co s Danielem bude dál.
A jestli jsi si všim tak na konci Sunday byly celkem pěkná zadní dvířka pro případný návrat Carsona - což doufám autoři neuskuteční.
A propo Carson se kdykoliv může vrátit stejně jako Fraiserová, nebo Martůf pomocí propojení paralelních vesmírů.
ARS OBLIVIONALIS

Síla našeho přesvědčení není důkazem jeho správnosti.

In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro.

Příspěvek 16.1.2007 22:44:51
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Ashrak_22 píše:
Ja bych spis rek ze to bude mit vyznam jako Sunday mysleno jako volno a pak symbolickej vyznam Sunday jako konec (tydne), nebo i zivota.....

No v anglo-zemích je neděle začátkem týdne.. naděje? :lol:

Jinak já bral za směrodatný že bude Carson přeloženej... tak mě ta smrt překvapila...
Ale nelíbilo se mi, i když je to drobnost že na konci byla jen Carsonova rakev. líbilo by se mi víc kdyby tam bylo víc rakví (jsem divnej :?: :lol: ) a Carsonova byla v popředí... sice ostatní mohli mít pohřeb jindy a narušovalo by tu pěknou scénu ale to věčný "ztratili jsme čtyřicet mužů a hlavní hrdina si odřel kolínko, pojďme ho litovat" mě štve...
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 16.1.2007 22:46:15
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jak jsem rikal musim se na to podivat jeste jednou, protze kvalita obrazu byla mizerna, o kvalite zvuku ani nemluvim a ze by tam byl nejakej synchron se taky rict neda....

Ale co jsem z toho konce pochopil tak to musela bejt halucinace, protoze ten rozhovor vzal Rodney az moc klidne....a jinak ten rozhovor mi jako zadni vratka nepripada...spis by se tam moh casem vratit PMG jako jina postava...
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 16.1.2007 22:49:54
pyt Airman
Airman

Odpovědět s citací

Len tri poznamky >

1| Dobre napisany diel, a aj dobre natoceny. Rozvija postavy, vykresluje aj bocne postavy a nechavy aj nedokoncene konce / Teylin romanik, Mckayove narazky na konci epizody /
2| Co sa tyka originality, musim uznat ze po 4 rokoch "aj realnych aj filmovych" by som uz cakal ze cela atlantida BUDE preskumana a nemoze sa stat ze by nasli "nepreskumane laboratorium antikov". Vyuzili to na zaciatku s tou ciernou ektoplazmou. Aj smrtelny nanoroboti strede serie boli v poriadku, dokonca aj real-life sociologicka hra sa dala prehltnut.
Ale uz je toho vela, a mohli by pomaly prestat vyuzivat tuto moznost tvorby dejovej line
3| Vzdy ked ma jedna z hlavnych postav scenu z nejakou predtym nevidenou postavou, tak je jasne ze sa jej nieco stane alebo rovno zomrie {vedlajsej postave myslim}. Proste negativum, ked je len malo hlavnych postav, ktoremu sa asi nevyhneme ....

Příspěvek 16.1.2007 22:52:33
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

2Ashrak: Přesně takhle jsem to cítila taky. Teda, myslela jsem si, jak začal Rodney o tom ozáření, že jak je Carson vyšetřoval, že ho nějak ovlivnili nebo tak. Ale nemůžu říct, že by ta smrt byla špatná...teda, nechápejte mě špatně, myslím tím, že je to taková víc uvěřitelnější smrt pro doktora než kdyby někde bojoval s Wraithem. A taky si přiznejme, že jsme lapači spoilerů a pro někoho (pokud někdo takový existuje :D ), kdo byl (nebo je) naprosto nedotčený, to musel být asi pěkný šok. Oddechne si a bum...to je by mě dostalo.

2noximo: Tohle mě taky napadlo, ale je pravda, že Carson byl součástí senior staffu a znali ho všichni a vážili si ho. Naproti tomu nějaký pyrotechnik, přiznejme si, toho určitě všichni neznali..kruté, vím :D
Ale možná by to chtělo třeba aspoň ukázku toho, jak Rodney jde ke Carsonově rodině, třeba jen jak mu jeho matka otevřela nebo tak.
Anebo vidět příchod bránou na druhé straně....
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.1.2007 23:14:46
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to musel být asi pěkný šok. Oddechne si a bum...

Ale na druhou stranu to měl aspoň bezbolestný a rychlí... Ikdyž tam bude určitě chybět :(
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 16.1.2007 23:18:42
upi Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

co takhle kdyby ste pohly s titulkama kamosi je delaj jen tak ze srandy a sou rychlejsi nez sgtt + rt dohromady

skuste pohnout at se na to muzou divat i normalni lidi... díky..
[img][http://upi.stargate.sk/sig_down.png]http://upi.stargate.sk/sig_down.pnghttp://[/img]
--- stargate.sk ---

Příspěvek 16.1.2007 23:25:19
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

A co kdyby ty ses laskavě uklidnil! Titulky dělají "normální lidi", kteří chodí do školy a do práce. Ať to ti tví kamarádi vydají a máš klid a nepopoháněj někoho, kdo to dělá dobrovolně, zadarmo a pod neustálým "dělejte, pohněte" tlakem.
A navíc, když tak hezky prosíš, tak sebou určitě hodí. :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.1.2007 23:33:58
pyt Airman
Airman

Odpovědět s citací

upi píše:
skuste pohnout at se na to muzou divat i normalni lidi... díky..

Aha, cize normalny ludia nerozumeju po anglicky a ty nenormalny rozumenju? S touto definiciou mozem celkom zit ...

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách