Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 24.12.2006 - review epizody 315

24.12.2006 - review epizody 315

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 12.12.2006 22:18:51
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

...
Naposledy upravil Rubi dne 20.4.2009 23:29:46, celkově upraveno 1

Příspěvek 13.12.2006 11:54:44
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak já ani nemůžu o téhle epizodě napsat nic špatného :D I když bylo jasné, že se Rodneymu nic nestane, přesto mě ta chvíle na ošetřovně dostala.

Musím říct, to byla teda kadence, chudák David musel veškerý ten naučený text nacpat do 40 minut epizody :lol: Jak mluvil v té místnosti s křeslem, když četl myšlenky ostatních a ti se zmohli jen na udivené pohledy, to byl nářez.

Bylo to skvělé, a díky Rodneymu jsme se o Teyle během půl minuty dověděli víc než za celý seriál. Jen je škoda, že to nebylo delší, ta scéna s Teylou myslím. Původně jsem si myslela, když tam přišel, že to prostě dělá účelově, ale on to fakt myslel upřímně, to samé s Rononem a samozřejmě i se Zelenkou, který se touhle epizodou česky prokecal. A tentokrát to neznělo jako ty jiné české věty, jen tak vsunuté bez kontextu, tentokrát to mělo smysl, což byl příjemná změna :lol:
A ty scény se Sheppardem, to bylo bez debat.

Těch scén se superschopnostmi mohlo být víc. Hlavně ta telekineze mohla být víc ukazaná. Ale trochu mě mrzelo, že s týmem neseděl u stolu, ale to byl nejspíš účel, aby mohl slyšet jejich myšlenky, když s nimi nebyl.
A tím jídlem, tím je mi blízký, já taky hodně jím :lol: Nesmím zapomenout na to medvědí objetí od Ronona na konci, nečekané a milé a konečně nám ukázali taky trochu mixování týmu, nejen Teyla/Ronon a spol.
Ronon: "Můžu ho teď střelit?" :lol:

Hezké byly taky scény s Elizabeth a Sheppem, ale tentokrát to bylo čistě přátelské bez nějaké uměle vsunuté chemie a to přesvědčování ze strany Sheppa a Zelenky bylo priceless. :lol:

Jen jedna věc mi vadila, už taková tradiční. Kromě toho čajového obřadu a doby na ošetřovně, jsme zase moc neviděli Teylu. Ale hádám, že asi nemůžeme chtít všechno najednou.

Jdu si to pustit ještě jednou, potřebuju pochytit všechna slova, protože to bylo zatraceně rychlý :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.12.2006 12:05:51
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Moc se mi díl líbil. McKay byl výborný a Zelenkovy hlášky tentokrát opravdu neměly chybu a DN se opravdu povedly. Zapadly do děje a byly trefné. Ve scéně kdy byl zasažen jsem měl chviličku strach, ale hned mi došlo, že ho Rodney zachrání a taky se stalo.

Víc se rozepisovat radši nebudu a jdu dějat titulky :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 13.12.2006 12:16:01
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já si myslím, že po Klenotčině reakci, už nemůžu napsat nic objevného. Díl je prostě nářez. 10/10. Třeba když na konci chytl Rodney Carsona pod krkem, tak to mi šel úplně mráz po zádech. Pravda víc jeho superschopností by rozhodně neuškodilo, ale tohle byl prostě herecký koncert Davida, takže to nakonec ani tak nevadilo. Zelenka jako vždy hodně dobrý, české hlášky potěší. Zdá se mi, že není co dodat, zkrátka bomba. :bom:

To Pomeranč: No už se na ty titulky těším. Jsem se na to podíval bez nich, protože jsem to prostě nevydržel a myslím, že jsem si to spíš zkazil, než užil. :) Teda budete mít co dělat, myslím, že tam je víc než dost textu.

Příspěvek 13.12.2006 14:25:09
Miss_Atlantis Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No to si ze mě děláte srandu, oni dali Tao of Rodney před Sunday? To snad nééé, teď ani nemám proč jezdit domů, koho zajímá nějakej Rodney, já chcííí Lornaaaaa......... :D (ale moc se nesměju, to je křeč :lol: )
Tok'ra: "Takže... proč jste tady? Proč jste sem přišli, přes celou galaxii?"
O'Neill: "Jenom tak! My to děláme pořád..."

Příspěvek 13.12.2006 14:29:38
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Miss Atlantis: Neboj, chvilinku si ho tam užiješ. :) A špatná zpráva pro tebe je, že Sunday podle posledních informací poběží až po přestávce a příští týden půjde The Ark.

Příspěvek 13.12.2006 14:37:04
gmakov Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Sakra, jak můžou být o sobě jeden plě maximálně stupidní díl (3x13) a pak určitě jeden z nejlepších 3. řady. Neorientuju se moc ve scénáristech ale to rozhodně nepsali stejní lidi co???

Příspěvek 13.12.2006 14:45:38
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak mě se 3x13 líbila, ale tvůj názor ti neberu. Tahle epizoda byla bez diskuze lepší. Tak pro informaci, už jsem to psal, tu minulou napsali Joseph Mallozzi a Paul Mullie a Tao of Rodney Damian Kindler.

Příspěvek 13.12.2006 15:00:34
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Markus píše:
Miss Atlantis: Neboj, chvilinku si ho tam užiješ. :) A špatná zpráva pro tebe je, že Sunday podle posledních informací poběží až po přestávce a příští týden půjde The Ark.

Já se moc omlouvám za OT, ale kdyže bude ta přestávka?

Jinak tuhle epizodu jsem ještě neviděla, ale večer se na ni chystám a protože jsem typický hltač spoilerů, tak jsem si to tady pěkně všechno přečetla a těším se na to tím víc....

Miss: taky jsem se těšila na Sunday, ale co naděláme.... a Klenotka mi udělala radost, protože z těch příspěvků tady to vypadalo, jako by tam Sheppard vůbec nebyl a teď už vím, že tam je:-)!!!
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 13.12.2006 15:19:52
Senior Airman

Odpovědět s citací

Markus píše:

To není špatná zpráva, protože
Toto je spoiler!!!:
v The Ark bude Lorne taky :D :D
No, asi to není zas až tak hrozněj spoiler, ale co kdyby :) A tady bude taky? Jééé, to je skvělý, doufám, že zase něco nerozbije nebo ho někdo nezmlátí či nepostřelí... Ale Sunday je Sunday... též se přidávám k dotazu ohledně přestávky! :shock:

Příspěvek 13.12.2006 15:24:48
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Příští týden půjde poslední epizoda a pak jsou dva týdny pauzy.
Měla by jít Ark nebo Game, ještě se neví, protože

Toto je spoiler!!!:
Podle posledních zpráv z GW to vypadá, že ta ošklivá věc se stane Beckettovi v Sunday. A protože je v Ark ještě napsaný v castu, tak by bylo hloupý, kdyby v první epizodě nebyl a v té další už zase jo.

A neboj se Fazulino, Sheppa je tam až až, ale tahle epizoda je i hodně týmová, takže nejen on. Miss, pominu tvůj komentář o Rodneym :lol: a řeknu ti, že je tam Lorne, sice jen na chvíli a s příšerným sestřihem, ale je. Vidíš, vidíš, kdyby jsi nebyla zafixovná na vedlejší postavy.... :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.12.2006 15:30:45
Senior Airman

Odpovědět s citací

To byla spíš řečnická otázka, to koho zajímá Rodney, já samozřejmě vím, že asi všechny :D A mě zajímá docela taky ale to víš, některé preferuju :P
Příšerný sestřih?? No tos mě nepotěšila, já jsem na vlasy strašně vysazená... :shock:
Vedlejší postavy rulezz, nebude tam náhodou Kleinman? :D :lol:

Příspěvek 13.12.2006 16:36:33
Roadse Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Kdyby je platili za to kolik toho namluví, tak by byl David H. bohatší než Bill Gates a ostatní by mohli jít somrovat do podchodů:-)v téhle epizodě aji to málo co chtěli ostatní říct, jim Rodney vzal z jazyku:-)
Carterová :"Pane??"
O'neill: "To je moje zbraň, přísahám."

[img][http://sg1sga.xf.cz/sig.jpg]http://sg1sga.xf.cz/sig.jpghttp://[/img]

Příspěvek 13.12.2006 16:50:00
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Moc hezkej díl, začal bych chválou ale to bych jen opakoval co bylo řečeno přede mnou. I když si na Rodneyho moc nepotrpim, tahle epizoda se opravdu povedla. K Radkovi, no budu oslavovat až řekne nějakou smyslnou větu bez jediné nadávky, tohle však taky nebylo nejhorší. Nakonec hodnocení 11/10

OT: Tak koukám že se to tu proměnilo v druhej topic naši hoši z SG :lol:
Obrázek

Příspěvek 13.12.2006 17:39:22
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Super díl, Rodney jako vždy skvělej a Zelenka nezaostával....Jinak mám notebook jako Rodney na konci, ten s tim bilym okrajem..

Hodnoceni: 200/10 (za tu scenu s koblihou)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách