Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 27.1.2007 - review epizody 314

27.1.2007 - review epizody 314

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 16.1.2007 14:59:36
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Už jsem dala odkazy do Kde stáhnout nové epizody :wink: Doufám, že vám to půjde stáhnout, já to tahala ještě trochu odjinud, ale odkazy sem nesmím dát, poněvadž jsou to soukromé servery a nedočkavci by jim je mohli shodit.
Naposledy upravil Klenotka dne 16.1.2007 15:24:08, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

sga

Příspěvek 16.1.2007 15:11:37
emil_krajci Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

podla mna je to strasne domotane, co ma vist a hlavne kedy to vide , na stranke su stale nejake zmeny

Příspěvek 16.1.2007 15:34:13
athoscity Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No, byla to zajímavá epizoda, jen je mi líto že se stalo to, čeho jsme se všichni obávaly. :cryy:
Obrázek

Příspěvek 16.1.2007 15:43:10
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak a je venku pořádná verze :)
TV/Episodes Stargate.Atlantis.S03E14.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-NBS
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 16.1.2007 16:28:07
Eskel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To je tak strašně smutné .... :( skoro jako když umřel poprvé Danny.
KREE! Neslyšeli jste? řek jsem KREE!!

Příspěvek 16.1.2007 16:52:34
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Wow, Wow, Wow, Wow, tak tahle epizoda byla asi nejlepsi z cely SGA, takhle by podle me meli delat eúizody (az na ten konec)....
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 16.1.2007 21:14:50
Sevca Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Souhlasím dobrá epizoda, až na ten konec. Ten byl opravdu hrozně smutnej tuhle epizodu si asi 4x nepustím.
Chudák Carson. :cry:

Příspěvek 16.1.2007 21:30:54
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No ja se na tu episodu budu muset mrknout jeste jednou abych z toho neco mel, i kdyz mi ten vybusnej tumor prisel trochu divnej....

Ted uz je hlavne stopro jasny jak to razeni je a bude...ono po tyhle epizode to nejde ani jinak...
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 16.1.2007 21:38:28
General
General

Odpovědět s citací

Já teda hlavně doufám, trochu sobecky možná, že to na Rodneym zanechá nějaké následky, i kdyby řekl jen "I miss Carson"...aby ho aspoň zmínil, když ho to tak sebralo. Ale autoři se moc k epizodách nevrací, což je bohužel jejich velmi špatný zvyk.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.1.2007 21:48:15
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No tady se ale vratili, a to dost daleko, jak Katie vzpomina na tu scenu z Duetu....
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 16.1.2007 21:48:59

Odpovědět s citací

No bylo to sice hezký, ale že bych to musel vidět dvakrát.
Toto je spoiler!!!:
Kdo viděl Výpravu na severní pól :lol:

Né vážně, episoda to byla hezká, zatím pravděpodobně to nejlepší co nám v Atlantis ukázali (což není zas tak těžký, vezmeme-li v potaz kvalitu 3. řady).
Vyprávění pomocí kombinované retrospektivy nebylo nikterak originální (viz. opět Cimrmani a Němý Bobeš, poř. 21 gramů), avšak pro tutu epizodu se to celkem hodilo.
Moc se autorům povedlo nastínit osobní příběhy vedlejších postav a dokonce jsme se dozvěděli něco více i o naší fantastické 4.
Velkým plusem bylo, že konečně se celá episoda netočila jenom kolem Dr. McKaye a dokonce i Ronan s Teylou pronesli něco smysluplného.
Smrt Carsona jsem celkem uvítal, snad se scénáristům podáří z toho něco vytěžit a doufám, že ten kdo nahradí Becketa si uvědomí, že doktor tipu ,, Kde mám svoje želvičky" nepatří do terénu. Na závěr musím dodat, že ve mně tento díl nevyvolal žádné emoce, oproti dílům jakými byly Abyss, Meridian, nebo Lost City.
Naposledy upravil TofuToNikuDonburi dne 16.1.2007 21:50:42, celkově upraveno 1
ARS OBLIVIONALIS

Síla našeho přesvědčení není důkazem jeho správnosti.

In omnibus requiem quaesivi, et nusquam inveni nisi in angulo cum libro.

Příspěvek 16.1.2007 21:50:37
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Poor Carson... Vrtalo mi hlavou, jak udělaj odchod Carsona. A mé obavy, že ho nechaj umřít se splnily. Jinak tohle vypadá na fakt dobrou epizodku.
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 16.1.2007 21:57:34
General
General

Odpovědět s citací

2TofuToNikuDonburi: Možná, že kdyby se to nevědělo předem, tak by to taky působilo jinak. Ovšem kdybych v Meredianu věděla, že se z Dannyho stane "těžko ho zabít" a že ho za nějakých 5 let budu chtít sama odstřelit, určitě by mě to taky tak nevzalo :roll:
Jen doufám, že Carson nedopadne stejně...už se s tím lidi smířili, tak je to tak.
A s tím, že doktor nemá v terénu co dělat na 100% souhlasím, taky jsem to ve většině epizod nechápala, co tam vlastně dělal.
Ale já jsem hlavně ráda, že každá postava, i vedlejší, dostaly prostor, a že z Rodneyho udělali normální lidskou bytost, ne jen šaška...a ano, jsem ráda, že se epizoda netočila kolem něj, protože už mě nebaví poslouchat, jak si na to všichni stěžujou :D Včetně Davida Hewletta btw...víte o tom, že byli s Joem orodovat za Rachel, že i ona tam je a že by jí měli věnovat prostor?...no, asi to nebudou žádní "vlezprdelkové" :D Promiňte OT :wink:

Příspěvek 16.1.2007 22:06:53
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ehm o čem byl ten tvuj Meridian (diky Klenotce uz vim)?? Dulezity dily z SG-1 si pamatuju, ale Meridian ne.

Jinak nemuzes SGA srovnavat s Cimmrmanem a navic to ze kombinovana retrospektiva nebyla originalni neni zadnej argument, to bys mohl rict i ze odbouchnuti postavy neni originalni, nebo vubec ze smrt postavy neni originalni.

Jinak Ronon mel skvelou roli, treba na Golfu, nebo u pivka, neco takovyho mi o nem chybelo (jen by mohli jeste ukazat ze ma rad Metal (k cemuz by sedela jeho frisura))...

Teyla: Konecne se stava aspon trochu normalni a ne jen "Buuu, citim pritomnost warithu velmi blizko"(to mi hrozne pripominalo Deannu Troi z TNG)

McKay a Katie:McKay konecne ukazal ze umi byt taky chlap, ale jak se zamotal u ty veci se svatbou byl zase starej McKay...Katie, jak uz rekla Klenotka, ukazala ze taky umi bejt sympaticka a ne ze se umi jen priblble hihnat a rict asi dve vety za dil...

John: Konecne jsme se o nem neco dozvedeli, jinak nic extra...

Lorne: No malovat umi dost dobre, jinak jsme z nej moc nevideli...

To je zatim vsechno co me tak napadlo pri prvnim sledovani....

Ad parallela Carson-Daniel: Danny se povznes, to bylo hned v tom dile ukazany...ale s Carsonem se nic takovyho nestalo, takze tu nevidim snaci jak by se moh vratit...
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 16.1.2007 22:08:50
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Co máš proti Deaně, Betazoidům a telepatům obecně? Vždyt i stromový kočky jsou telepati :D ...
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách