2
TofuToNikuDonburi: Možná, že kdyby se to nevědělo předem, tak by to taky působilo jinak. Ovšem kdybych v Meredianu věděla, že se z Dannyho stane "těžko ho zabít" a že ho za nějakých 5 let budu chtít sama odstřelit, určitě by mě to taky tak nevzalo
Jen doufám, že Carson nedopadne stejně...už se s tím lidi smířili, tak je to tak.
A s tím, že doktor nemá v terénu co dělat na 100% souhlasím, taky jsem to ve většině epizod nechápala, co tam vlastně dělal.
Ale já jsem hlavně ráda, že každá postava, i vedlejší, dostaly prostor, a že z Rodneyho udělali normální lidskou bytost, ne jen šaška...a ano, jsem ráda, že se epizoda netočila kolem něj, protože už mě nebaví poslouchat, jak si na to všichni stěžujou

Včetně Davida Hewletta btw...víte o tom, že byli s Joem orodovat za Rachel, že i ona tam je a že by jí měli věnovat prostor?...no, asi to nebudou žádní "vlezprdelkové"

Promiňte OT

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.