Tak já ani nemůžu o téhle epizodě napsat nic špatného

I když bylo jasné, že se Rodneymu nic nestane, přesto mě ta chvíle na ošetřovně dostala.
Musím říct, to byla teda kadence, chudák David musel veškerý ten naučený text nacpat do 40 minut epizody

Jak mluvil v té místnosti s křeslem, když četl myšlenky ostatních a ti se zmohli jen na udivené pohledy, to byl nářez.
Bylo to skvělé, a díky Rodneymu jsme se o Teyle během půl minuty dověděli víc než za celý seriál. Jen je škoda, že to nebylo delší, ta scéna s Teylou myslím. Původně jsem si myslela, když tam přišel, že to prostě dělá účelově, ale on to fakt myslel upřímně, to samé s Rononem a samozřejmě i se Zelenkou, který se touhle epizodou česky prokecal. A tentokrát to neznělo jako ty jiné české věty, jen tak vsunuté bez kontextu, tentokrát to mělo smysl, což byl příjemná změna
A ty scény se Sheppardem, to bylo bez debat.
Těch scén se superschopnostmi mohlo být víc. Hlavně ta telekineze mohla být víc ukazaná. Ale trochu mě mrzelo, že s týmem neseděl u stolu, ale to byl nejspíš účel, aby mohl slyšet jejich myšlenky, když s nimi nebyl.
A tím jídlem, tím je mi blízký, já taky hodně jím

Nesmím zapomenout na to medvědí objetí od Ronona na konci, nečekané a milé a konečně nám ukázali taky trochu mixování týmu, nejen Teyla/Ronon a spol.
Ronon: "Můžu ho teď střelit?"
Hezké byly taky scény s Elizabeth a Sheppem, ale tentokrát to bylo čistě přátelské bez nějaké uměle vsunuté chemie a to přesvědčování ze strany Sheppa a Zelenky bylo priceless.
Jen jedna věc mi vadila, už taková tradiční. Kromě toho čajového obřadu a doby na ošetřovně, jsme zase moc neviděli Teylu. Ale hádám, že asi nemůžeme chtít všechno najednou.
Jdu si to pustit ještě jednou, potřebuju pochytit všechna slova, protože to bylo zatraceně rychlý

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.