Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 27.1.2007 - review epizody 314

27.1.2007 - review epizody 314

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 14.1.2007 19:53:16
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Je normální Nedělní odpoledne.Dr. Weirová a její lidé dělají svou každodenní práci.
Šikovný vědec, Mike Branton nalézá Elizabeth v její kanceláři, ikdyž má volno.
Mike je očividně Elizabeth uchvácen a bojuje bitvu sám se sebou, když se jí pokusí
pozvat na oběd. Elizabeth má své osobní pravidlo proti lidem, kteří se jí pokusí pozvat
na rande, ale Mike ji přesvědčí, že na tom nic není jíst oběd u stejného stolu.
Během jejich "nerande" ji začne Mike dobývat a dokonce ji políbí. Vypadá to že
Elizabeth Mike přitahuje, ale rozhodne se, že si to nemůže dovolit. Zachrání ji
hlášení z věže, které zní:Ve městě došlo k explozi.Tři lidé jsou mrtví a další zraněni.
Mezitím Major Lorne dostane zprávu, že jeden člen jeho rodiny zemřel a připravuje se
na návrat na Zemi.

Zde můžete debatovat o této epizodě, po vydání titulků (je jedno jakým týmem) bude toto téma přesunuto do Pokecu o epizodách. A prosím mluvte pouze o dané epizodě, dohady co bude příště nebo části děje SG-1 si nechte do jiných témat.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 14.1.2007 19:59:32
Eskel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

docela se těším protože osobních věcí postav je v seriálu málo. Jediného koho máme všichni (včetně scénáristů) zmáklého je Mckey.
KREE! Neslyšeli jste? řek jsem KREE!!

Příspěvek 14.1.2007 21:09:05
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Konečně děj z epizody, na kterou se tak těším:-).

Příspěvek 14.1.2007 21:17:43
Chevron Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mno konecně něco víc o Elizabeth.. docela se těšim
Doprdela, já s těma hercema nemůžu hrát.

Doprdele to je na hovno kdo to vymyslel ze budeme tentokrát pod vodou

Příspěvek 16.1.2007 07:04:31
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Koukam jsem na GW forum a objevil se tam jeden spoiler o Beckettovi:

Toto je spoiler!!!:
He's dead Jim
(vetsina pochopi, pro ty mene chapave, proste nam ho
Toto je spoiler!!!:
zabili
...)

Jinak Kanadani nam nechteli dat jine spoilery s tim, ze ta epizoda byla tak emocialne silna, ze nam ji nechtej predem zkazit....

Tak dalsi spoiler, tenkotrat z livejournalu, pro ty citlivejsi radim necist a pockat si az na epizodu, je to fakt drsny....(z toho duvodu to taky strkam do spoiler tagů)

Toto je spoiler!!!:
Okay, I didn't know he was GOING TO DIE. I THOUGHT, MAYBE EMO LEAVING LIKE FORD? BUT NO. NO. HE GETS EXPLODED, AND OMG WHY?????

On the plus side, he may have ascended? WHO KNOWS, SINCE ANYONE WHO MIGHT HAVE SEEN THAT WAS ALSO EXPLODED.

Cons:

- Carson's dead
- Elizabeth was not macking on Lorne, Chuck, Radek, or Ronon
- we never did find out who it is that Teyla likes
- Rodney and Katie
- I WANT LAURA BAAAAAAAACK DDDDD:
- obvious red shirt in opening sequence
- Rodney feels guilty guilty guilty and OMG WHAT WAS WITH THE EMO SCENE WITH GHOST!CARSON? WAS HE REALLY THERE? WAS RODNEY HALLUCINATING?
- no more sheep jokes DDDD:

Pros:

- Lorne has back story! He paints, because his mom was an art teacher!
- Ronon has back story! He's not ready to date, because he's not over his girlfriend yet!
- John has back story! He was MOTHER FUCKING MARRIED WHAT?????
- John asked Ronon if he was dating anyone.
Ronon: Like, a girl?
John: Or a guy.
- Rodney and Katie (let's just say I'm torn, okay?)
- DRESS BLUES, OKAY? ALL AROUND AWESOME
- Ronon, Happy Gilmore-ing his way through golf lessons

I GIVE THE EPISODE A 9, BUT I DON'T KNOW IF I'LL EVER BE ABLE TO WATCH IT AGAIN. BASICALLY.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 16.1.2007 13:37:15
Leslie Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak sem to asi před hoďkou zhlédl. Mě se ten díl hodně líbil ;)

Příspěvek 16.1.2007 13:57:29
danvavra Airman
Airman

Odpovědět s citací

ty si shledl tuten dil ??
on uz vysel ?????

Příspěvek 16.1.2007 14:12:11
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Je to mozne, dil davali dnes rano, tak je mozne ze to stahl z privatniho trackeru nebo tak podobne...
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 16.1.2007 14:23:59
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No, nejlepší privátní trackery to ještě nemají takže nevím kde to splašil.Aby to nebyl zas někdo, kdo si vymýšlí :?

To by mohl napsat každý, shlédl jsem díl. Byl super :evil:

Příspěvek 16.1.2007 14:29:21
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No Pomeranc psal ze uz nasel torrent na verzi 430 MB (nejaka divna velikost)....takze je mozny ze to stah z tohohle torrentu...
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 16.1.2007 14:40:01
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ahoj, ja jsem prekvapena, ze se jeste nic nedeje, minuly tyden touto dobou jsem mela uz dil v kapse... nasla jsem jen tento torrent:

http://www.mininova.org/tor/547709

ale velikost souboru (426MB) me docela zarazi:-)

Cekam na neco rychlejsiho, treba edisk.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 16.1.2007 14:43:12
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

This torrent does not exist...
Už to smazali, určitě to byl FAKE :)

Příspěvek 16.1.2007 14:48:01
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak jo, nemohla jsem to vydržet, tak jsem si stáhla 120 MB verzi...a stálo to za to, i s tou ne úplně dokonalou kvalitou. Dám to do spoileru a až to uvidí víc lidí, tak to odspoiluju.

e to těžké, popsat pocity. Pořád se klepu...epizoda je zajímavě vyprávěná, vracíme se v čase o několik hodin zpět. K výbuchu dojde hned na začátku a pak se k němu postupně vrací a ukazuje členy expedice, kde kdo v tu dobu byl a jak to prožívají a pořád se to posouvá v čase tak, jak k dochází k různým setkáním. A všemi těmi hodinami a lidmi prochází Carson...je to správný léčitel, těla i ducha. Ptá se všech, jak se mají a prostě se stará.
Během té doby se dovídáme o všech něco málo ze života, Zelenka je nejlepší ve městě v šachách, Lorne maluje, Elizabeth má schůzku a je krásně ukázaná konečně jako citlivá bytost s pocity. Skvělá scéna byla jen ta kratičká mezi Teylou a Elizabeth, pak taky Ronon se Sheppardem, kdy Ronon nazve Shepparda John! Kéž by tak někdy oslovil Shepparda i Rodney, v téhle epizodě by to bylo příhodné.
Tahle epizoda byla věnovaná všem lidem, i těm úžasným vedlejším postavám, i praštěné doktorce Biro.
Rodney se tu zachová jako šéf a překvapivě jeho starost a reakce je oprávněná, jak se později ukáže. On a Katie? Možná z toho bude něco víc v dalších epizodách. Katie nepůsobila vůbec tak hloupoučce jako v Duetu a Rodney se choval úplně normálně a ne jako idiot a to celou epizodu, což bylo tak skvělé, že doufám, že jim to vydrží.
Sheppard učící Ronona pozemské zvyky, pivo a oříšky :D A Sheppard je rozvedený! Páni, kdo by to byl řekl? Sice to asi není tak neobvyklé, že je muž ve 40 letech rozvedený, ale u něj to překvapí.
Teyla zapadá do kolektivu a je škoda, že jí neukázali, jak jí zasáhla smrt doktorky Houston. Sama byla zraněná, ale zajímalo by mě, o kom se bavily, že má pro něj slabost...Sheppard? Podle její reakce na něj bych řekla, že asi ano.
Ale škoda jen, že jsem věděla, že Carson umře. Jaká je škoda, že nám tuhle jeho stránku neukázali dřív a častěji...a chudáček Rodney. Asi se nikdy nezbaví viny, a můžou mu pořád říkat, že to jeho vina nebyla. Upřímně, čekala jsem, že za ním do Carsonova pokoje přijde Sheppard, ale byl to Ronon a vůbec poprvné ho oslovil křestním jménem. Takové maličkosti a jak to změní pohled na věc.
A konec? Byla to halucinace? Rodney chtěl říct Carsonovi sbohem a omluvit se mu? Nebo to byl opravdu duch? Řekla bych, že asi halucinace, ale jak tam pak Rodney stál na tom molu sám, krásně tím ukázali, jak osamělý se po odchodu Carsona cítí. Přiznal, že to byl nejlepší přítel, šel to i oznámit Carsonově rodině...
A Carson, mám pocit ztráty, a tak trochu mi nahlodává myšlenka, že ta smrt byla zbytečná...ale to, že i přes to riziko do té operace šel a zachránil tak Watsonovi život, je myslím to, jak ho nejlépe uctít.
Jak pak nesli jeho rakev bránou, všichni ti jemu nejbližší, to už jsem se neudržela a :cry:

Vážně, vážně výborná epizoda a až si stáhnu větší verzi, kouknu se na to znova, jen si nejsem jistá, jestli si to pak pustím znovu, protože je to prostě...smutné a tragické a přitom mě sžírá to, že to bylo sice strašně smutné, ale zase báječně natočené a...už ne. Stačí.

EDIT: odspoilováno. Jste v sekci spoilery, čtete to tu na vlastní nebezpečí :wink:
Naposledy upravil Klenotka dne 16.1.2007 22:12:57, celkově upraveno 2
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.1.2007 14:52:11
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Muzes poslat odkaz na tu mensi verzi??
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 16.1.2007 14:53:52
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Tak jo, nemohla jsem to vydržet, tak jsem si stáhla 120 MB verzi...a stálo to za to, i s tou ne úplně dokonalou kvalitou.

Klenotkoooooo, kde jsi stahla tu 120 MB verzi, prosiiiiiiim.
Ja se tak tesim a ty nam ani neporadis:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Další

Zpět na Pokec o epizodách