Ehm o čem byl ten tvuj Meridian (diky Klenotce uz vim)?? Dulezity dily z SG-1 si pamatuju, ale Meridian ne.
Tak není to můj Meridian

A to, že si to nepamatuješ není tolik můj problém a je to celkem irelevantní, jelikož každý má jiný názor a jiné oblíbené episody. Přiznávám, hrálo v tom určitou roli i to, jak říká pravdivě Klenotka, že už jsem dopředu věděl co se s Carsonem stane.
S Cimrmanem (jen jedno m) jsem to nesrovnáva,l jen pro své pobavení jsem to zmínil jako narážku na dvě výborné hry.
A ono SgA není v poslední době vůbec originální viz. Golf, že? Ale stejný problém má většina seriálu a chít po 10 letech nějaké tvůrčí novátorství je celkem směšné.
Navíc ne všichni by byly schopni přijmout SG/ SGA v novější podobě, než jsou zvyklí a pořád lpí na starých tradicích, postavách, formě vyprávění atd. viz. odchod Jacka a příchod Camerona.
Ad parallela Carson-Daniel: Danny se povznes, to bylo hned v tom dile ukazany...ale s Carsonem se nic takovyho nestalo, takze tu nevidim snaci jak by se moh vratit.
Jenže jsi nevěděl co s Danielem bude dál.
A jestli jsi si všim tak na konci Sunday byly celkem pěkná zadní dvířka pro případný návrat Carsona - což doufám autoři neuskuteční.
A propo Carson se kdykoliv může vrátit stejně jako Fraiserová, nebo Martůf pomocí propojení paralelních vesmírů.